Zdravko Vučinić (citat):Be snake and dove (citat):
ne sumnjam da znaš dosta i bravo na tome ,pomaganje ljudima je nešto najbolje što itko može učiniti
Nikola je sve rekao, nemam ništa tome da dodam i oduzmem, osim da ja nijesam govorio o našim pozitivnim iskustvima da bi nam neko ovdje rekao bravo nego da ti kažem da imamo nekog iskustva u tome i ne pričamo da bi smo raspravljali sa tobom radi rasprave, nego postoji neko utemeljenje u svemu što pričamo.
ako se ti smatraš toliko velikim da ne sudjeluješ u razgovoru samnom ,dobro ,
Nije poenta u mojoj "veličini", ne idi u krajnost, nego u svrhi razgovora. Nema svrhe da pričamo ako se držiš nečeg po svaku cijenu što očigledno ne znaš baš najbolje.
ali znaj da svaki doktor zna da ljudi kao ti unose folnu kiselinu u prehrani jer jedu dosta zdrave hrane ,a to maskira b12 i anemiju nećeš vidjeti dok ne bude pri kraju ,kad ćeš je doživjeti na težak način ,kada će ti jedino injekcija b12 možda pomoći kao što kažu stručnjaci ,
Ja koristim superhranu sačinjenu od algi spirulina i hlorela koje su najbogatiji prirodni izvor vitamina B12, ali i proteina i aminokiselina, zatim od kvasca (isto ima B12), ječmene i pčenične trave itd. Mi vidimo da to daje rezultate na svakom polju i zato nama ne treba vještački B12. Moje dijete ima još malo dvije godine i nikad nije jelo meso, mlijeko, sir, ribu ili bilo šta životinjsko, ali zato skoro svaki dan pije ovu mješavinu, nekad više i nekad manje. Naravno jede sve što i ja i još pije majčino mlijeko, a moja žena isto tako gotovo svakodnevno uzima ovu mješavinu o kojoj sam govorio i prenosi bebi kroz mlijeko. Ja mislim da mi ne trebaju nikakve studije i diplome da bih vidio da je to dobro.
ali pošto si ti ne priznaješ nijedan laboratorij ,nijednog znanstvenika ,nijednu studiju od milijun napravljenih dosada ,nijednu ljudsku instituciju ,bolnicu ,a pogotovo kako kažeš sotonske tablete i injekcije ,
Kao što je Nikola rekao, ti izgleda Miroljuba i Markovića stavljaš u isti koš sa nama i onda ono što zamjeraš njima zamjeraš i nama, ali je problem što se mi dosta razlikujemo po svemu a da ti to ne znaš izgleda ili te to ne zanima. Isto tako se razlikujemo od Marine Grubić. Svi su oni na svoj način fanatici, ne ulazeći u to da li su možda nekome pomogli.
Ja nijesam rekao "sotonske" tablete, nego "sintetičke", to znači vještačke, hemijske itd. Ranije sam i ja povremeno uzimao tablete B12, ali sada znam za bolji izvor, prirodni. Naravno da je nekome strogom veganu bolje da uzima ponekad tablete B12, nego da ne uzima, ali mi ovdje govorimo šta je bolje. Ona mješavina o kojoj sam ti rekao sadrži i brojne druge sastojke i onda dobijaš sve što treba.
p.s. nevalja negirati činjenicu da su mnoge bebe umrle od veganskih roditelja i pronađen je nizak nivo b12 i roditelji su ubili dijete Fanatizmom ..
Priča o B12 je priča antivegetarijanaca i razmijem da moraju koristiti neke argumente da bi ljude odvratili od takvog načina života. U tom smislu ostavi se tih naučnih studija neko koristi zdrav razum i logiku.
Takođe, nemoj nas miješati sa Miškom i Markovićem i sa ostalima njihovim doktorima jer ne podržavamo taj pristup, iako možda djeluje da radimo slično. I, naravno, ne moraš koristiti njihove metode da bi sa nama ovdje razgovarao (da oladimo, da smo nadriljekari i slično), nego se malo uozbilji da bi se moglo sa tobom razgovarati..., i to nema veze sa našom "veličinom".
Rekao si Zdravko da se tvoj pristup temelji na znaju najboljih doktora prirodne medicine u svijetu ,na svojoj stranici napisao .Spomenuo si ponajviše Šulca .Jeli znaš tko je njemu učitelj bio? Dr Kristofor ,herbalist koji je imao okultnih iskustava i koji je mediterao prije svakog predavanja .jeli znaš da je egw rekla za medicinu njenog doba ,a to je bilo liječenje travama i biljkama ,da nije dobra i da ubije 99 ,a pomogne jednom čovjeku . Čemu onda sve to? klorela i spirulina je u zadnje 2 godine žestoko zagađena radijacijom fukušime!Pristup 'sve prirodno ' je u današnjem svijetu ludost .To je kao da netko ide koristiti dimne signale umjesto mobitela !Ali eto ''puštam'' te da ideš svojim tokom ,jer smo u 95 % stvari jednaki u razmišljanju .
Evo jedan primjer .Organska poljoprivreda koristi prirodne pesticide ,ima biljnih supstanci koje djeluju jako kao i sintetički pesticidi ,a neki i jače .Organska poljoprivreda donosi proizvod u trgovinu i prodaje mi ga za 50 % veću cijenu od koncencionalne ,a nekad i 200 % ,300% .
Toksičnost je dakle ista ,prirodni pesticidi razaraju .Kao što imaš biljke koje te ubiju za 2minute bez mogućnosti antidota ,puno jače od svih sintetskih otrova .I tako da nije sve CRNO -BIJELO . Ljudi trebaju znati i drugu stranu medalje .A što se tiče vas kao osoba ,vi ste ljudi simpatični ,dragi ,nemojte misliti da ne vidimo da ste pravi kršćani i baš zato vas korim ,a i vi mene ,jer vrijedite i jer vam želim dobro .
Pristup doktor =medicina je laž . Medicinske studije su sve pokazale kako je zdravo jesti kelj i mrkvu ,a nezdravo jesti meso . To što doktori pričaju nekad drukčije ,to je njihov problem .Medicina je dokazana stvar ,dok gledati kozu i što ona jede pa kopirati nije baš napredno -ali to je isto znanost ,samo primitivnija od današnje .Čemu onda odbaciti modernu znanost .Onda odbaciti trebate i kompjuter ,a vratiti se dimnim signalima .
Yesterday at 20:07 by PavleS
» DOKAZI (OT)PADA ADVENTISTIČKE CRKVE
29/10/2024, 17:47 by PavleS
» BIBLIJA - NOVI REVIDIRANI PREVOD
12/8/2024, 21:10 by PavleS
» PITANJA - RELIGIJA
3/6/2024, 13:04 by PavleS
» Biblijski razgovori
14/4/2024, 23:34 by PavleS
» Septuaginta/LXX - doslovni prijevod:
30/10/2023, 13:47 by PavleS
» PAGANIZAM I OKULTNI SIMBOLI I OBIČAJI