Ako se ti nisi susretao sa židovima i njihovim načinom rada i razmišljanja, ja jesam. Koje to slabosti? Netoleranciju na laži? Ne tražim ja da ti mene slušaš, ja ne izigravam Mesiju. Nisam upotrebljavao psovke, a što se vrijeđanja tiča, nabavi Talmud, ali originalni, pa malo to prouči kako oni gledaju na tebe i ostale goye. Najlakše je zabiti glavu u pijesak i tražiti neku "kulturu dijaloga". Ja sam još uvijek debelo ispod onoga kako ih je okvalificirao Mesija i proroci. Tamo su optužbe puno teže.Nebojša (citat):Pavle smiri malo ovog ''prosvecenog'' decka, kakav je to nacin. Jedno je argumentovano iznositi cinjenice, a drugo vredjati i psovati usled nedostatka argumenata. Time samo javno pokazuje svoje slabosti i kompromituje celu ovu pricu. I da je u pravu to sto prica, ko bi ga saslusao i nesto poverovao sa takvim ''nastupom'' ?
+11
ljuba79
Jovana
NatasaNatasa
Zdravko Vučinić
Gresnik
N.K.
Nebojša
Tako-je
Vlatko
Eliezer
beka26
15 posters
ŽIG ZVIJERI=NEDJELJA
Vlatko- Broj komentara : 460
Registration date : 2009-07-04
- Post n°51
Re: ŽIG ZVIJERI=NEDJELJA
PavleS- Admin
- Broj komentara : 3744
Registration date : 2008-11-01
- Post n°52
Dobro je ovo za sada, bolje je malo razmjene "vatre" nego mudrovanje i lažno pretvaranje.Nebojša (citat):Pavle smiri malo ovog ''prosvecenog'' decka, kakav je to nacin. Jedno je argumentovano iznositi cinjenice, a drugo vredjati i psovati usled nedostatka argumenata. Time samo javno pokazuje svoje slabosti i kompromituje celu ovu pricu. I da je u pravu to sto prica, ko bi ga saslusao i nesto poverovao sa takvim ''nastupom'' ?
Meni nikad nije smetalo da mi neko "saspe u lice" sve što misli - naprotiv.
Nebojša- Broj komentara : 143
Registration date : 2013-08-19
- Post n°53
Vec sam rekao da mi je zet Jevrejin, znam ih iz prve ruke. Ove koje ja znam nemaju pojma o religiji ili je znaju povrsno kao i tradicionalni hriscani. To su sve sekularci, drugo su rabini.Ako se ti nisi susretao sa židovima i njihovim načinom rada i razmišljanja, ja jesam. Koje to slabosti? Netoleranciju na laži? Ne tražim ja da ti mene slušaš, ja ne izigravam Mesiju. Nisam upotrebljavao psovke, a što se vrijeđanja tiča, nabavi Talmud, ali originalni, pa malo to prouči kako oni gledaju na tebe i ostale goye. Najlakše je zabiti glavu u pijesak i tražiti neku "kulturu dijaloga". Ja sam još uvijek debelo ispod onoga kako ih je okvalificirao Mesija i proroci. Tamo su optužbe puno teže.
Niko ne zabija glavu u pesak, ali dzabe se objasnjavas sa nekim za koga se vidi da nema sanse da mu dokazes neke stvari. Jel ti stvarno ocekujes da ce clan ''Eliezer'' da ti nesto poveruje ili saslusa? Nemoj da se salis, bolje trosi energiju i vreme na nesto korisnije. Pricas o nekim ''proseravanjima, pimpecima'', porucujes ljudima da su pederi, mozda to za tebe nisu psovke i ruzne reci, ne znam. Upravo je najteze traziti ''kulturu dijaloga'' a najlakse je osuti paljbu. Uci se malo od Zdravka kako se prica sa neistomisljenicima.
Tako-je- Broj komentara : 98
Registration date : 2013-10-09
- Post n°54
Dobro je ovo za sada, bolje je malo razmjene "vatre" nego mudrovanje i lažno pretvaranje.
Pavle, ne bi se bas slozio sa ovim sto sad napisa za sebe, jer nekidan sam napisao mozda dvije kratke recenice, koje nisu vrijedjale, nego sam iznosio misljenje o tvojim stavovima i ponasanju
Ti si taj komentar odmah izbrisao, jer ti je ocigledno zasmetalo, a mozda i uvrijedilo, iako sadrzaj nije bilo uvrijedljiv
Tako da budi korektan prema svim forumasima, a ne pristrasan, kao sto se vidi, jer pisano je - 3 Mojsijeva 19,15 "Ne sudite nepravedno"
Pozdrav
Pavle, ne bi se bas slozio sa ovim sto sad napisa za sebe, jer nekidan sam napisao mozda dvije kratke recenice, koje nisu vrijedjale, nego sam iznosio misljenje o tvojim stavovima i ponasanju
Ti si taj komentar odmah izbrisao, jer ti je ocigledno zasmetalo, a mozda i uvrijedilo, iako sadrzaj nije bilo uvrijedljiv
Tako da budi korektan prema svim forumasima, a ne pristrasan, kao sto se vidi, jer pisano je - 3 Mojsijeva 19,15 "Ne sudite nepravedno"
Pozdrav
- Post n°55
Evo, suzdržavam se od daljnje rasprave i ispričavam se svima koji su se uvrijedili mojim izričajem, bavim se pametnijim stvarima. Pozdrav!Nebojša (citat):Ako se ti nisi susretao sa židovima i njihovim načinom rada i razmišljanja, ja jesam. Koje to slabosti? Netoleranciju na laži? Ne tražim ja da ti mene slušaš, ja ne izigravam Mesiju. Nisam upotrebljavao psovke, a što se vrijeđanja tiča, nabavi Talmud, ali originalni, pa malo to prouči kako oni gledaju na tebe i ostale goye. Najlakše je zabiti glavu u pijesak i tražiti neku "kulturu dijaloga". Ja sam još uvijek debelo ispod onoga kako ih je okvalificirao Mesija i proroci. Tamo su optužbe puno teže.
