ciotajuci ovo mislim da im je to i bio cilj. Da prikazu Isusa kao obicnog Proroka a ne kao Sina Bozjeg koji cini cuda, zna buducnost itd.
Pa to svakako, da prikazu neku bilo kakvu laz, samo ne istinu.
ciotajuci ovo mislim da im je to i bio cilj. Da prikazu Isusa kao obicnog Proroka a ne kao Sina Bozjeg koji cini cuda, zna buducnost itd.
Nikola27 (citat):ciotajuci ovo mislim da im je to i bio cilj. Da prikazu Isusa kao obicnog Proroka a ne kao Sina Bozjeg koji cini cuda, zna buducnost itd.
Pa to svakako, da prikazu neku bilo kakvu laz, samo ne istinu.
Izasao je skoro jos jedan religijski film, "Noja". Njega nisam gledao kakav je on zna neko?
Interesantno je da termin „rock and roll“ najprije su koristili crnci u značenju „klatiti se, izmotavati se, ludirati se, ponašati se uzbuđeno, razuzdano, imati seksualni odnos“... Očigledno je sve to preneseno i izraženo u ritmu muzike nazvane „rock and roll“.PavleS (citat):Oni su prodali svoje duše za rock'n'roll.
PavleS (citat):Interesantno je da termin „rock and roll“ najprije su koristili crnci u značenju „klatiti se, izmotavati se, ludirati se, ponašati se uzbuđeno, razuzdano, imati seksualni odnos“... Očigledno je sve to preneseno i izraženo u ritmu muzike nazvane „rock and roll“.PavleS (citat):Oni su prodali svoje duše za rock'n'roll.
Martin from Germany (citat):PavleS (citat):Interesantno je da termin „rock and roll“ najprije su koristili crnci u značenju „klatiti se, izmotavati se, ludirati se, ponašati se uzbuđeno, razuzdano, imati seksualni odnos“... Očigledno je sve to preneseno i izraženo u ritmu muzike nazvane „rock and roll“.PavleS (citat):Oni su prodali svoje duše za rock'n'roll.
Rock glazba je stari ritam, ona je nastala od afričkih magijskih ritmova .Sinkopetizacija i bubnjevi su u svim magijskim knjigama opisani kao top stvari za prizivanje demonske sile .Slušanje rock glazbe je kao grijeh čaranja ,svjesno ili nesvjesno ,tko voli slušati rock ,ali i slične 'afričke' ritmove ,poput rap ,rave,house ,jazz ,taj će se zaplesti u mrežu demona .Jedan čovjek ,bivši Illuminat ,John Todd je rekao ' Mogu prepoznati koliko je jak kršćanin po glazbi koju sluša .' .Najuzvišenija glazba je nastala u Europi tijekom baroknog razdoblja .Znanstvenici su ispitivali utjecaj baroka i Mozartove glazbe također na um životinja i ljudi ,ali i na biljke i ustanovljeno je da je to jako ljekovita glazba ,čiji se utjecaj na čovjeka može usporediti sa rijetko čime ,jednostavno jedna od najzdravijih stvari je odreći se glazbe koja radi protiv tjelesnih procesa i početi slušati 'sacred' glazbu ,kojom su u doba baroka genijalni stvaraoci slavili Krista .Barokni glazbenici su Handel ,Bach ,Vivaldi ,Pachebel i drugi .
Vlatko (citat):Martin from Germany (citat):PavleS (citat):Interesantno je da termin „rock and roll“ najprije su koristili crnci u značenju „klatiti se, izmotavati se, ludirati se, ponašati se uzbuđeno, razuzdano, imati seksualni odnos“... Očigledno je sve to preneseno i izraženo u ritmu muzike nazvane „rock and roll“.PavleS (citat):Oni su prodali svoje duše za rock'n'roll.
