Sumnjam da si pažljivo čitao, ali dobro, ima onih koji hoće.
+6
kainos
Nathanael
kuzma
Vlatko
Zdravko Vučinić
PavleS
10 posters
ROŽE MORNO: PUTOVANJE U NATPRIRODNO
PavleS- Admin
- Broj komentara : 3744
Registration date : 2008-11-01
- Post n°51
Re: ROŽE MORNO: PUTOVANJE U NATPRIRODNO
Jovana- Broj komentara : 160
Registration date : 2015-08-30
- Post n°52
Bas sam se obradovala knjizi, a jedva cekam i intervju jer sam vise za to da licno cujem i vidim onda imam kompletniji dozivljaj
PavleS- Admin
- Post n°53
Vjerujem da znaš za ovaj video intervju, kompletno je preveden, i to vrlo dobro, samo što je kvalitet video snimka nizak.Kalina7 (citat):Bas sam se obradovala knjizi, a jedva cekam i intervju jer sam vise za to da licno cujem i vidim onda imam kompletniji dozivljaj
- Post n°54
A znam naravno davno sam pogledala ovaj video. Pogledacu ga opet u iscekivanju ovog drugog videa.PavleS (citat):Vjerujem da znaš za ovaj video intervju, kompletno je preveden, i to vrlo dobro, samo što je kvalitet video snimka nizak.Kalina7 (citat):Bas sam se obradovala knjizi, a jedva cekam i intervju jer sam vise za to da licno cujem i vidim onda imam kompletniji dozivljaj
Nathanael- Broj komentara : 162
Registration date : 2014-10-31
- Post n°55
PavleS (citat):Sumnjam da si pažljivo čitao, ali dobro, ima onih koji hoće.
Svakako da preporučujem tu knjigu svima ,ali ja sam je pročitao dvaput onu kraću verziju ,a predvanja sam mu pogledao ,to nema broja ,imam sigurno 100 sati slušanja njegovih predavanja videa..
Imam osjetljive oči ,čudim se što uopće imam očuvan vid ,valjda radi prehrane i suplementacije ,znam za studije da masti i kolesterol su glavni uzrok propasti očiju ,a i visok očni tlak nastaje od istih uzroka kao i tlak u drugim dijelovima tijela .Čitam od prvog osnovne previše na dnevnoj bazi i sve manje i manje čitam ,a srećom imam Audio Biblije na Yt kING James verzije i EGW audio i to je većinom sve što trebam .
- Post n°56
Procitala sam cijelu knjigu Opcinjen tamom Dosta mi je pomogla Jes da je malo zeznuto preko telefona ionako sam losijeg vida ali toliko me je zainteresovala da nijesam mogla prestati da citam.
PavleS- Admin
- Post n°57
Zato ja savjetujem ljudima da kupuju smart telefone sa velikim displejom. Kad sam konačno prelomio da uzmem jedan, jer sam shvatio da mi treba, uzeo sam Sony sa displejom 6,4 inča, i na njega se čita sasvim lagano bilo kakav tekst. Malo neobično djeluje kad se telefonira zbog veličine, ali toliko čovjek može da istrpi. Ne znam kakve je koristi od malog telefona ako je već smart, osim što može u svaki džep da stane. Onda je bolje držati obični telefon jer je svrha skoro ista.Kalina7 (citat):Procitala sam cijelu knjigu Opcinjen tamom Dosta mi je pomogla Jes da je malo zeznuto preko telefona ionako sam losijeg vida ali toliko me je zainteresovala da nijesam mogla prestati da citam.
Inače, ta knjiga će vrlo skoro u štampu u malom tiražu, čisto da se nađe ljudima.
- Post n°58
Moj je 4,8 inca, solidno velik ekran Ali knjiga je knjiga I naravno jedva cekam intervju, gledanje je bolje na ovim telefonima nego citanje.PavleS (citat):Zato ja savjetujem ljudima da kupuju smart telefone sa velikim displejom. Kad sam konačno prelomio da uzmem jedan, jer sam shvatio da mi treba, uzeo sam Sony sa displejom 6,4 inča, i na njega se čita sasvim lagano bilo kakav tekst. Malo neobično djeluje kad se telefonira zbog veličine, ali toliko čovjek može da istrpi. Ne znam kakve je koristi od malog telefona ako je već smart, osim što može u svaki džep da stane. Onda je bolje držati obični telefon jer je svrha skoro ista.Kalina7 (citat):Procitala sam cijelu knjigu Opcinjen tamom Dosta mi je pomogla Jes da je malo zeznuto preko telefona ionako sam losijeg vida ali toliko me je zainteresovala da nijesam mogla prestati da citam.
