Kako se uvukao Vučiću, jedva cipele vire.
+9
Matej
Guslar
Marko90
Dare1
Zmajche
Ivanpt33
PavleS
Nikola Šavija
Nebojša
13 posters
MAČ I CARSTVO MIROLJUBA PETROVIĆA?
PavleS- Admin
- Broj komentara : 3744
Registration date : 2008-11-01
- Post n°201
Re: MAČ I CARSTVO MIROLJUBA PETROVIĆA?
POLITIČARI, NOVINARI, VODITELjI... Miroljub Pеtrović napravio listu od Top 10 brdskih govеda u Srbiji
Niko bez Boga- Broj komentara : 27
Registration date : 2024-01-16
- Post n°202
PavleS (citat):Evo kako fake vitez širi prevare i okultizam, zajedno sa svojim kompanjonima, u ovom slučaju bivšim saradnikom "dr" Tomovićem.
Obratite pažnju na originalni naslov.
Knjiga je dostupna na linku sajta CPS:
https://www.cps.org.rs/Knjige/lecenje_vida.pdf
Ove vježbe je popularizovao Meir Schneider, a izmislio ih je američki pseudo oftalmolog, dr William Bates.
Evo i izvora o kakvom prevarantu i okultisti se zapravo radilo:
https://en.wikipedia.org/wiki/Bates_method
Zapazite da "liječenje" obuhvata vizualizaciju, meditaciju i "sunčanje" očiju.
Miroljub ni ne zna sta se nalazi u toj knjizi.On samo kupi lovu.Ako neko pita pozdrav za momke koji rade pos'o.
- Post n°203
PavleS (citat):POLITIČARI, NOVINARI, VODITELjI... Miroljub Pеtrović napravio listu od Top 10 brdskih govеda u Srbiji
Ovo je bilo davno cini mi se.Sada trenutno igra na neutralnost.Nije mu pametno mnogo da prica jer ima i muslimana u 'stadu'.Namazan je Mire.
PavleS- Admin
- Post n°204
Lažni ratnik Čiča izmislio priču o učešću na trebinjsko-dubrovačkom ratištu...
Izgleda Čiča pozirao ispred nekog zapuštenog objekta u Kučima sa puškomitraljezom M72. Ovako sigurno nije izgledao 90-ih, a i sa guslama je počeo da tripuje tek negdje posle 2000.
Btw za ovu sliku sa kalašem i guslama i uniformi, čuo sam jednu teoriju od jednog momka, kao da i nije slika iz rata i ratišta, nego da se Vojvoda negdje slikao u Crnoj Gori negdje 2000-tih, 2007-2009, sa šljemom i starom uniformom i neki kalaš i gusle, navodno je bio kod nekog strica ili rodbine, i da je tu uradio sliku, i samo da je stavio u black and white sliku i kao da pokaziva da je iz rata.
A prevario se jer su 1992 itekako bile slike u boji, svaka, jedino ako čiča nije bio na dubrovačkom ratištu u drugom svjetskom ratu…
Ali niko od boraca iz Trebinja ga ne zna i nikad nisu vidili tamo. Ujak mi je bio na Cerovcu o kojemu Čiča priča da je i on bio, i nikad nije čuo ni vidio Vojvodu Kučkog.
Izgleda Čiča pozirao ispred nekog zapuštenog objekta u Kučima sa puškomitraljezom M72. Ovako sigurno nije izgledao 90-ih, a i sa guslama je počeo da tripuje tek negdje posle 2000.
PavleS- Admin
- Post n°205
PavleS- Admin
- Post n°206
Miroljub Petrovic (citat):crane - poruka glasi:
Miroljube da li planiras neki vid obracanja javnosti povodom danasnje presude i ovu gomilu satanskih portala koji pisu o tebi?
Ja se obracam pre svega ovde preko foruma, a da se obracam rulji bez mozga, to ne bi imalo smisla. "Presuda" je i doneta da se "objasni" rulji da sam ja nemoralna osoba, ali su satanisti tako sami sebi pucali u nogu i sami sebi potpisali presudu kojom ce Onaj odozgo uskoro da ih kazni. Meni su ucinili uslugu jer su mi otvorili oci da shvatim da u demokratskom sistemu nema ni "m" od morala, sto svako razuman moze da vidi, i da se treba drzati Isusovih reci: "Moje carstvo nije od ovoga sveta".
