Pazi se, ovaj ti je Aleksandar zadrti ravnozemljaš.

Nemam pojma ko je taj, bitno je priznanje ovog profesora fizike.beka26 (citat): Pazi se, ovaj ti je Aleksandar zadrti ravnozemljaš.![]()
beka26 (citat): Pazi se, ovaj ti je Aleksandar zadrti ravnozemljaš.![]()
Jeste, sistem te laže, ali nemoj to reklamirati ovdje, pa neka pišu Elvis i Džim Morison šta hoće.Vlatko (citat):beka26 (citat): Pazi se, ovaj ti je Aleksandar zadrti ravnozemljaš.![]()
Obično tako to ide, lik želi dokazat da su "pločaši" najveća hrpa kretena, a onda na kraju i sam postane "pločaš". Tako i Elvis Duspara, koji je napisao prvu knjigu u Hrvatskoj o ravnoj zemlji. A ti Pavle se prvo informiraj tako da znaš tko je tko i da ne etiketiraš sve kao idiotizam. Ne možeš sjediti na dvije stolice, ne možeš napadati sustav kao lažovski, a onda koristiti iste te argumente da ga braniš od "lažova". Ako je nešto naučna pozicija i ako "nauka" to promovira, onda ne možeš raditi kompromis s Biblijom kada tebi paše, a pobijati kada ne paše. Svi naučnici su u pravilu evolucionisti, a onda istom tom "naukom" braniš obožavanje kugle, to ne ide zajedno.
Pita (citat):Dobro jutro! Imam jednu nedoumicu. Na temu biblija i nauka nasla sam podatak da 99% covjekovog organizma cine vodnik, kiseonik, ugljenik i azot, identicno kao sastav zemljine kore. To sam jos ranije procitala i zapamtila sam kao bas zanimljiv podatak. Juce ga iznosim jednom prijatelju i on mi na to kaze da se zapravo ljudski organizan sastoji od 6 elemenata, sadrzi jos i kalcijum i fosfor, u ne zanemarljivim kolicinama. Kako ovo objasnjavate? Provjerila sam, podatak je tacan.
Bolji Miroljub, Terzin je pogubljen za neka važna pitanja.Dare1 (citat):Ko je bolji za kreacionizam Miroljub Petrovic ili Tomislav Terzin? Pozdrav
|
|
» (NE)ZAVISNE ADVENTISTIČKE SLUŽBE/GRUPE
» MAČ I CARSTVO MIROLJUBA PETROVIĆA?
» ANIMATORI PAKLA - MUZIKA, FILMOVI, VIDEO IGRE...
» PITANJA - RELIGIJA
» TROJSTVO KAO PAGANSKA TVOREVINA
» BIBLIJA - NOVI REVIDIRANI PREVOD
» VAKCINACIJA, VIRUSI...
» DANILO I OTKRIVENJE