Sledece je da sam mnogim prijateljima i rodbini objasnio program izlijecenja i detoksikacije od 40 dana i uputio na tvoj sajt.
Konkretno sam ja zainteresovan da u skorije vrijeme obavim ovaj 40 dnevni program.
Takodje i jos neke osobe, konkretno zena od 58 god. koja je imala rak na jajnicima, sve je hirurski odstranjeno i nije uzimala ni jednu hemoterapiju, sada je to u redu (2 god.prije ovoga opercijom je uklonjena cjela zucna kesa) ali ima izvjesnih problema sa stitnom zlijezdom i jos po necim, uzima odredjene ljekove za to, ima problema i sa povecanom kilazom, oko 20 kila viska.
Koji su ti sve potrebni tacni podatci da bi preporucio najbolji program za ovu osobu i da ona najefikasnije obavi 40 d. program ?
Takodje za zenu od 45 god. koja povremeno ima probleme sa bolnim oticanjem nekih zlijezda u tijelu i na dojci.
Ona nije imala tezis zdravstvenih problema, ali jede uglavnom kuvanu i termicki obradjenu hranu, pretezno povrce i nesto raznog mesa, ali duvani cigare cjeli zivot, a ima u planu da smanji kolicinu pa mozda i sasvim odbaci.
Primjenila bi 40 d. program, a takodje sta je bitno da ti znas u vezi njenih osobina da bi preporucio najefikasni tretman za nju ?
Ona ima i dva djecaka od 12 i 10 god. koji su zdravi, ali je zanima i da nesto ucini na njihovom snazenju i prociscenju ?
Dakle, sta konkretno treba da znas u vezi navedenih osoba da bi preporucio najefikasniji 40 d. program oporavka i prociscenja ?
Ja cu jos vidjeti za neke zainteresovane ljude pa da svi skupa porucimo potrebne tinkture i biljne preparate, a ti ponaosob odredi sta je za koga najbolje da se uradi, i ujedno ces mi kazati cjenu za svu ukupnu kolicinu, pa da skupimo i sve to uredno platimo.
Mislim da je ovo najbolji nacin da se ljudi izlijece, ociste organizam, oporave i osnaze, pa povezani sa prirodom i Hristom nastave dalje kroz zivot.
Hvala na svom dosadasnjem zalaganju i buducim preporukama za ove konkretne osobe !
Yesterday at 20:07 by PavleS
» DOKAZI (OT)PADA ADVENTISTIČKE CRKVE
29/10/2024, 17:47 by PavleS
» BIBLIJA - NOVI REVIDIRANI PREVOD
12/8/2024, 21:10 by PavleS
» PITANJA - RELIGIJA
3/6/2024, 13:04 by PavleS
» Biblijski razgovori
14/4/2024, 23:34 by PavleS
» Septuaginta/LXX - doslovni prijevod:
30/10/2023, 13:47 by PavleS
» PAGANIZAM I OKULTNI SIMBOLI I OBIČAJI