Jovana (citat):Batret (citat):Pozdrav, jedno pitanje imam za vas. Ako Isus nije bio Bog i covjek kad je bio na zemlji, kako je moguce da su ljudi ozdravili samo kad su ga dotakli? Citao sam ovdje da sva cuda je radio vjerom zavistan od Boga Oca, ali ovo nema nikakve veze sa vjerom? Hvala, pozdrav.
Pa ne znam kako ti se odgovor sam ne namece. Da li su i apostoli bogovi kad su cinili takva cuda ? Naravno da nisu. Cak i Isus kaze da oni koji budu vjerovali ce ciniti veca cuda nego sto je on. Kljuc je u vjeri. Pozdrav.
Apostolima je dato to od Isusa jer jasno je da ljudi ne ozdravljaju od nas kad prodjemo ulicom ma koliko god vjere mi imali da ne lazemo sebe. Vjera je kljuc, ali kakva veze ima vjera kad te dotakne neko bez tvog znanja npr u slucaju ove zene?
Jedna žena je dvanaest godina patila od krvarenja i niko nije mogao da je izleči.
Ona mu je prišla s leđa i dotakla rub njegove haljine, i njeno krvarenje je odmah prestalo.
A Isus je upitao: „Ko me je dotakao?” Pošto su svi to poricali, Petar reče: „Učitelju, narod te gura i pritiska.
Ali Isus reče: „Neko me je dotakao, jer sam osetio da je sila izašla iz mene.”
Videvši da se ne može kriti, žena je drhteći došla, pala pred njega i pred celim narodom ispričala zašto ga je dotakla i kako je odmah ozdravila.
A on joj reče: „Kćeri, tvoja vera te je izlečila. Idi s mirom.”
Kakva vjera ima veze sa ovim kad ga je zena dotakla bez njegovog znanja i odmah ozdravila? Nikakva vjera ovdje mu nije trebala ovoj zeni da ali Isusu ne. Osetio sam da je sila izasla iz mene kaze Isus to obican covjek nema Pozdrav.
Yesterday at 20:07 by PavleS
» DOKAZI (OT)PADA ADVENTISTIČKE CRKVE
29/10/2024, 17:47 by PavleS
» BIBLIJA - NOVI REVIDIRANI PREVOD
12/8/2024, 21:10 by PavleS
» PITANJA - RELIGIJA
3/6/2024, 13:04 by PavleS
» Biblijski razgovori
14/4/2024, 23:34 by PavleS
» Septuaginta/LXX - doslovni prijevod:
30/10/2023, 13:47 by PavleS
» PAGANIZAM I OKULTNI SIMBOLI I OBIČAJI