Na kraju, evo i sažetka različitih vjerovanja i propagande Miroljuba Petrovića:
1) Krštenje u kadi (forum CPS-a, 13/02/2010)
Ali ako je neko razocaran u crkvu, moze i kod kuce da napuni kadu, da se pomoli Bogu, i da se uroni, ili da ode na reku i da se tamo uroni… U odredjenim uslovima krstenje moze da se obavi i skropljenjem (prskanjem vodom) sto bi predstavljalo simboliku uronjavanja.
2) Glorifikacija haško-zemunskog klana (forum CPS-a)
12/05/2010: Moje je misljenje da su velike sanse da Seselj izadje iz haskog kazamata, jer je on jedan od retkih ljudi na planeti Zemlji koji prstom upire u ambasadu Sotone na Zemlji (Vatikan) i svetski medjunarodni nemoral…
Slicna je situacija i sa Legijom i Crvenim beretkama. Posto se ovaj satanski evropski sitem urusava, ocekujem da ce Seselj i Crvene beretke izaci na slobodu u pravo vreme, kad bude otadzbina trebala da se cisti od evropskog smeca…
Tesko je u istoriji naseg naroda naci većeg junaka i čoveka od Dragana Vasiljkovića… Ja sam pre dva meseca razgovarao u Holandiji sa advokatom kapetana Dragana i rekao sam mu da on treba da se pothitno skloni u Izrael, i dao sam mu moj broj telefona u Izraelu i ponudio se da ga ja stitim…
03/11/2010: Hapsenje Ratka Mladica za srpski narod, znaci kao hapsenje Isusa za jevrejski narod pre 2000 godina.
21/12/2010: Ako na vlast u Srbiji dodje neko kao ja, Legija ce odmah biti na slobodi, kao i ceo JSO [jedinica za specijalne operacije].
3) O Andreasu Brejviku, nakon što su mediji prenijeli da mu je Radovan Karadžić bio jedan od heroja (forum CPS-a, 25/07/2011)
Vrlo je moguce da je neprijatelj pronasao nekog normalnog Norvezanina, koji je imao uticaj na ljude preko interneta, i da su ga nevinog optuzili za bombaski napad koji su sami izveli.
4) Velika Srbija i ratnički pohodi (forum CPS-a, 31/07/2010)
Ako bih se ja tada nesto pitao, pozvao bih sve stanovnike koji zive na tim teritorijama [Karlobag-Ogulin-Karlovac-Virovitica], a nisu Srbi, da se privremeno presele u najbliza srpska sela i gradove, a ostalima, koji nece, ponudio bih da napuste te teritorije. One koji bi ostali da brane papsku okupaciju pocistio bih kao sto je Isus Navin pocistio Hanance. Mislim da bih Split spalio do temelja i doneo zakon da u njemu niko nikada vise ne moze da zivi, kao sto je danasnji Vavilon. Dakle, to ustasko leglo bih zatro, kao i grad Cetinje. Verovatno bih i Zagreb zauzeo i ocistio od papskog smeca, a gradu promenio ime.
5) Šta predstavlja Dan očišćenja - Jom Kipur (forum CPS-a, 19/09/2010)
Jeste, veceras je poceo Jom Kipur i traje do sutra uvece… U pitanju je dan koji ukazuje na propast ovog destruktivnog sveta, nakon cega ce uslediti obnova Zemlje.
6) Dolazak Ilije (forum CPS-a, 21/08/2011)
Ilija je vaznet na nebo i u poslednja vremena ce biti spusten na zemlju da uradi posao koji je u gornjem tekstu [Malahija 4, 6] opisan.
7) Isus i Muhamed u istoj misiji (forum CPS-a, 06/09/2011)
Vec sam vise puta rekao da je uloga slanja Isusa i Muhameda da se ljudi pozovu na vracanje izvornim principima datim preko Mojsija.
