PavleS (citat): Martin from Germany (citat):Znam samo da ima projekt filma istog naziva kao knjiga (ta ) 'charmed by ..' O njegovom iskustvu ,neznam jeli film napravljen do danas .
Sumnjam unaprijed u kvalitet i relevantnost tog filma, bolje se knjige držati.
Kad se film bezobrazno snimi, dobija se potpuno drugi utisak od onoga što se zaista dogodilio, plus pogrešna percepcija duhovnih stvari. Tako su snimljeni 99,9% filmova sa biblijskom tematikom.
filmovi su dobri za ljudi bez jakih mentalnih mogućnosti ,jer treba imati talent za čitanje ,razumijevanje pročitanog i kreativnost da se zamisli ideja poslije knjige ,da se od svoga života nešto napravi ,a ne da se ostane na onome što su nas učili u školi i na tv-u ..
tako je potpuno si u pravu ,knjiga je vrh i pročitao sam je dvaput ,a njegova predavanja intervieovi su mi dovoljni . .naravno htio bi ja još ,da saznam svaki detalj,ali to nije dobro ,jer da je on ostao u tome dalje ,ne bi tako lako pobjegao kao na vrijeme ,rano se isključivši iz toga ..
Poslije njega mi je daleko najveći u ovim stvarima John Todd ,pogledaj o njemu na you tube-u ,on je jednako duboko bio kao i Roger ,samo što je bio Illuminat ,rođeni ,njegova obitelj je u tome tisućama godina .Puno je toga otkrio ,jako puno ,čak više nego Roger ,jer je rođen u tome .Čim je izašao ,godinama je pravio predavanja ,ali su ga pridobili opet ,vratio se u svoje 'gnijezdo ' .Citiram ga što je rekao dok je bio obraćen i kršćanin 'heroin je ništa ,alkohol je ništa ,puno je teže jednoj vještici da prestane sa navikama okultizma ,nego ovisniku o heroinu ,jer je sila na drugoj strani kod okultizma -puno jača ' .Ne samo to ,nego je i rekao da su vještice samo blagi oblik okultizma ,a da su Illuminati daleko jači i najviši level .I nažalost opet je u tome,zamisli to Pavle ,čovjek koji je daleko najviše iznio o njima,je vraćen .Prisilno su ga odveli ,drogirali dugo vremena raznim vrstama psihoaktivnih supstanci i toliko izmučili da je pristao da se vrati kod njih opet .Nimalo ga ne osuđujem ,osuđujem samo što nije primio adventnu istinu i zaista se obratio ,a to nije njegova greška ,nego mu nitko nije ponudio vjerovatno -svjetlost istine .Čovjek se vratio ,i ako mislite da Leo Zagami i Alex Jones nisu njihovi ,onda neznam .Pa Eric Jon Phelps je sve te razotkrio .Pa znate što bi njima učinili ,da zaista nešto krivo izjave ? U roku par dana bi ih našli i prisilili najtežim mučenjima da se pokaju za sve riječi i ako ne bi pristali ,likvidirali bi ih .
Dajte molim vas alex živi kao princ od Monaka ,priča sasvim opušteno ,ne bi da je na kafi kraj mora ,da se radi o svjetskom prvenstvu u nogometu ,a ne da priča protiv najjače političke ,financijske sile u svijetu . Ostavljam mogućnost i da nisam u pravu za alexa i lea ,ali zasad sam siguran u ovo što vjerujem .
Yesterday at 20:07 by PavleS
» DOKAZI (OT)PADA ADVENTISTIČKE CRKVE
29/10/2024, 17:47 by PavleS
» BIBLIJA - NOVI REVIDIRANI PREVOD
12/8/2024, 21:10 by PavleS
» PITANJA - RELIGIJA
3/6/2024, 13:04 by PavleS
» Biblijski razgovori
14/4/2024, 23:34 by PavleS
» Septuaginta/LXX - doslovni prijevod:
30/10/2023, 13:47 by PavleS
» PAGANIZAM I OKULTNI SIMBOLI I OBIČAJI