Rock glazba je stari ritam, ona je nastala od afričkih magijskih ritmova .Sinkopetizacija i bubnjevi su u svim magijskim knjigama opisani kao top stvari za prizivanje demonske sile .Slušanje rock glazbe je kao grijeh čaranja ,svjesno ili nesvjesno ,tko voli slušati rock ,ali i slične 'afričke' ritmove ,poput rap ,rave,house ,jazz ,taj će se zaplesti u mrežu demona .Jedan čovjek ,bivši Illuminat ,John Todd je rekao ' Mogu prepoznati koliko je jak kršćanin po glazbi koju sluša .' .Najuzvišenija glazba je nastala u Europi tijekom baroknog razdoblja .Znanstvenici su ispitivali utjecaj baroka i Mozartove glazbe također na um životinja i ljudi ,ali i na biljke i ustanovljeno je da je to jako ljekovita glazba ,čiji se utjecaj na čovjeka može usporediti sa rijetko čime ,jednostavno jedna od najzdravijih stvari je odreći se glazbe koja radi protiv tjelesnih procesa i početi slušati 'sacred' glazbu ,kojom su u doba baroka genijalni stvaraoci slavili Krista .Barokni glazbenici su Handel ,Bach ,Vivaldi ,Pachebel i drugi .
Osim što je Mozzart bio mason i to otvoreni, a i drugi "barokni stvaraoci". Bili su bliski dvorovima, prošli godine školovanja po svjetovnim institucijama i već po tome zatrovaniji od nekog laika koji se bavi muzikom. Što je s rock bendovima koji promoviraju kršćanstvo (ali stvarno po svojoj vjeri i svjetlosti koja im je dana)? Postoje takvi, znam za neke od njih, također među rapperima, soul muzičarima, itd. Nemoj generalizirati, jer vrlo lako upadaš u zamku. Kršćana ima svih profesija, mnogi su muzičari, to je ipak svjetovna stvar, a nikako nešto što spaja fizički i duhovni svijet.
Martin from Germany (citat):Vlatko (citat):Martin from Germany (citat):PavleS (citat):Interesantno je da termin „rock and roll“ najprije su koristili crnci u značenju „klatiti se, izmotavati se, ludirati se, ponašati se uzbuđeno, razuzdano, imati seksualni odnos“... Očigledno je sve to preneseno i izraženo u ritmu muzike nazvane „rock and roll“.PavleS (citat):Oni su prodali svoje duše za rock'n'roll.
Osim što je Mozzart bio mason i to otvoreni, a i drugi "barokni stvaraoci". Bili su bliski dvorovima, prošli godine školovanja po svjetovnim institucijama i već po tome zatrovaniji od nekog laika koji se bavi muzikom. Što je s rock bendovima koji promoviraju kršćanstvo (ali stvarno po svojoj vjeri i svjetlosti koja im je dana)? Postoje takvi, znam za neke od njih, također među rapperima, soul muzičarima, itd. Nemoj generalizirati, jer vrlo lako upadaš u zamku. Kršćana ima svih profesija, mnogi su muzičari, to je ipak svjetovna stvar, a nikako nešto što spaja fizički i duhovni svijet.
Rock glazbenici su apostoli Sotone ,bez obzira što na papiru bili . Mozart mason ? Ti učiš sa televizije vidim ,po njima su svi velikani bili ili gay ,sotonisti ,čak za Isusa govore svašta ,a kako neće o genijima koji su čovječanstvu dali anđeosku glazbu .
Upravo tako nema tu pravila,nemoze se glazba po zanrovima jednostavno podjeliti na "sotonisticku" i "nesotonisticku",osobno mislin da i ne treba previse upraznjavat glazbu,pogotovo jer je sva glazba danas snimana na 440 mhz umjesto "prirodnih" 432 mhz ,a to donosi odredeni nemir i pojacanu agresivnost u covjekaPavleS (citat):Da bi se moglo imati povjerenja u muziku, preduslov je da sam umjetnik bude obraćen i posvećen Bogu, slično kao i u svim drugim oblastima stvaralaštva.
