Izgleda da je Sotona sada javlja kao Bog sveti duh.
Evo nekoliko citata sa sajta "Glas trube" koji uređuje neki adventista.
Slična vizije imaju i katolici kojima se navodno javlja "Gospa" , pa neka neko pokuša da ih ubijedi da im se ne javlja nikakva Marija nego neko drugi.
Evo nekoliko citata sa sajta "Glas trube" koji uređuje neki adventista.
Zato nam je Sveti Duh jedini pomoćnik za sve nas bez izuzetka. I zato će On učiniti tri stvari. Svakoga će od nas i to pojedinačno, koji pripadamo narodu Božjemu, osvedočiti u tri stvari. Prva stvar koju će učiniti Sveti Duh je da nam pokaže da smo najgori od svih ljudi. Druga stvar je da će nam dati novo srce ako ne pređemo preko ovog osvedočenja, i ako posle tog osvedočenja podsticajem od Njega zatražimo novo srce i da nas uzme kao potpunu svoju svojinu, toga dana, i svakog narednog dana. Treća stvar daje nam saznanje o svakotrenutačnoj predaji iz trenutka u trenutak tokom dana. Tako da ćemo se za svaku radnju u danu posebno moliti. To je jedini način da pobedimo. Duh Sveti je dakle naše jedino oružje, i ko posluša Njegova osvedočenja nema šta da brine. Da. Amin. Slava Bogu.
“Obraćao se uskom krugu odabranih demona, najgore legije prvog i drugog reda tlačitelja, to su pripadnici crne legije, kako mi je Sveti Duh objasnio. To su bili demoni razorne moći, uništitelji.
Nekoliko meseci posle toga Sveti Duh mi je pokazao istu strategiju samo sa malom izmenom.
Ni jedan plač, pa ni plač Gospoda Isusa nije kao plač Svetoga Duha. Zašto? Zato što je Isusov plač bio plač Sina čovečijega, a plač Duha je plač Božji. Da li ste nekad videli, osetili plač Duha Svetoga moja braćo i sestre? Ako jeste, zašto jeste? Ako niste zašto do sada niste? Ja sam čuo plač Duha Svetoga. I posramio sam se. Ko čuje taj glas on zna da je nešto propustio da učini. Plač Duha je žaljenje Božje zato što odugovlačimo i odbijamo da prihvatimo poziv na predanje i vođstvo Bogu. Jednom prilikom posle mog potpunog obraćenja, sedeći u svojoj kuhinji, za trenutak sam oklevao sa predanjem Bogu za Njegovo dalje vođstvo u toku dana. Posle tog mog određenog oklevanja, začuo sam plač Svetoga Duha. Taj plač je bio iskren, detinji veoma, veoma žalostan.
"Ja Sam. Neću više odlagati.“ U tim rečima sam od Duha Svetoga čuo jasnu poruku: "Upotrebiću te za poslednji poziv na pokajanje svom narodu. Drugog Ilije neće biti. Došao je kraj svakoj tvari. Sada ću završiti posao na ovom svetu. Sada ću te upotrebiti za poslednji poziv, neću više čekati.“ Moj odgovor na to je bio: "Nisam za taj posao, nisam dorastao tom pozivu. Ali opet neka bude po Tvojoj volji Gospode.“ Amin. Da Amin.
7) Samo direktnim nadnaravnim, nenejavljenim, iznenadnim silaskom na nas, Sveti Duh nam daje poznanje nas samih kakvi smo u suštini.
8) Svojim silaskom na nas On Sveti Duh nam pokazuje, otvarajući nas, da vidimo da smo zli, apsolutno zli.
9) Kada nam pokaže da smo zli, onda nas Bog Sveti Duh poziva da mu se predamo.
Pre nego što je Gospod Sveti Duh drugi put sišao na mene 2007 godine, dugo sam bio zatočenik bolesti, i straha od smrti. Toliko me je sotona napadao da ponekad od straha nisam smeo ni do toaleta doći. “Ti si grešnik” govorio je on “i Bog ćete zgromiti”. Kako sam se samo tresao od straha, da me Bog zaista ne uništi.
Slična vizije imaju i katolici kojima se navodno javlja "Gospa" , pa neka neko pokuša da ih ubijedi da im se ne javlja nikakva Marija nego neko drugi.
13/11/2024, 20:07 by PavleS
» DOKAZI (OT)PADA ADVENTISTIČKE CRKVE
29/10/2024, 17:47 by PavleS
» BIBLIJA - NOVI REVIDIRANI PREVOD
12/8/2024, 21:10 by PavleS
» PITANJA - RELIGIJA
3/6/2024, 13:04 by PavleS
» Biblijski razgovori
14/4/2024, 23:34 by PavleS
» Septuaginta/LXX - doslovni prijevod:
30/10/2023, 13:47 by PavleS
» PAGANIZAM I OKULTNI SIMBOLI I OBIČAJI