8) Država Izrael protiv ostatka svijeta – mogući saveznik Srbija (forum CPS-a)
06/09/2011: Ako pogledamo danas stanje na Zemlji, vidimo da se svi zastupnici povrsnih religijskih koncepata ujedinjuju, dakle ceo svet, ukljucujuci ceo hriscanski, muslimanski, paganski i ateisticki svet, a na drugoj strani ostaje samo Izrael (i u Srbiji imamo neke naznake da bi moglo da dodje do nekih pozitivnih promena). Svako od nas ce se svrstati na neku stranu, pre ili kasnije, i to su prakticna pitanja. Da li ces ti da stanes na stranu Ratka Mladica i Fikreta Abdica? Da li ces da stanes na stranu Mojsija? To su prakticna pitanja, a sve drugo je prica za malu decu…
31/01/2013: Ha, ha, kakva izjava. U teokratkoj Srbiji bi Ratko Mladić bio glavna ličnost u udžbenicima iz istorije…
9) Treći hram u Jerusalimu, prinošenje žrtava i najava lokalnog raja u Izraelu (forum CPS-a)
09/09/2011: Gradnja Treceg Hrama ce biti posledica prihvatanja Mesije. Kad se Jevreji budu okrenuli svom Bogu to ce izazvati takva cuda kakva nisu do sada vidjena, a opis tih dogadjaja imas u Bibliji…
02/10/2012: On [Henri Kisindžer] kaze da 2022. Izrael vise nece moci da postoji, a upravo je ta godina pocetak novog sedmogodisnjeg ciklusa kada se ocekuje obracenje Izraela.
01/12/2008: Koliko god to sablaznjivo zvucalo liberlnim hriscanima, nigde u Bibliji nemamo da je zrtveni sistem ukinut ili da on nema smisla. Dakle, zrtve ce se prinositi u Trecem Hramu (novom Hramu) pre Hristovog dolaska, to jasno u Bibliji pise. Tako da kada „mali rog“ u buducnosti ukine zrtvu svagdasnju, onda je jasno o cemu se tu radi. „Zrtva svagdasnja“ ili „tamid“ se prinosi svakog dana, ujutru i uvece, i predstavlja najvazniju zrtvu - zrtvu koja se prinosi sa grehe celog naroda, i svako ko se ujutru i uvece moli zna da se za njegove grehe prinosi zrtva.
04/08/2008: Zrtva moze da se prinosi ako ima ko da je prinosi. Ako narod toliko duhovno propadne da nema svrhe da se prinosi zrtva, onda se privremeno ukida Hram i zrtveni sistem. Zrtveni sistem nije samo ukazivao sa Hristovu zrtvu, nego i na mnoge druge aspekte Plana Spasenja (Hristov drugi dolazak, Obnovljenje zemlje...)
08/08/2009: Pitanje za tebe jeste: Da li je Isus bio prvosvestenik u nebeskom Hramu i pre nego sto je dosao kao covek na zemlju? Naravno da je bio. Hram na zemlji je samo slika Hrama na Nebu i onoga sto se tamo desava vezano za Plan Spasenja. To sto je Isus i dalje prvosvestenik u nebeskom Hramu uopste ne iskljucuje zemaljski Hram, vec ga samo potvrdjuje. Logicno je da ljudi na zemlji budu upoznati sa onim sto se desava u nebeskom Hramu, a to je najbolje moguce preko zemaljskog Hrama. Dalje, ako nema Treceg Hrama na zemlji, koja je svrha pisanja opisa Hrama u knjizi proroka Jezikilja u 40-45. poglavlju? Vidimo da ce se u tom Hramu prinositi zrtve, da ce svestenici jesti meso od zrtava, da niko ko je „neobrezana srca i neobrezana tela“ nece moci da udje u taj Hram (ta zapovest vazi samo za drzavu Izrael) i sve ono sto je i nekada vazilo u Izraelu dok je bio slobodan?
10) Bog i DNK analiza (forum CPS-a, 17/12/2012)
U Bibliji se kaze da ce Bog na kraju istorije pokupiti sve Jevreje iz celog sveta i dovesti ih u Izrael sto je moguce jedino preko DNK analize, koliko mi je poznato. Videcemo. U tom slucaju bi se i definitivno pokazalo koliko su Jevreji i Srbi genetski bliski.