Ne vjerujem da postoji u rock, pop, rap, hip hop, ili bilo kojem drugom žanru neka muzička numera koja direktno ili indirektno nema satanističke elemente kroz ritam, način izvedbe, poruku i sl. Satanizam se jednostavno kopira u neznanju, ukoliko muzičari nijesu svjesno u tome.
kuzma (citat):svaka vrsta glazbe je opasna i u svakom zanru se kriju "zamke".
neke zanrovi su u startu losi:hard rockl,heavy metal itd...,ali vjerujte mi i u toj andeoskoj muzici koju ti nazivas moze se naci nesto i od "onog" andela.
znam da sam citao na nekom "sotonistickom" blogu da sotona preferira pojedine instrumente kao sto su:oboa,orgulje(crkveni instrument),flauta...
znam da su pojedini skladatelji bili deklarirani sotonisti i otvoreno govorili da su u suradnji s "necastivim" stvarali glazbu:Tartini,Nicola Paganini,
a i imena nekih poznatih skladbi su u najmanjem slucaju cudna:
-Devil's Trill by Tartin
-Berlioz's Witches' Sabbath
-Henry Hadley´s "Lucifer"
-Wagner's Ring Cycle,
evo ispovjest covjeka koji je isto olako shvatio klasicnu glazbu pa je uvidio kakvo se tu zlo krije:http://www.celesteh.com/music/testimonial.html
Uglavno ja obozavam klasicnu glazbu,ali vjerujte mi u nekim skladbama osjecate kao neki osjecaj distrakcije,vjerujte toliko je to snazno,za ne vjerovat
PavleS (citat):Da bi se moglo imati povjerenja u muziku, preduslov je da sam umjetnik bude obraćen i posvećen Bogu, slično kao i u svim drugim oblastima stvaralaštva.
Ne vjerujem da postoji u rock, pop, rap, hip hop, ili bilo kojem drugom žanru neka muzička numera koja direktno ili indirektno nema satanističke elemente kroz ritam, način izvedbe, poruku i sl. Satanizam se jednostavno kopira u neznanju, ukoliko muzičari nijesu svjesno u tome.
Umjetnost.Vlatko (citat):PavleS (citat):Da bi se moglo imati povjerenja u muziku, preduslov je da sam umjetnik bude obraćen i posvećen Bogu, slično kao i u svim drugim oblastima stvaralaštva.
To je profesija, mogao bi i ja tebi da si satanista jer koristiš appleove proizvode ili software, ili zato što si na windows platformi si satanista, jer je Gates satanista, čovječe to je SMIJEŠNO. Što vjera ima s tim?
Ili se glazbom može preći preko nečije slobodne volje i prisiliti ga na pojedine odabire? To pobija cijeli Božji dizajn, ali je jako bitan onima koji su zaglavili s Ocem laži, pa ih ovaj manuipulira. Po tome, bilo bi samo dovoljno ući na neko mjesto gdje se pušta pojedina vrsta glazbe i tako postati rob sotone. Recimo uđeš u trgovinu ili kafić, a tamo puštaju rock i ti si instant rob sotone bez obzira na karakter, odabir, misli, volju, itd.. Postaviš zvučnike u centar grada, pustiš metal i imaš cijeli grad robova sotone, stvarno je teško biti demon u današnja vremena....
Misliš da nam Vlatko pleše i đuska uz rock'n'roll?...osim u onome što potajno vole, kao rock glazba ili neki drugi grijeh...
PavleS (citat):Misliš da nam Vlatko pleše i đuska uz rock'n'roll?...osim u onome što potajno vole, kao rock glazba ili neki drugi grijeh...
Ma ne mogu mu demoni ništa, i oni poštuju profesiju.
13/11/2024, 20:07 by PavleS
» DOKAZI (OT)PADA ADVENTISTIČKE CRKVE
29/10/2024, 17:47 by PavleS
» BIBLIJA - NOVI REVIDIRANI PREVOD
12/8/2024, 21:10 by PavleS
» PITANJA - RELIGIJA
3/6/2024, 13:04 by PavleS
» Biblijski razgovori
14/4/2024, 23:34 by PavleS
» Septuaginta/LXX - doslovni prijevod:
30/10/2023, 13:47 by PavleS
» PAGANIZAM I OKULTNI SIMBOLI I OBIČAJI