Ova "presuda" je ucinila da sam dobio ogroman broj pisama i poruka podrske, sto mi daje dodatnu snagu da jos vise radim, a dole moze da se procita jedna pesma koju sam dobio kao vid podrske:
Da ja imam pero britko
Ko Trebjeski imo sto je
Ja bi bolju pjesmu piso
Al i ovu pjesmu brate
Iz srca ti svoga pojem.
Da Skenderbeg moze sada
Da te vidi kako hrabro
Ti se boris protiv zlica
Od radosti i od srece
Ne bi skido osmjeh s lica.
I Drekale Kastriotic
I sin njegov slavni Lale
Da te sada mogu vidjet
Kako bi im oci carne
Od ponosa zasijale.
I svi drugi preci nasi
Od Avrama i Isaka
Rekli bi ti: "Cast ti svaka!"
Jer samo su najhrabrije
Progonili rad istine
Ali za njih ti ne mari
Miroljube srpski sine.
Kap istine snaznija je
od poplave mora lazi
Ne mogu ti oni nista
Jer te Gospod s neba snazi.
A i moja pomoc brate
Kad ustreba samo reci
Jer na svaku rijec tvoju
Letjecemo kao meci!
Đerđ Kastrioti i Zmaj Drekale bez sumnje bi se oduševili da vide ovakvog potomka i njegove fanove.
PavleS- Admin
- Post n°208
Čim popriča malo s Vojvodom, to je odmah ratnik za Isusa. Brza regrutacija kao proizvodnja doktora.Niko bez Boga (citat):https://youtu.be/0-RQCEu4-KQ?si=zwP-m1xa09CNKPIU
Po vojvodi Desingerica radi isusov posao.
- Post n°209
PavleS (citat):Čim popriča malo s Vojvodom, to je odmah ratnik za Isusa. Brza regrutacija kao proizvodnja doktora.Niko bez Boga (citat):https://youtu.be/0-RQCEu4-KQ?si=zwP-m1xa09CNKPIU
Po vojvodi Desingerica radi isusov posao.
Izgleda da to tako funkcionise.I Isus je isao na zurke kako kaze.Fali Mojsijeva siba dobrana.
PavleS- Admin
- Post n°210
Miroljub Petrovic (citat):
Odgovorio 27.04.2024 21:46
Pre par meseci javio mi se neki tip na mejl koji mi je rekao da gleda moja predavanja i da mu se svidjaju, i jos mi je rekao da "ima moci". Ja mu kazem da ima problem sa demonima, a on pocne da se smeje. Ja mu dam par informacija i on krene da se preispituje, i shvati da sam u pravu. Isprica mi neverovatna iskustava koja je imao sa demonima. Krene covek da se dovodi u red, i onda krece kosmar, krecu demoni da ga napadaju, to je haos, ali on se borio, i vise dana nije imao problem sa demonima. I nije mi se javljao neko vreme, i danas dobijem mejl:
"Moj Miroljube, nisam ti se javljao, jer sam u bolnici - slomljen. Napadnut sam usred noci u svojoj sobi; leteo sam od zidove kao da imam 5 kg, a ne 105, i onda sam bacen s balkona. Borio sam se koliko sam mogao, a doktori su rekli da sam pao s balkona dok sam mesecario. Nisam govorio sta je zapravo bilo, jer bi rekli da sam lud. Slomljena mi je ruka, nos, izbijeno par zuba, neznam zasto bas sad, mislio sam da se to nece moci desiti, ali naljutio sam nesto mocno. Pretio mi je da ce me ubiti ako se ne odreknem Isusa; ne bojim se ja smrti, ali ovaj put sam dobro nadrljao. Skoro sam invalid ostao, ali oporavicu se..."
Dogovorio sam sa njim da krenemo da snimamo serijal emisija u kojima ce da isprica svoja iskustva sa demonima, cim malo prizdravi. Pozivam sve clanove foruma da se mole za njega. Samo se molite za "coveka kojeg je Miroljub spomenuo na forumu, koga demoni napadaju" da ozdravi i da bude spreman da isprica svoja iskustva.
Da pogodimo kako će se stvari dalje razvijati (bez proročkih pretenzija).