Inače, ta knjiga će vrlo skoro u štampu u malom tiražu, čisto da se nađe ljudima.
kainos- Broj komentara : 67
Registration date : 2012-12-21
- Post n°59
Stranica 23, gore nakon par redova stoje ove riječi - "....pošto je bio član socijalnog odora naše parohije."
Znači greška u riječi odora....fali slovo b...odbora....
PavleS- Admin
- Post n°60
Ok, hvala, ispravljeno je.kainos (citat):Stranica 23, gore nakon par redova stoje ove riječi - "....pošto je bio član socijalnog odora naše parohije."
Noemi- Broj komentara : 128
Registration date : 2015-03-19
- Post n°61
Intervju s Roger Morneau koji priča priču o tome kako ga je Bog spasio od svijeta sotonizma i obožavanja demona.
Putovanje u natprirodno Roger Morneau Intervju
Roger Morneau - Putovanje u natprirodno 1.dio
Roger Morneau - Putovanje u natprirodno 2.dio
Putovanje u natprirodno Roger Morneau Intervju
Roger Morneau - Putovanje u natprirodno 1.dio
Roger Morneau - Putovanje u natprirodno 2.dio
Noemi: komentar modifikovan dana: 25/7/2016, 01:19; prepravljeno ukupno 2 puta
PavleS- Admin
- Post n°62
Zakon si, svaka čast.Noemi1 (citat):Intervju s Roger Morneau koji priča priču o tome kako ga je Bog spasio od svijeta sotonizma i obožavanja demona.
Putovanje u natprirodno Roger Morneau Intervju 1 dio
Ne bi loše bilo da smanjiš veličinu fonta za titl, i to znatno.
- Post n°63
PavleS (citat):Zakon si, svaka čast.Noemi1 (citat):Intervju s Roger Morneau koji priča priču o tome kako ga je Bog spasio od svijeta sotonizma i obožavanja demona.
Hvala. Veličina fonta je smanjena.
- Post n°64
Odmah ga nocas gledam iako sam knjigu procitala Jeeeee, jeee jeeeee Svaka cast za prevod Hvala tiNoemi1 (citat):PavleS (citat):Zakon si, svaka čast.Noemi1 (citat):Intervju s Roger Morneau koji priča priču o tome kako ga je Bog spasio od svijeta sotonizma i obožavanja demona.
- Post n°65
Kalina7 (citat):Odmah ga nocas gledam iako sam knjigu procitala Jeeeee, jeee jeeeee Svaka cast za prevod Hvala tiNoemi1 (citat):PavleS (citat):Zakon si, svaka čast.Noemi1 (citat):Intervju s Roger Morneau koji priča priču o tome kako ga je Bog spasio od svijeta sotonizma i obožavanja demona.
Nema na čemu
- Post n°66
Noemi 1, jesi li prevela i drugi dio intervjua sa Rozeom ?
PavleS- Admin
- Post n°67
Bolje da je ne požuruješ, ima tu dosta posla.Kalina7 (citat):Noemi 1, jesi li prevela i drugi dio intervjua sa Rozeom ?
Živi intervju je izvanredno svjedočanstvo, a ovdje je snimak neuporedivo bolji od prethodnog intervjua koji smo imali.
Mada, primjetno je da su u knjigama date preciznije informacije, što je posebno važno za prvu "Opčinjen tamom" ili "Putovanje u natprirodno". To je razumljivo, s obzirom da je intervju praktično prepričavanje sa znatno veće vremenske distance (1998), dok je rukopis prve knjige morao nastati ili krajem 70-ih ili samim početkom 80-ih.
