Storm (citat):Talasna genetika, znanost koja se napredno razvija.
Neka otkriča iz tog polja znanosti:
Na Zemlji nema zdrave dece, zato što svi prolaze kroz ultrazvuk…
Petar Garjaev- doktor biologije, akademik Medicinsko-tehničke akademije Rusije :
“Ispostavilo se da je naš molekul DNK antena, ne samo DNK nego i proteina. Jer sadrži atome metala, koji su neka vrsta antena, koje su usmjerene ka Kosmosu i primaju neke upravljačke kosmičke informacije. Molekul DNK u vodenom rastvoru, emituje neki kontinuiran zvuk. Proizvodi složenu melodiju sa muzičkim izrazima koji se ponavljaju. Dobro zvuči, melodija je interesantna, to je sam po sebi veoma zanimljiv fenomen. Molekul DNK sam ozračio sa ultrazvukom, kao što je ultrazvučni aparat,i šta sam čuo, umesto složene melodije, ostala je samo jedna usamljena nota. To znači da smo koristeći ultrazvuk, obrisali ogromnu količinu informacija iz molekula DNK, koja se realizuje kroz zvuk. Tada sam pomislio: Bože moj, mi nemamo zdrave dece. Na Zemlji nema zdrave dece, zato što svi oni prolaze ultrazvuk…”
“Отдел Х” – Волновая генетика (TVC 2005)
Uzeo je jednu molekulu DNK i ozračio je pa naravno da ju je ubio .Međutim čovjek je puno više od jedne molekule .Inače na tu temu sam čitao istraživanje koje je pokazalo da vlakna u prehrani ,točnije jedenje jako puno vlakana ,dakle veganska hrana (biljna hrana) pomaže protiv radijacije .Jednu grupu životinja su ozračili i stavili na hranu koja se smatra dobrom ,dakle mješovita hrana ,a drugu na biljnu hranu ,koja ima dosta vlakana ,dakle bez rafiniranih proizvoda iz kojih su odstranjena vlakna .Jedna grupa je cijela pomrla ,a to je bila ona koja je bila na mješovitoj 'pravilnoj ' prehrani . Ovi drugi su preživjeli i kasnije se oporavili od zračenja .Dakle vlakna iz biljne hrane ili možda cjelokupni ,svi nutrijenti iz žitarica,voća,povrća pomažu protiv bolesti na najbolji način .
Da je zračenje opasno ,znam odlično ,jer sa 11 godina sam bio imao upalu pluća ,pošao u bolnicu i liječili su me krivim lijekom,tj. ja sam bio alergičan na taj lijek ,bar su mi takvu priču prodali haha.Nakraju sam dobio ,kad sam ozdravio od upale pluća ,tešku upalu jetre,gušterače ,žući i zamalo umro .Doživio sam da me mjesec dana bez prestanka jako bolila jetra i ostali ti organi ,glavni organi za probavu .Oporavljao sam se mjesecima ,srećom oporavio se i nisam dobio dijabetes čak ,od upale gušterače se nije ništa gore dogodilo ,sreća .Ali ja mislim da nije puka sreća ,Bog me zaštitio jer sam tu bio otrovan ,u Americi bi takve slučajeve na sud dali i uzeli možda milijune ,ali ja nisam ništa nikoga tužio .Sjećam se da su mi ubacivali radioaktivni jod ili tako nešto se zove,dakle ubacili su mi radioaktivnu supstancu u krv kao djetetu od 11 godina i gledali na ekranu kao nešto da nađu i nakraju ništa nisu otkrili .Osjećao sam se kao da sam pokusni kunić ,strašan osjećaj . Onda su me svako malo na ultrazvuk i nekakva snimanja slali vjerovatno je i to loše bilo ,ali hvala Bogu da sam živ!U bolnici sam bio dobio nekakve gliste ,crvi su mi bili u stolici ,ali to kad sam rekao ,doktorica je samo nešto rekla kao aha to su paraziti i pošla dalje ,kao bit će sve dobro haha.Uvijek sam imao pozitivan stav u životu ,ali da nije bilo Krista ,bio bi sada ili teški bolesnik ili invalid ili mrtav. Čovjek sam nemože ništa ,čak i znanost je ograničeno ,nedovoljna .Prava znanost,koja uvijek pokaže da su mnoge metode liječenja štetne ,čak i onda nema moć da skupi dovoljno informacija za izliječenje .
Impresivno je da su Hebreji prije 3500 godina jeli bolju prehranu i imali bolje zdravlje u pustinji ,nego današnji ljudi bilo gdje .Nije potrebna najbolja tehnologija niti čak pare ,što će nam sve to? ,ako jedemo odrezak i ako smo robovi grijeha i idemo prema bolesti ,a ne zdravlju .Dan danas u doba procvata znanosti ,se ljudi hrane u suprotnosti od Božjeg plana!Posljedice su strašne .
Bog je dopustio da se ljudi nezdravo hrane prije Potopa ,zato jer su bili zli .Prije Potopa su ljudi jeli dosta životinjske hrane ,tako kaže prorok .Ne samo prorok nego nalazi tih antičkih ljudi pokazuju da smo jeli podosta mesa ,ribe i sl . U Patrijarsima i Prorocima ima taj dio u poglavlju Potop . Uživali su u ubijanju i jedenju životinja za hranu i to je u njima pobudilo najgore strasti i ravnodušnost prema ljudskom životu . Bog namjerava uvijek zaštititi svoj narod od bolesti i patnje i uvijek to ispuni kad god Njegov narod želi da ga poštuje,dok Sotona svoje robove ne štedi nego ih ubija i žrtvuje .
Yesterday at 20:07 by PavleS
» DOKAZI (OT)PADA ADVENTISTIČKE CRKVE
29/10/2024, 17:47 by PavleS
» BIBLIJA - NOVI REVIDIRANI PREVOD
12/8/2024, 21:10 by PavleS
» PITANJA - RELIGIJA
3/6/2024, 13:04 by PavleS
» Biblijski razgovori
14/4/2024, 23:34 by PavleS
» Septuaginta/LXX - doslovni prijevod:
30/10/2023, 13:47 by PavleS
» PAGANIZAM I OKULTNI SIMBOLI I OBIČAJI