Kao što je bila ranije praksa, Petrović jedva čeka svaku priliku da se reklamira za svoje fanove. Ovo je jedna od boljih jer uključuje natprirodno. I baš kao što su završili prethodni „satanisti“ koji su se „obratili“ preko Miroljuba, tako će najvjerovatnije i ovaj. Jednom će prosto nestati sa scene. Zašto? Zato što se u Miroljubovu „religiju“ niko ne može obratiti, kao što ni on sam nije obraćen. (Trenutna Miroljubova „religija“ je mitomanski nacionalizam i razne frakcije četništva. Uvlačenje Vučiću je nus produkt te „religije“.)
Šta se desiti? Demoni će promijeniti strategiju djelovanja ali biće i dalje tu. Nadamo se da će neko možda upozoriti tog čovjeka, ili da će sam uvidjeti, da se mane Miroljuba i najozbljnije poraditi na svom obraćenju u izvornu biblijsku i hrišćansku vjeru.
PavleS: komentar modifikovan dana: 5/5/2024, 11:15; prepravljeno ukupno 1 puta
- Post n°211
PavleS (citat):Miroljub Petrovic (citat):
Odgovorio 27.04.2024 21:46
Pre par meseci javio mi se neki tip na mejl koji mi je rekao da gleda moja predavanja i da mu se svidjaju, i jos mi je rekao da "ima moci". Ja mu kazem da ima problem sa demonima, a on pocne da se smeje. Ja mu dam par informacija i on krene da se preispituje, i shvati da sam u pravu. Isprica mi neverovatna iskustava koja je imao sa demonima. Krene covek da se dovodi u red, i onda krece kosmar, krecu demoni da ga napadaju, to je haos, ali on se borio, i vise dana nije imao problem sa demonima. I nije mi se javljao neko vreme, i danas dobijem mejl:
"Moj Miroljube, nisam ti se javljao, jer sam u bolnici - slomljen. Napadnut sam usred noci u svojoj sobi; leteo sam od zidove kao da imam 5 kg, a ne 105, i onda sam bacen s balkona. Borio sam se koliko sam mogao, a doktori su rekli da sam pao s balkona dok sam mesecario. Nisam govorio sta je zapravo bilo, jer bi rekli da sam lud. Slomljena mi je ruka, nos, izbijeno par zuba, neznam zasto bas sad, mislio sam da se to nece moci desiti, ali naljutio sam nesto mocno. Pretio mi je da ce me ubiti ako se ne odreknem Isusa; ne bojim se ja smrti, ali ovaj put sam dobro nadrljao. Skoro sam invalid ostao, ali oporavicu se..."
Dogovorio sam sa njim da krenemo da snimamo serijal emisija u kojima ce da isprica svoja iskustva sa demonima, cim malo prizdravi. Pozivam sve clanove foruma da se mole za njega. Samo se molite za "coveka kojeg je Miroljub spomenuo na forumu, koga demoni napadaju" da ozdravi i da bude spreman da isprica svoja iskustva.
https://www.youtube.com/watch?v=l12AzChUbOI
Da pogodimo kako će se stvari dalje razvijati (bez proročkih pretenzija).
Kao što je bila ranije praksa, Petrović jedva čeka svaku priliku da se reklamira za svoje fanove. Ovo je jedna od boljih jer uključuje natprirodno. I baš kao što su završili prethodni „satanisti“ koji su se „obratili“ preko Miroljuba, tako će najvjerovatnije i ovaj. Jednom će prosto nestati sa scene. Zašto? Zato što se u Miroljubovu „religiju“ niko ne može obratiti, kao što ni on sam nije obraćen. (Trenutna Miroljubova „religija“ je mitomanski nacionalizam i razne frakcije četništva. Uvlačenje Vučiću je nus produkt te „religije“.)
Šta se desiti? Demoni će promijeniti strategiju djelovanja ali biće i dalje tu. Nadamo se da će neko možda upozoriti tog čovjeka, ili da će sam uvidjeti, da se mane Miroljuba i najozbljnije poraditi na svom obraćenju u izvornu biblijsku i hrišćansku vjeru.