11) Isus jevrejski Mesija? (forum CPS-a, 27/10/2011)
Posto je Isus - jevrejski Mesija, logicno je da ce ga Jevreji najlakse prihvatiti. Hriscani kada cuju da je Mesija Jevrejin, da je obrezan, da praznuje Shabat, da ne jede svinjetinu, odmah ce da ga odbace i da prihvate „mesiju“ koji ce da im ispunjava sve zelje.
12) Isus i okupacija (forum CPS-a)
03/06/2008: „Oko za oko“ se primenjuje u slobodnoj drzavi, a „ako (okupator) tebe kamenom, ti njega hlebom“ se primenjuje u okupaciji, da se ljudi nauce poslusnosti (jer pre toga nisu hteli Boga da slusaju).
13) Novi savremeni prevod Biblije = prevod Novi svet Jehovinih svjedoka (forum CPS-a, 31/10/2011)
Problem koji imaju sektasi, kojima smeta novo izdanje Biblije, kao sto im smeta sve sto ima veze sa promocijom Boga, je u sledecem: novi prevod Biblije je radila jedna grupa prevodioca koji su zeleli da ostanu anonimni… Dakle, postoji novi savremeni prevod koji su uradili pobozni i vredni ljudi, a taj prevod nije dostupan ljudima.
14) Odbrana buduće teokratske države Miroljuba Petrovića (forum CPS-a, 11/03/2012)
Druga opcija je delimična teokratija, gde Bog nije car države u onom smislu kao u vreme Mojsija jer je sadašnji narod obezbožen… Strani faktor ne bi smeo da pisne, jer bi u roku od 7 dana mogli da napravimo antraks bombu od 200 kg koja je razornija od atomske bombe bačene na Hirošimu, ili bi mogli da napravimo neko drugo razorno biološko oružje za kratko vreme. Postoji opcija i da napravimo vojni savez sa Izraelom i da uzmemo od njih nuklerano oružje, oni i tako nemaju saveznike, jedva bi dočekali da ih neko podrži (Amerika će uskoro potpuno da ih ostavi na cedilu).
15) O molitvi i posvećenju Bogu (forum CPS-a, 22/01/2012)
Da sam ja Bog, uzeo bih govnjivu motku i rekao bih mu: „Jeli konju, sto nisi nesto RADIO ceo zivot, nego se se samo MOLIO?“ I onda bih ga isprebijao sa onom motkom.
16) Junački geni (forum CPS-a)
03/02/2012: Naravno da imam hrabrosti, ja sam direktni potomak kuckog vojvode Radonje Petrovica, guvernera svih Brda.
11/03/2012: Hej curo, ja sam direktni potomak vojvode Radonje Petrovića, guvernera svih Brda, ja ujedinjujem sve pobožne ljude sa ovih prostora, baš kao i moj čukunđed, i uskoro pokrećem ofanzivu da oslobodim sve okupirane teritorije. Ima da zauzmem i Vatikan, a baziliku Svetog Petra ću da pretvorim u Guslarski Hram.
20/06/2011: Vojvoda Drekale je bio praunuk najveceg junaka 15. veka Djuradja Kastriota Skenderbega. Dakle, mi smo direktni potomci Skenderbega, ciji je rodjeni brat Reposh bio monah na Hilandaru (tamo je i sahranjen).
17) Slavni ratnik odbranio front ili napadača nije ni bilo? (forum CPS-a)
13/07/2010: Na primer, dok sam bio dobrovoljac na dubrovacko-trebinjskom ratistu u selu Cerovac, na oko 16 km od Dubrovnika i Trebinja, jasno sam mogao da vidim da su ustase mogle da zauzmu Trebinje u svako doba, ali to nisu ucinile. Bio sam na prvoj liniji fronta i znam koliki su bili nasi potencijali. Ustase nisu zauzele Trebinje jer su se politicari zaracenih strana dogovarali oko teritorija i svega ostalog. To odlicno znam.
20/02/2013: Ja kada sam bio dobrovoljac na trebinjsko-dubrovackom ratistu u jesen 1992. godine nas 50 je branilo 4 km fronta od mnogobrojnijeg neprijatelja iz redova HVO. Imali smo par ranjenih, a nijednog mrtvog, i neprijatelj nije mogao da prodre prema Trebinju.
