ne znam gdje da postavim ovaj video, ali izgleda da i na njega djeluju pali anđeli ...
http://www.marcovuyet.com/ALARMA%20FALSI%20PROFETI%2011.htm
http://www.marcovuyet.com/ALARMA%20FALSI%20PROFETI%2011.htm
Ne izgleda, nego je sve jasno kao dan...Noemi1 (citat):ne znam gdje da postavim ovaj video, ali izgleda da i na njega djeluju pali anđeli ...
Ne nego prva knjiga "A trip into supernatural" koje izdata 1982. u Americi od kuće Review & Herald je bila iz nekih razloga skraćena na pola, i naravno kao takva prevođena kod nas. Ta ista knjiga pod nazivom "Charmed by Darkness" izdata je marta 2015. od kuće Pacific Press, ali sa cijelim rukopisom Rože Mornoa.kainos (citat):Znači Pavle u ovoj knjizi "Skriveni svijet nadprirodnih sila" će biti izjave koje još nisu izdane. Npr. u onom videu od tri sata ima puno više informacija od one knjižice Moj bijeg......jer kao što si rekao i u HR i SRB su ukupno izdane 4-5 knjiga.
Mi bismo je vrlo rado štampali, međutim, postoji opasnost da nam HAC-erka legne na život sa "autorskim pravima". Iako smo poslali upit Pacific Pressu, američkom izdavaču, nikakav odgovor nijesmo dobili. Moguće da oni prodaju autorska prava, ili ne znam kako to već ide.kainos (citat):Hoće li se knjiga u papirnatom izdanju prodavati negdje?
Odlično. Konačno je neko uradio ono što sam odavno želio da se javno prikaže, i to još priča iz prve ruke.beka26 (citat):
Ovaj dokumentarni film jasno razotkriva ko stoji iza tzv, istočnjačkih borilačkih vještina i filozofije.
Drugi dio ce se prevesti pitala sam ljude sa one stranice Pade Vavilon, tako da samo sacekamoPavleS (citat):Evo i drugog dijela, nadam se da će i ovo prevesti neko.
Postavljen je i članak na sajtu.
U sinoćnoj verziji teksta koji je očigledno modifikovan, pisalo je još kako ta familija sebe smatra velikim pravoslavcima.Z.M. je, kako „Blic“ saznaje, ispričala da je isceliteljske moći dobila pre više od 20 godina, posle buđenja iz kome u kojoj je provela više od 40 dana. Dok je bila u komi, navodno je sanjala svece, koji su joj podarili moć da leči bolesne...
Po izlasku iz bolnice, u domu na Ceraku, bioenergijom je počela da leči ljude. Istovremeno, porodica je počela da posti svaki post, a sredom i petkom da posti na vodi.
- Pacijente je lečila tako što bi im stavila ruke na deo tela koji ih boli - objašnjava sagovornik „Blica“ upoznat sa metodom lečenja.
Z. je, kako saznajemo, bioenergijom izlečila i dete jednog Borčanina, koji joj je u znak zahvalnosti poklonio kuću u kojoj sada žive Marjanovići.
- U kući ima veliku sobu, punu ikona, u kojoj su pacijenti čekali na tretman kod Zorice.
– Z. je pozvana na saslušanje zbog optužbi da se bavi nadrilekarstvom, što je prema našem zakonu krivično delo. Ona se branila da nije nikakva vračara, već da je “božja žena”, da je “izaslanica Svete Petke” i da svoje usluge ne naplaćuje...
- Sumnjali smo u to i kada je prvi put došla na saslušanje, jer je tada odbila poligraf, pravdajući se da će to da joj ugrozi nekakvu “natprirodnu energiju”.
- Sa njom ne možete da pričate, niti ona sme da daje bilo kakve izjave za medije, zbog onoga što ona radi i čime se bavi. Takođe, Z. ne sme ni da priđe grobljima, i zbog toga nije bila na Jeleninoj sahrani, kao ni na ispraćajima mnogih nama dragih ljudi. Ne sme jer je na groblju veoma loša energija i ako bi se tamo pojavila, ugrozila bi svoju energiju... - rekao nam je V.M.
- Kada bi bilo šta rekla za novine, to bi se tumačilo kao reklamiranje koje nije dozvoljeno kada pomažete ljudima verom. Uz to bismo bili na udaru raznoraznih belih i crnih magova, kao i sekti. Cela porodica bi tada bila ugrožena, jer mi radimo uz pomoć Boga i onako kako je Isus rekao, a svi ti koji praktikuju drugačije da bi zaradili novac, oni su na strani đavola - tvrdi stariji Marjanović.
- Ne mogu da utičem na to šta ćete napisati, ali vam moram reći da se u životu sve vraća. Ako bilo kako naškodite mojoj Zorici, vama će se to vratiti. Tako da pazite, na ovom svetu ona je mnogo jaka - pokušao je da nas uplaši naš sagovornik.
kuzma (citat):
Ovo iskustvo je vrlo problematično i sve ukazuje da je eksplicitni satanizam zamijenjen hrišćanskom idolatrujom i lažnim učenjima koja sada može promovisati kao osoba koja dolazi iz svijeta tame, što daje posebnu težinu njegovoj priči. Ali neka stoji ovdje da ljudi mogu vidjeti šta se sve događa u svijetu u kojem živimo...PavleS (citat):kuzma (citat):
Pogrešna religija je isto što i okultizam, neminovno dolazi do njihovog preklapanja i miješanja, nema tu bitnih razlika, osim u metodama prizivanja demona.Radule (citat):Juce na sajmu knjiga u Podgorici dolazi zena i trazi neke knjige o psihi i energiji covjeka, ne sjecam se tacno koji je okultisticki termin pominjala... ja je indirektno nesto pitah.. 'naceh' je da nesto kaze... poce ona da prica kako se bavi magijom i bioenergijom. Ne samo ona nego uvijek neki clan porodice vec nekoliko koljena.
Prica da lijeci srce. Kaze da treba da se molimo suncu, mjesecu, zvijezdama... vjeruje u reinkarnaciju... i vrlo interesantno moli se takodje i svecima.
Kaze da stavlja bijele stoljnjake i svijece i da se moli ('mantra') po sat vremena i da joj se javila sveta Petka i da je vidjela Isusa sa ranama. Slala je unuke kao duhovno na mjesta gdje nijesu bile fizicki.
Ja joj kazem da pravo hriscanstvo drugacije na to gleda. Ona poce da kaze kako mi treba pravoslavlje da istrazujemo. Izvorno hriscansto joj je izgleda ideoloski potpuno suprotno. Zamolio sam boga u tom momentu da me pazi i poceh da je kuliram da bi posla...
Na osnovu njene price vidi se da je sve jedno njoj molila se suncu i mjesecu i svecevima. Svecevi jesu posrednici i prikrivaci gdje molitva dolazi do paganskih bozanstava.
Yesterday at 20:07 by PavleS
» DOKAZI (OT)PADA ADVENTISTIČKE CRKVE
29/10/2024, 17:47 by PavleS
» BIBLIJA - NOVI REVIDIRANI PREVOD
12/8/2024, 21:10 by PavleS
» PITANJA - RELIGIJA
3/6/2024, 13:04 by PavleS
» Biblijski razgovori
14/4/2024, 23:34 by PavleS
» Septuaginta/LXX - doslovni prijevod:
30/10/2023, 13:47 by PavleS
» PAGANIZAM I OKULTNI SIMBOLI I OBIČAJI