Iskreno jedino verodostojno svedocenje je bilo sa onim prvim momkom sa kojim je snimao.Ostala "svedocenja" su 99% izmisljena i baziraju se na informacijama iz prvog intervjua i interneta.Ovo mi je jako sumnjivo sto ovaj mladic pise i nekako mi se cini kao pokusaj vracanja mireta na scenu.(Kazem to iz razloga sto takvi niknu bas kad mu padne rejting).Cucemo interviju pa cemo videti,ali vec unapred vidim u kom ce smeru ici.I da ima posla sa demonima sa Miroljubom moze samo da pokupi i njegove(Miretove) demone da kompletira zurku.
PavleS- Admin
- Post n°212
Nije ovaj mladić, ima nekih 50 godina, koliko sam razumio.
- Post n°213
PavleS (citat):Nije ovaj mladić, ima nekih 50 godina, koliko sam razumio.
Ostaje nam da sacekamo interviju i da cujemo sta ima da kaze.Sustina ostaje ista u svakom slucaju.Kod Miroljuba ce samo da pokupi jos "cimera".Demoni su skloni da ostave coveka na miru ako vide da je veca korist ako ovaj misli da se spasao a i dalje gaji zablude i ako ih ne preispituje.
PavleS- Admin
- Post n°214
Odgovorio 07.05.2024 09:00
Jutros mi se javo prijatelj sa kojim snimam serijal "Moj zivot sa demonom". Sinoc je opet imao posetu demona, koji su i mene spominjali... danas snimamo novu emisiju, ako da Bog, pa pozivam sve clanove foruma da se mole Isusu Hristu da omoguci da snimimo tu emisiju, ako je Njegova volja.
I demoni će da postanu fanovi slavnog Čiče.
- Post n°215
Odgovorio 07.05.2024 09:00
Jutros mi se javo prijatelj sa kojim snimam serijal "Moj zivot sa demonom". Sinoc je opet imao posetu demona, koji su i mene spominjali... danas snimamo novu emisiju, ako da Bog, pa pozivam sve clanove foruma da se mole Isusu Hristu da omoguci da snimimo tu emisiju, ako je Njegova volja.
I demoni će da postanu fanovi slavnog Čiče.
Vole demoni Mireta.Covek radi bolji posao za njih nego sto ga oni sami rade.
PavleS- Admin
- Post n°216
Odgovorio 14.05.2024 10:56
Francuski oficir Viala de Somijer, koji je pocetkom 19. veka (1805-1813) ratovao protiv Crne Gore, a posle je obisao Crnu Goru i napisao knjigu o tome sta je video, knjiga se zove "Istorijsko i politicko putovanje u Crnu Goru", u kojoj izmedju ostalog kaze:
"Crnogorci su protiv ikona i slika u crkvama ...otvoreno pokazuju prezir prema likovima nasih svetaca, koji su uradjeni na platnu ili zidovima, kao i prema statuama. Pritom se pozivaju na recenicu iz 5. Knjige Mojsijeve 4,16 („Da se ne biste pokvarili i nacinili sebi lik rezan ili kaku god sliku od coveka ili od zene.")
U crkvama nema orgulja, niti bilo kakvih luksuznih ornamenata koji bi mogli da odvrate od poboznosti
Nigdje u Crnoj Gori ljude ne sahranjuju u crkvama, i to odvajkada, dok se danas, u ostalom dijelu Evrope, s mukom odricu ovog obicaja, kojeg zdrav razum nije trebalo nikada ni da prihvati."
31. maja 1838. saksonski kralj Fridrih Avgust II posetio je Crnu Goru. Kraljev pratilac, Bartolomeo Bjazoleto, kao ocevidac, opisuje posetu saksonskog kralja, susret sa Njegosem i posetu Crnoj Gori. Kada opisuje crkvu na Cetinju, u koju ih je Njegos uveo, on kaze:
"Vladika je pokazao kralju i crkvu, koja se nalazi po strani rezidencije. Ona nije vrlo velika, ali za stanovnistvo mjesta potpuno dovoljna, dobro odrzavana, snabdjevena bogatim, sjajnim stvarima, koje su izgleda dar ruskoga dvora, bez klupa, stolica, i BEZ SLIKA PO ZIDOVIMA."
Možda se ipak vrati "teokratskoj" Crnoj Gori, dosta je četnikovao.
