Pomodarstvo i još jedna prilika za blejanje.Meni samo nije jasno zašto ljudi masovno počinju da slave taj praznik, pa čak i oni koji nisu katolici?
Pametno.Ali neću ja da se raspravljam ni sa kim, neka slavi ko šta hoće, to nije moj problem.
Pomodarstvo i još jedna prilika za blejanje.Meni samo nije jasno zašto ljudi masovno počinju da slave taj praznik, pa čak i oni koji nisu katolici?
Pametno.Ali neću ja da se raspravljam ni sa kim, neka slavi ko šta hoće, to nije moj problem.
Masonska posla. Pripadnici tajnih društava i agenti mogu biti u javnom životu šta god hoće.Marko96 (citat):Kada je i kako Tito sahranjen
Ja se pitam gde je njemu crvena petokraka zvezda na grobu ako je bio toliki komunista?
Sklon sam mišljenju da su to bila masonska posla i čiste namještaljke, ali neka bude čovjek i heroj ako je nekome što bolje od toga....Marko96 (citat):Princip pucao i u Hitlera
Konvertujte iz cirilice u latinicu ovde
Postavio sam link za konvertovanje ukoliko ima clanova na ovom forumu koji ne mogu da citaju na cirilici.
Vrač = ljekar. Ova dvojica su bili verzirani za medicinu, plus čudotvorci za života i posthumno. Pazi se, mogu i sad da ti zavrače ako ne budeš fin.Tako-je (citat):Danas paganski hriscani slave neka dva covjeka, koja i oni sami smatraju i nazivaju vracevima.
PavleS (citat):Na sahrani Nelsona Mendele pojavila se osoba za koju mediji prenose da je bio lažni znakovni tumač za ljude sa oštećenim sluhom.
Vjerujete li u slučajnosti?
Bilo je sinoć na vijestima jedne od naših televizija doslovan prevod izjave ovog "tumača" koji je kazao kako ima halucinacije koje ne može kontrolisati, da povremeno viđa anđele i čuje glasove. Naravno ateistički orjentisani mediji skraćuju izjave kako njima odgovara i ističu da se radi o šizofreniji, iako je sasvim jasno da je opsjednut demonima, što dodatno potvrđuju i te otpužbe za nasilničko ponašanje.Vlatko (citat):http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/lazni-prevoditelj-znakovnog-jezika-osudzen-je-za-kradzu-optuzen-i-za-silovanje---315245.html
SKANDAL KULMINIRA Lažni prevoditelj znakovnog jezika optužen je za ubojstvo
Thamsanqa Jantjie je sam priznao da boluje od shizofrenije. Sada je otkriveno da je u razdoblju od 1994. do 2003. godine optužen za silovanje, krađu, provalu u kuću, uništavanje imovine, ubojstvo, pokušaj ubojstva i otmicu. Brojne su optužbe protiv njega odbačene, navodno jer nije bio sposoban za suđenje.
13/11/2024, 20:07 by PavleS
» DOKAZI (OT)PADA ADVENTISTIČKE CRKVE
29/10/2024, 17:47 by PavleS
» BIBLIJA - NOVI REVIDIRANI PREVOD
12/8/2024, 21:10 by PavleS
» PITANJA - RELIGIJA
3/6/2024, 13:04 by PavleS
» Biblijski razgovori
14/4/2024, 23:34 by PavleS
» Septuaginta/LXX - doslovni prijevod:
30/10/2023, 13:47 by PavleS
» PAGANIZAM I OKULTNI SIMBOLI I OBIČAJI