- Post n°68
A ne pozurujem, ma samo lagano, nego mu se radujem pa me zanima samo kad ce U ovom prvom dijelu intervjua sam primijetila da nema razlike sa knjigom Opcinjen Tamom a ne vjerujem da ce biti ni u drugom dijelu. To je jos jedan vise razlog sto se radujem "zivom" snimku jer za knjigu nikad ne mozes biti 100% siguran da nije makar nesto dodato ili zloupotrijebljeno od strane izdavaca.PavleS (citat):Bolje da je ne požuruješ, ima tu dosta posla.Kalina7 (citat):Noemi 1, jesi li prevela i drugi dio intervjua sa Rozeom ?
Živi intervju je izvanredno svjedočanstvo, a ovdje je snimak neuporedivo bolji od prethodnog intervjua koji smo imali.
Mada, primjetno je da su u knjigama date preciznije informacije, što je posebno važno za prvu "Opčinjen tamom" ili "Putovanje u natprirodno". To je razumljivo, s obzirom da je intervju praktično prepričavanje sa znatno veće vremenske distance (1998), dok je rukopis prve knjige morao nastati ili krajem 70-ih ili samim početkom 80-ih.
PavleS- Admin
- Post n°69
Ne bi trebalo, jer je objavljen cijeli rukopis. Kao što sam već rekao u jednom ranijem postu, najvjerovatniji razlog zašto je prvi izdavač (Review & Herald) skratio knjigu bila je želja da je završe hepiendom: došao Rože u ckrvu, krstio se, oženio se, i od tada nadalje živio bezbjedno, dugo i srećno.Kalina7 (citat):A ne pozurujem, ma samo lagano, nego mu se radujem pa me zanima samo kad ce U ovom prvom dijelu intervjua sam primijetila da nema razlike sa knjigom Opcinjen Tamom a ne vjerujem da ce biti ni u drugom dijelu. To je jos jedan vise razlog sto se radujem "zivom" snimku jer za knjigu nikad ne mozes biti 100% siguran da nije makar nesto dodato ili zloupotrijebljeno od strane izdavaca.PavleS (citat):Bolje da je ne požuruješ, ima tu dosta posla.Kalina7 (citat):Noemi 1, jesi li prevela i drugi dio intervjua sa Rozeom ?
Kod izdavanja prve knjige bila je nekako upletena i Džun Strong (June Strong), valjda u smislu da pomogne Rožeu kao pisac, pošto sam nije bio tada vičan tom poslu: Te žene se sjećam jer sam negdje 93. ili 94. godine bio došao do jedne njene knjige pod naslovom "Project Sunlight", koja se može opisati kao polu bajka, polu adventistička limunada, čija glavna tematika je jedan anđeo po imenu Džared (ako se dobro sjećam) koji se brine za spasenje djevojke koju je nazvao Sunlight.
PavleS- Admin
- Post n°70
Da prvobitna knjiga "Moj put u svijet natprirodnih sila" ima namjernih i nenamjernih grešaka, to je očekivano, ali ovome se nijesam nadao.
Poglavlje 2: PUTOVANJE U SVIJET NATPRIRODNOG
Sad je to ispravljeno u knjizi SKRIVENI SVIJET NATPRIRODNIH SILA.
Poglavlje 2: PUTOVANJE U SVIJET NATPRIRODNOG
Dvije i po godine radio sam u fabrikama raznih brodova...
Sad je to ispravljeno u knjizi SKRIVENI SVIJET NATPRIRODNIH SILA.
kuzma- Broj komentara : 38
Registration date : 2014-11-07
- Post n°71
Komentar na netu:
"I really liked this book, but I was wondering why is missing some parts on chapter 6 and 7. The first book "A Trip Into the Supernatural' we find interesting information about the three-part plan explaining about hypnotism, Darwin and Huxley (chapter 4 - pages 16, 17) also when he explains about Christian idolatry, the special help for Adventists, and the three distinct group of the fallen angels (chapter 5 - pages 23,24)"
"I really liked this book, but I was wondering why is missing some parts on chapter 6 and 7. The first book "A Trip Into the Supernatural' we find interesting information about the three-part plan explaining about hypnotism, Darwin and Huxley (chapter 4 - pages 16, 17) also when he explains about Christian idolatry, the special help for Adventists, and the three distinct group of the fallen angels (chapter 5 - pages 23,24)"
PavleS- Admin
- Post n°72
Auuu. Onda su to opet izostavili i u knjizi "Charmed by Darkness". Stvarno se tim crkvenim mafijašima i njihovim "izdavačkim kućama" ništa ne može vjerovati.kuzma (citat):Komentar na netu:
Može li naći na netu u soft verziji taj izostavljeni materijal? Mada mi smo ubacili nešto od toga kao dodatak knjizi Skriveni svijet natprirodnih sila iz jednog predavanja Rože Mornoa.