- Post n°217
Odgovorio 14.05.2024 10:56
Francuski oficir Viala de Somijer, koji je pocetkom 19. veka (1805-1813) ratovao protiv Crne Gore, a posle je obisao Crnu Goru i napisao knjigu o tome sta je video, knjiga se zove "Istorijsko i politicko putovanje u Crnu Goru", u kojoj izmedju ostalog kaze:
"Crnogorci su protiv ikona i slika u crkvama ...otvoreno pokazuju prezir prema likovima nasih svetaca, koji su uradjeni na platnu ili zidovima, kao i prema statuama. Pritom se pozivaju na recenicu iz 5. Knjige Mojsijeve 4,16 („Da se ne biste pokvarili i nacinili sebi lik rezan ili kaku god sliku od coveka ili od zene.")
U crkvama nema orgulja, niti bilo kakvih luksuznih ornamenata koji bi mogli da odvrate od poboznosti
Nigdje u Crnoj Gori ljude ne sahranjuju u crkvama, i to odvajkada, dok se danas, u ostalom dijelu Evrope, s mukom odricu ovog obicaja, kojeg zdrav razum nije trebalo nikada ni da prihvati."
31. maja 1838. saksonski kralj Fridrih Avgust II posetio je Crnu Goru. Kraljev pratilac, Bartolomeo Bjazoleto, kao ocevidac, opisuje posetu saksonskog kralja, susret sa Njegosem i posetu Crnoj Gori. Kada opisuje crkvu na Cetinju, u koju ih je Njegos uveo, on kaze:
"Vladika je pokazao kralju i crkvu, koja se nalazi po strani rezidencije. Ona nije vrlo velika, ali za stanovnistvo mjesta potpuno dovoljna, dobro odrzavana, snabdjevena bogatim, sjajnim stvarima, koje su izgleda dar ruskoga dvora, bez klupa, stolica, i BEZ SLIKA PO ZIDOVIMA."
Možda se ipak vrati "teokratskoj" Crnoj Gori, dosta je četnikovao.
Mire je oduvek bio protiv ikona,slika,rezanih likova bar koliko ja znam.Ne znam da li si mozda odslusao skorasnji interviju sa "bivsim satanistom"?
PavleS- Admin
- Post n°218
Odslušao sam dobru dionicu prvog dijela i jasno mi je o čemu se radi. Samo prerano je da ga proglašavaš "bivšim" jer se s Miroljubom ne može obratiti. Demoni samo promijene strategiju ukoliko osoba nije potpuno na liniji biblijskog jevanđelja i ne ispuni uslove koji su dati, od kojih je najbitnije samoodricanje. Miroljub samo prešaltuje ljude da budu "za njega" dok ostaju jednako problematični kao ranije ili postanu još gori sa lažnim moralom koji bi se nametao silom kao u šerijatu.
- Post n°219
PavleS (citat):Odslušao sam dobru dionicu prvog dijela i jasno mi je o čemu se radi. Samo prerano je da ga proglašavaš "bivšim" jer se s Miroljubom ne može obratiti. Demoni samo promijene strategiju ukoliko osoba nije potpuno na liniji biblijskog jevanđelja i ne ispuni uslove koji su dati, od kojih je najbitnije samoodricanje. Miroljub samo prešaltuje ljude da budu "za njega" dok ostaju jednako problematični kao ranije ili postanu još gori sa lažnim moralom koji bi se nametao silom kao u šerijatu.
Ne mislim da je bivsi satanista zato sam i stavio navodnike.Jasan je meni Mire jos od 2011 kad je potpuno poludeo.Vise puta sam mu pisao i ukazao na zablude koje siri ali ne interesuje njega to.Nije se ni udostojio da odgovori.Zna on sve i kako stvari stoje ali nece da kvari semu od koje zivi tako da ce nazalost propasti,barem gledajuci iz ove perspektive.Sto se tice lika kojeg je intervjuisao mnogo sumnjiva prica i s obzirom da kaze da je izgubio mnogo prednjih zuba prica bez problema ,a ja znam ljude koji ih nemaju i bez proteze teze pricaju.Ima nekih kontradiktornosti a s obzirom da veruje u koncept bele i crne magije daleko je on od spasenja.Jos je mozda i gore sto se obratio Miroljubu jer su njegove zablude veoma problematicne i svakako nisu dobre za nekog ko izlazi iz satanizma.