18) Gusle - oružje protiv demona (forum CPS-a, 24/02/2012)
Trebalo bi ga doneti [Stivena Hokinga] na jedno guslarsko vece, mislim da bi demoni odmah pobegli i da bi Stiven postao kreacionista.
19) Fakulteti i instituti u laptopu (forum CPS-a)
04/02/2009: Za fakultet u Beogradu sam rekao da ce biti preko interneta, sto znaci da ja mogu da budem bilo gde na kugli zemaljskoj (kao i moje kolege u poslu) i da preko interneta vodim taj fakultet.
07/04/2009: Ono sto mogu da preporucim, kada je u pitanju teologija, jeste Fakultet za hebrejski jezik koji ce ovih dana poceti da radi. Svaki onaj ko misli da se ozbiljno bavi teologijom trebao bi da zavrsi taj fakultet, jer bez znanja hebrejskog jezika, i to jako dobrog znanja, nema ozbiljne teologije. Informacije o pocetku rada fakulteta za hebrejski jezik cu objaviti ovde, a taj fakultet ce biti u okviru Instituta za hebrejski jezik:
http://www.hebrejski,webs.com/07/04/2009: Koristim priliku da objavim da je poceo sa radom Fakultet za prirodnu medicinu, u okviru Instituta za prirodnu medicinu.
http://www.ipm.netau.net/08/12/2010: Dakle, svako ko je ozbiljan moze lako da vidi da nas institut i nas fakultet okuplja najbolje strucnjake iz medicine na nasim prostorima, i sire.
11/01/2011: CPS zapocinje projekat otvaranja Instituta za nacionalnu istoriju u okviru kojeg ce biti i Fakultet za istoriju, pa cemo pokusati i taj deo istorije da rasvetlimo.
27/04/2012: Otvaramo Institut za biofarming, a ubrzo i Fakultet za biofarming. Sajt je u izradi.
30/11/2012: Zadovoljstvo mi je da objavim da smo otvorili Fakultet za organsku poljoprivredu:
http://www.biofarming.hostei.com/20) Doktor za gejeve sa američkom licencom (forum CPS-a)
14/09/2009. Kao sto sam najavio, u okviru naseg Instituta za prirodnu medicinu otvorili smo Centar za lecenje homoseksualizma. Adresa veb sajta je: ….
http://www.alo.rs/stari-alo/Doktor_za_gejeve/31016 29/04/2012: Centar za lecenje homoseksualizma… je online centar koji je deo naseg americkog centra…
21) Branislav Peranović – stradalnik za Hrista (forum CPS-a)
07/08/2012: Istina je da je uhapsen. Verovatno je bio napadnut od sticenika koji je hteo da unese drogu u centar. Treba da se molimo za njega. Imao sam priliku da posetim njegov centar i da vidim ljude koje on leci. Ono je pravi zverinjak. Posao koji Peranovic radi je zrtva najviseg stepena…
01/12/2012: Taj model [kućno školovanje] je kod nas najbolje primenio cuveni junak dr Branislav Peranovic koji nije dao da njegovo petoro dece ide u debilane (skole), nego ih je kod kuce vaspitavao sa svojom mudrom, vrednom i poboznom zenom, i jos je otvorio leciliste gde je drugima pomagao i spasio hiljade ljudi od najtezih bolesti (bolesti zavisnosti), a sada su ga uhapsili kao najveceg zlikovca, kao sto su uhapsili i proroke, apostole i druge koji su hteli da budu „mimo sveta“, a sve prema onoj biblijskoj: „Svi koji hoce da zive pobozno u Isusu Hristu bice gonjeni.“ (2. Timotiju 3,12)
22) Odnos prema ženama (forum CPS-a, 11/03/2012)
Šta će mučenik, druži se sa demonizovanom devojkom, pa su i njega opseli demoni, ali ima vremena, možda se opameti pa pobegne od vas… Kada se neko ponasa kao govedo, onda moram da primenjujem govedje metode, i da pokušam da ih imitiram, da im pokažem koliko je glupo to kako se ponašaju.