- Post n°73
Dobro ja rekoh, ziva slika je najbolja, dok ne dodjemo do vrhunca tehnologije kad se i to bude moglo izmontiratiPavleS (citat):Auuu. Onda su to opet izostavili i u knjizi "Charmed by Darkness". Stvarno se tim crkvenim mafijašima i njihovim "izdavačkim kućama" ništa ne može vjerovati.kuzma (citat):Komentar na netu:
Može li naći na netu u soft verziji taj izostavljeni materijal? Mada mi smo ubacili nešto od toga kao dodatak knjizi Skriveni svijet natprirodnih sila iz jednog predavanja Rože Mornoa.
PavleS- Admin
- Post n°74
E ne znam, kao da ih sam đavo podstiče da nešto oštete.
Evo kratkog izvoda, šta je Rože Morno čuo o podjeli demonskih duhova:
Evo kratkog izvoda, šta je Rože Morno čuo o podjeli demonskih duhova:
Postoje tri glavne podjele demonskih duhova, a zatim postoje podgrupe u okviru te diobe. Jedni su prijateljski demonski duhovi; izgleda da oni posjeduju prefinjenost i uglađenost, i da nijesu uznemireni onim što se dogodilo kad su bili zbačeni sa Neba, koliko sam ja shvatio. Zatim imate ratnike koji vole da unose bijedu i uništenje u živote ljudi. Treća grupa su tlačitelji, a tlačitelji su zaista zli duhovi koji mrze Boga, Tvorca, sa svom svojom silom.
Duhovi koji djeluju kroz nekromantiju, u navodnom povezivanju sa duhovima preminulih, koji prema popularnom vjerovanju borave u višoj sferi postojanja, zapravo su „prijateljski“ demonski duhovi. Mnogi ljudi vjeruju da komuniciraju sa umrlim svecima ili mrtvim rođacima. Na taj način, kako je objasnio visoki sveštenik, oni se u stvari otvaraju za potpunu obmanu od strane demonskih duhova, jer im pružaju priliku da imitiraju mrtve i podvale im svoje laži. Sveštenik je istakao da to prije svega donosi veliko poštovanje i uvažavanje gospodaru (Sotoni) koje pripada njegovom velikom imenu, a ostale duhove čini iznimno srećnim zato što su oni ti koji su radili da navedu ljude na vjerovanje u život posle smrti.
PavleS- Admin
- Post n°75
Ako se javi Linda Morno Hatli, a kontaktirao sam je, raščistićemo tu stvar oko rukopisa.
Mada ovi ljudi što su radili Charmed by Darkness tvrde da je to puni rukopis. Moguće da je Rože Morno pominjao dodatne informacije u svojim intervjuima ili predavanjima uživo, a da ih zapravo nema u prvobitnom rukopisu.
Mada ovi ljudi što su radili Charmed by Darkness tvrde da je to puni rukopis. Moguće da je Rože Morno pominjao dodatne informacije u svojim intervjuima ili predavanjima uživo, a da ih zapravo nema u prvobitnom rukopisu.
Yesterday at 20:07 by PavleS
» DOKAZI (OT)PADA ADVENTISTIČKE CRKVE
29/10/2024, 17:47 by PavleS
» BIBLIJA - NOVI REVIDIRANI PREVOD
12/8/2024, 21:10 by PavleS
» PITANJA - RELIGIJA
3/6/2024, 13:04 by PavleS
» Biblijski razgovori
14/4/2024, 23:34 by PavleS
» Septuaginta/LXX - doslovni prijevod:
30/10/2023, 13:47 by PavleS
» PAGANIZAM I OKULTNI SIMBOLI I OBIČAJI