PavleS- Admin
- Post n°220
Odgovorio 03.06.2024 21:37
Ubedljivo najbolji kozmeticki preparati za negu kose, lica i tela na svetu.
https://institutzaprirodnukozmetiku.com/
Ubjedljivo najveći blefer na svijetu.
Alex likes this post
- Post n°221
Danas mi izadje neki njegov video sta se radi u skolama u Novom Sadu.Udjem u video i pomene Mire https://www.debilana.info/ ovaj sajt.Udjem da vidom sta je to.Covek odgovara deci sta da rade ,na svakom drugom trecem odgovoru promovise neku americku skolu.Iskreno ne bih se cudio da je njegova ili da ima neki udeo s obzirom na njegovu istoriju laptop fakulteta.Osim sto promovise tu skolu daje veoma problematicne savete deci.Planiram da mu sastavim jedno pismo na mejl i na forum.Najvise iz razloga sto sam siguran da je svestan sta radi.
PavleS- Admin
- Post n°222
Niko bez Boga (citat):PavleS (citat):Miroljub Petrovic (citat):
Danas mi izadje neki njegov video sta se radi u skolama u Novom Sadu.Udjem u video i pomene Mire https://www.debilana.info/ ovaj sajt.Udjem da vidom sta je to.Covek odgovara deci sta da rade ,na svakom drugom trecem odgovoru promovise neku americku skolu.Iskreno ne bih se cudio da je njegova ili da ima neki udeo s obzirom na njegovu istoriju laptop fakulteta.Osim sto promovise tu skolu daje veoma problematicne savete deci.Planiram da mu sastavim jedno pismo na mejl i na forum.Najvise iz razloga sto sam siguran da je svestan sta radi.
Ja se sve čudim kako ga do sad nije isprebijao neko od roditelja. Kao da ga sam đavo štiti.
Niko bez Boga likes this post
PavleS- Admin
- Post n°223
Za porodične i tradicionalne vrijednosti ugledajte se na Desingericu.
PavleS- Admin
- Post n°224
Čiča i njegova mlada Čičkovica skroz modernizovali manipulaciju fanova, bacili se na kozmetiku.
Ako poručite jedan kompletić mazalica za kosu po cijeni od samo 300 eura
https://institutzaprirodnukozmetiku.com/proizvod/set-za-rast-regeneraciju-i-oporavak-kose/
možete da dobijete i anti-celulit serum po skromnoj cijeni od samo 50 eura.
Inače, Institut za prirodnu kozmetiku ne nalazi se u Petrovac kod Leskovac, ako ste to pomislili, adresa je
8786 116th street
Richomnd Hill, NY 11418
USA
Uskoro se otvara se i Fakultet za prirodnu kozmetiku.
https://institutzaprirodnukozmetiku.com/proizvod/set-za-rast-regeneraciju-i-oporavak-kose/
Inače, Institut za prirodnu kozmetiku ne nalazi se u Petrovac kod Leskovac, ako ste to pomislili, adresa je
8786 116th street
Richomnd Hill, NY 11418
USA
- Post n°225
PavleS (citat):Čiča i njegova mlada Čičkovica skroz modernizovali manipulaciju fanova, bacili se na kozmetiku.
8786 116th street
Richomnd Hill, NY 11418
USA
Razvija se biznis na porodicnom nivou.Ono sto mene cudi je da neko i dalje veruje ovom coveku nakon svih gafova.Pogotovo mislim na promociju okultista i problematicnih likova.Njegova teologija je davno provaljena i u nju veruju ljudi koji i nisu zainteresovani za religiju ili oni koji voli da im se prica kako nisu oni krivi.Skola je kriva ili drustvo,ili politika.
Yesterday at 20:07 by PavleS
» DOKAZI (OT)PADA ADVENTISTIČKE CRKVE
29/10/2024, 17:47 by PavleS
» BIBLIJA - NOVI REVIDIRANI PREVOD
12/8/2024, 21:10 by PavleS
» PITANJA - RELIGIJA
3/6/2024, 13:04 by PavleS
» Biblijski razgovori
14/4/2024, 23:34 by PavleS
» Septuaginta/LXX - doslovni prijevod:
30/10/2023, 13:47 by PavleS
» PAGANIZAM I OKULTNI SIMBOLI I OBIČAJI