Dragi moj Pavle,tako se priča,tako se daju odgovori,da cio svijet razumije,jer svaka ljudska jedinka bez obzira da li je ili nije primila Gospoda za Spasitelja i Gospodara, svojata Efežanima2:4-6 kao obečanje i realnost za sebe.Drago mi je i krajnje je pošteno to što objašnjavaš da se stihovi odnose samo na one koji prihvaćaju spasenje to jest 7.stih kojeg potvrđuje tvoj naputak da obećanje vrijedi samo za one koji su "U KRISTU".
Htio bi ti još skrenuti pozornost, koju i sam kužiš, jer si se načitao svašta od nas, da ti svoje objave ne pružaš samo vrhunski pametnim i načitanim ljudima,ljudima koji razumiju spasenje i Krista poput tebe,već da sam svojim učenjem služiš na blagoslov svakom čitaocu a ima nas raznih,od onih koji se boje išta pitati da ne ispadnu glupi,od onih bahatih koji bi u duhovnu borbu, prsa o prsa sa tobom,a na kraju i onih koji sve razumiju jer su otprilike na tvom nivou.Ja ti se eto zahvaljujem na svakom odgovoru kojim mi pomažeš već godinu dana i predstavljam četvrtu skupinu,tj. one čitaoce koji nadasve vole Krista ali su u znanju kratki i vole imati stariju braću poput tebe za poduku, podršku i "teška pitanja".Kao i svaki puta zahvaljujem na strpljenju i odgovorima.
Htio bi ti još skrenuti pozornost, koju i sam kužiš, jer si se načitao svašta od nas, da ti svoje objave ne pružaš samo vrhunski pametnim i načitanim ljudima,ljudima koji razumiju spasenje i Krista poput tebe,već da sam svojim učenjem služiš na blagoslov svakom čitaocu a ima nas raznih,od onih koji se boje išta pitati da ne ispadnu glupi,od onih bahatih koji bi u duhovnu borbu, prsa o prsa sa tobom,a na kraju i onih koji sve razumiju jer su otprilike na tvom nivou.Ja ti se eto zahvaljujem na svakom odgovoru kojim mi pomažeš već godinu dana i predstavljam četvrtu skupinu,tj. one čitaoce koji nadasve vole Krista ali su u znanju kratki i vole imati stariju braću poput tebe za poduku, podršku i "teška pitanja".Kao i svaki puta zahvaljujem na strpljenju i odgovorima.
Yesterday at 20:07 by PavleS
» DOKAZI (OT)PADA ADVENTISTIČKE CRKVE
29/10/2024, 17:47 by PavleS
» BIBLIJA - NOVI REVIDIRANI PREVOD
12/8/2024, 21:10 by PavleS
» PITANJA - RELIGIJA
3/6/2024, 13:04 by PavleS
» Biblijski razgovori
14/4/2024, 23:34 by PavleS
» Septuaginta/LXX - doslovni prijevod:
30/10/2023, 13:47 by PavleS
» PAGANIZAM I OKULTNI SIMBOLI I OBIČAJI