D.Kresac 10/9/2015, 18:28
Ovaj kolovođa koji se onesvestio od "izduvnih gasova" je svestan, da jedino u HAC-u ima hleba bez motike, i kao unuk poznatog propovednika, i sin propovedničkig bračnog para, i on nastavlja stopama predaka i radi u "delu" (pitam se čijem). Dakle to je budući propovednik. Njegov otac je propovednik, bivši i od ove godine reizabrani sekretar severne crkvene oblasti. Njegova majka je pastor crkve NS2. Ovaj budući pastor je u crkvu NS1 uneo konjsku balegu, koju je preskakao dok je izvodio scenski prikaz u okviru svoje "propovedi". Niko ne sme da pisne od vernika na to.
Na FB forumu u zatvorenoj grupi je rekao da mu nije žao što je to uradio, i da bi ako treba ponovo uradio isto, jer su neki vernici bili ganuti njegovom porukom. U NS1 je ovaj mladi iskusni budući propovednik držao jednu propoved u okviru koje je pustio sledeći crtać.
https://www.youtube.com/watch?v=MYq_35xJtFYJa sam tom prilikom menjao farbu, ali se nisam oglašavao, jer bi vernici opet rekli da ja stalno kritikujem crkvu. Bio sam zatečen, kada su vernici u jedan glas posle crtaća rekli "Aaaammiiiiiiin!"
Mene u čitavoj ovoj zbrci zanima jedna istina. Da li je ovaj mladi budući propovednik ove stvari naučio od svog dede pastora, od svog tate pastora, od svoje majke pastora, ili od eminentnih predavača na elitnom teološkom fakultetu u Beogradu?
Od koga god da je učio ovaj svoj zanat, živo me zanima kakvi su to roditelji ili profesori koji uče budućeg propovednika HAC-a da unosi konjsku balegu u crkvu?
Naravno, dugogodišnji bliski poltroni njegovih roditelja su bili ganuti njegovom porukom.
Interesantno je da uprava crkve ništa ne preduzima, samo isključuje one koji smeju da zinu, i kažu istinu.
13/11/2024, 20:07 by PavleS
» DOKAZI (OT)PADA ADVENTISTIČKE CRKVE
29/10/2024, 17:47 by PavleS
» BIBLIJA - NOVI REVIDIRANI PREVOD
12/8/2024, 21:10 by PavleS
» PITANJA - RELIGIJA
3/6/2024, 13:04 by PavleS
» Biblijski razgovori
14/4/2024, 23:34 by PavleS
» Septuaginta/LXX - doslovni prijevod:
30/10/2023, 13:47 by PavleS
» PAGANIZAM I OKULTNI SIMBOLI I OBIČAJI