PavleS (citat):Ili ipak da prepustimo profesoru doktoru da sve to izanalizira?
Miroljub Petrovic (citat): Odgovorio 24.06.2016 21:22
Britanija je jedno od najjacih uporista masonerije i u sukobu masoni - jezuiti, Britanija izlazi iy jezuitske unije - EU. Mislim da su rezutati referenduma namesteni, ali to je sve nebitno. Situacija ce ocigledno da se zaostrava, jos ako Tramp pobedi u Americi, verovatno ce da se ujedini sa Putinom, i pripremljen je teren za nove sukobe i svetski rat. Moja ocekivanja su da ce na kraju da okrive Jevreje za sve nesrece i da se svi okrenu protiv njih.
Britanija kontrolira svjetske finacije, to treba znati. Kao drugo, EU je uvela ekonomske sankcije mnognim zemljama uključujući i Rusiju što je izuzetno štetno i za EU i za Ruse i oboje gube desetke milijardi zbog toga. Treće, EU vodi trgovniski rat s Kinom, preko carina na uvoz robe, itd. Također to radi i prema svim trećim zemljama s kojima nema sporazume, a hrpi zemalja je opalila i sankcije, tipa Iranu, itd. Pričice da će UK ekonomski oslabit su bajke za idiote, tek sad će prodisat, jer će sada moć slobodno uć u svjetsku trgovinu bez hipoteke i tereta provođenja glupe politike EU koja je gospodarski div, a politički patuljak. Svejedno se težište razvoja prebacuje na istok, na istoku su i resursi, Iran, Indija, Kina, Rusija, ta nova Euroazijska gospodarska unija što ju Rusi prave, pa Južna Amerika, Afrika, da ne nabrajam. Jedino kreten bi ostao hladan na to i očekivao veće prilike i zaradu na tržištima EU na kojima su prisutni već desetljećima i koja su već pokorili i imaju udio koliki imaju, neće oni tu puno izgubit ili dobit. Ovako imaju veći suverenitet i samostalnost u kreiranju svih politika, a ako ćemo o masonskoj pozadini, imaju i dalje utjecaj u svijetu kakav su imali nekada i to pogotovo u Aziji. Eu čeka slom dužničkog ropstva i izbjegličke krize (terorizam), UK se upravo velikim dijelom izvukla iz toga. Cameron podnosi ostavku, radi se pritisak i na Corbyna da to napravi, znači čelnici 2 najjače stranke. Očito im slijedi i političko preslagivanje, samo je pitanje u kojem smjeru? Englezi su pomorci, trgovci, tako su stekli svoju moć i utjecaj, eksploatacijom i to nisu zaboravili raditi. Sad je samo pitanje da li će opet preuzet ulogu jednog od glavnih ili čak glavnog managera ostvarivanja fizičkog dijela NWO-a (najviše ovisi što će se događati u SAD-u koji je blizu općeg sloma, a koji je bio nositelj do sada, barem pred svijetom, jer i oni su od početka pod kontrolom Engleza i Vatikana), jer znanje i iskustvo za to imaju. Također je vrlo bitno što će napraviti Vatikan (duhovni dio NWO-a), Zagami je nešto govorio da će papa podnjet ostavku sad negdje u ovo vrijeme, a ostavku je već ranije podnio jezuitski general Nicholas (mislim negdje još 2014. je podnio, a stupa na snagu 2016.), tako da bi se mogle poklopiti. Ukoliko se to dogodi onda možemo očekivati velike stvari. Uglavnom, UK će ojačat, a unionisti opet ispast kreteni. I još jedna stvar, Brexit je ujedinio sve važnije ekonomiste u UK u stavu da je izlazak štetan. To samo govori u kakvom je stanju ta "znanost" i koliko ti ljudi imaju pojma o ičemu. Stvarno će se ostvarit ona Biblijska da će na kraju vremena pitat malu djecu što će se događat u svijetu i da ona tumače situaciju, koliko ćemo puno "znanja i razumijevanja" imati. Kako god bilo vrijeme istječe i stvari će se ubrzat, mene više brine druga strana i to što smo mi svi skupa nespremni.
13/11/2024, 20:07 by PavleS
» DOKAZI (OT)PADA ADVENTISTIČKE CRKVE
29/10/2024, 17:47 by PavleS
» BIBLIJA - NOVI REVIDIRANI PREVOD
12/8/2024, 21:10 by PavleS
» PITANJA - RELIGIJA
3/6/2024, 13:04 by PavleS
» Biblijski razgovori
14/4/2024, 23:34 by PavleS
» Septuaginta/LXX - doslovni prijevod:
30/10/2023, 13:47 by PavleS
» PAGANIZAM I OKULTNI SIMBOLI I OBIČAJI