23) Prorok u pokušaju (forum CPS-a, 18/01/2010)
Dakle, sinoc sam sanjao da je strasan zemljotres pogodio Crnu Goru, i to strasniji od onog na Haitiju - tako je izgledalo u snu. Kao da je epicentar bio negde na primorju Crne Gore…
Posto znamo da su slabiji potresi ponekad uvod u one jace i strasnije potrese (kao sto je to bio slucaj sa planinom Sveta Helena), ostaje da vidimo da li sam ja bio demonizovan, ili sam sanjao „sam od sebe“ (ja tvrdim da takvi snovi ne postoje), ili je u pitanju bilo nesto trece.
24) Laboratorija CPS-a proizvodi lijek protiv ćelavosti (forum CPS-a, 09/11/2012)
Nas centar privodi kraju testiranje melema koji je vec pokazao sjajne rezultate na testu za celavost, tako da se nadam da cemo uskoro moci da obradujemo milione celavaca u svetu koji nisu tuzni zato sto imaju slab karakter, vec su sto su celavi (ili procelavi).
25) Fiktivni pisci za plagijate Miroljuba Petrovića: Aleksandar Medvedev i Rodžer Norn (forum CPS-a)
27/10/2009: Izasla je iz stampe knjiga „Tajne Biblije“, autor Aleksandar Medvedev, najbolja teoloska knjiga koji postoji na nasem jeziku, knjiga koja objasnjava osnovne stvari iz teologije i Biblije, a u sebi ima i dve knjige kao dodatak - „Zivot posle smrti“ i „Bozji praznici“, kao i tekst o trojstvu.
20/05/2016: Govorio sam o tome na forumu. Procitaj forum od pocetka pa onda dodji sa pitanjima. "Tajna uspeha" Djokovica je objasnjena u knjizi "Moj beg od demona" Rodzera Norna koju mozes da preuzmes na ovom sajtu ili internetu.
26) Lažno autorstvo za knjige M. Petrovića
05/11/2015: Izasle su iz stampe dve nove knjige dr Milisava Nikolica: "Mentalno zdravlje sportista", i "Najzdraviji recepti".
27) Dino muzej CPS-a – najveći na svijetu (forum CPS-a)
27/09/2011: Nakon sto su se otvorile mogucnosti da se CPS prosiri u Izraelu, ovaj [Dino] muzej je privremeno zatvoren i sada se radi na njegovom otvaranju u Izraelu, s tim da ce Muzej biti veci i opremljeniji.
19/03/2012: Moguce da pre toga CPS otvori takav, ali bolji, muzej u Izraelu - najbolji na svetu. Zivi bili pa videli.
DIJAGNOZA:
Duševni poremećaj. Izraženi egoizam. Tipičan primjer religioznosti u svojoj sili. Sve ono što ne funkcioniše u njegovom životu, želi po svaku cijenu nametnuti drugima. Sklon prevarama i veoma vješt manipulant, majstor za uzimanje novca ljudima. Spreman da laže zbog „viših ciljeva“. Potencijalno opasan. Falsifikator biblijskih doktrina. Plagijator, cenzuriše sve što šteti njegovom imidžu, ne podnosi pametne osobe u svojoj blizini, uživa u omalovažavanju i vrijeđanju drugih ljudi, naročito neistomišljenika, svako ko mu se na bilo koji način suprotstavi postaje mu neprijatelj.
Yesterday at 20:07 by PavleS
» DOKAZI (OT)PADA ADVENTISTIČKE CRKVE
29/10/2024, 17:47 by PavleS
» BIBLIJA - NOVI REVIDIRANI PREVOD
12/8/2024, 21:10 by PavleS
» PITANJA - RELIGIJA
3/6/2024, 13:04 by PavleS
» Biblijski razgovori
14/4/2024, 23:34 by PavleS
» Septuaginta/LXX - doslovni prijevod:
30/10/2023, 13:47 by PavleS
» PAGANIZAM I OKULTNI SIMBOLI I OBIČAJI