Vec sam rekao da mi je zet Jevrejin, znam ih iz prve ruke. Ove koje ja znam nemaju pojma o religiji ili je znaju povrsno kao i tradicionalni hriscani. To su sve sekularci, drugo su rabini.
Niko ne zabija glavu u pesak, ali dzabe se objasnjavas sa nekim za koga se vidi da nema sanse da mu dokazes neke stvari. Jel ti stvarno ocekujes da ce clan ''Eliezer'' da ti nesto poveruje ili saslusa? Nemoj da se salis, bolje trosi energiju i vreme na nesto korisnije. Pricas o nekim ''proseravanjima, pimpecima'', porucujes ljudima da su pederi, mozda to za tebe nisu psovke i ruzne reci, ne znam. Upravo je najteze traziti ''kulturu dijaloga'' a najlakse je osuti paljbu. Uci se malo od Zdravka kako se prica sa neistomisljenicima.
Vlatko: komentar modifikovan dana: 14/10/2013, 20:27; prepravljeno ukupno 1 puta
PavleS- Admin
- Post n°56
Izbrisao sam još ponešto, sramota me da neko čita gluposti.Ti si taj komentar odmah izbrisao, jer ti je ocigledno zasmetalo, a mozda i uvrijedilo, iako sadrzaj nije bilo uvrijedljiv.
PavleS- Admin
- Post n°57
Znači nema više postrojavanja obrezanih pimpekaEvo, suzdržavam se od daljnje rasprave i ispričavam se svima koji su se uvrijedili mojim izričajem, bavim se pametnijim stvarima. Pozdrav!
- Post n°58
Čekaj da prvo uspostave lokalni raj sa svojim "Mesijom", onda će to doći na dnevni red.PavleS (citat):Znači nema više postrojavanja obrezanih pimpekaEvo, suzdržavam se od daljnje rasprave i ispričavam se svima koji su se uvrijedili mojim izričajem, bavim se pametnijim stvarima. Pozdrav!
PavleS- Admin
- Post n°59
Ako je suditi po tome kako se ponašaju ovi "upućenici" (kupovina zemlje, lobiranje za prijateljske i političke veze i dr.) biće prije da se na tom području očekuje lokalni pakao...Čekaj da prvo uspostave lokalni raj sa svojim "Mesijom", onda će to doći na dnevni red.
- Post n°60
Ma to se židovi poznate i najveće kukavice boje armagedona, prvo se mora dogoditi armagedon, a onda ide raj.PavleS (citat):Ako je suditi po tome kako se ponašaju ovi "upućenici" (kupovina zemlje, lobiranje za prijateljske i političke veze i dr.) biće prije da se na tom području očekuje lokalni pakao...Čekaj da prvo uspostave lokalni raj sa svojim "Mesijom", onda će to doći na dnevni red.
beka26- Broj komentara : 204
Registration date : 2012-01-24
- Post n°61
Pečat Božji i žig zveri. Koji su dublji problemi i načela u ovoj bici obožavanja? (eng.)
N.K.- Broj komentara : 104
Registration date : 2014-10-03
- Post n°62
Komisija katoličkih biskupskih konferencija zemalja članica Evropske Unije (COMECE) zauzima se za to da se u evropskoj direktivi o radnom vremenu, nedelja definiše kao neradni dan. Ovo telo katoličke crkve na svom novembarskom zasedanju navelo je da je finansijska kriza u kojoj se nalazi i Evropa samo otkrila dublju duhovnu krizu i pogrešna merila vrednosti.
U duhu umerenosti, kako se dalje navodi u medijima, biskupi su zatražili od EU da uvede poštovanje nedelje za dan od odmora kao jednog od temelja evropskog socijalnog modela pa i balansa između radnog i porodičnog vremena. U kontekstu prisutne ekonomske krize, konferencija biskupa tražila je od članova evropskog parlamenta da se prihvate odgovornosti i uključe zaštitu nedelje na proteklom decembarskom zasedanju evropske skupštine.
Međutim do prihvatanja ovog predloga od strane EU parlamenta ipak nije došlo. Generalni sekretar konferencije biskupskih zemalja Europske unije (COMECE) prof. Piotr Mazurkiewicz saopštio je juče, da neradna nedelja neće biti uključena u buduću evropsku direktivu o radnom vremenu, premda je usklađivanje rada i porodičnog života jedan od glavnih ciljeva te direktive. Odluku EU parlamenta prof. Mazurkiewicz je ocenio nedoslednom i “propuštenom prilikom” kad se uzme u obzir šta danas evropski građani očekuju u socijalnoj Evropi koja štiti radnike i njihove porodice. Zahvalio je svima koji su se zauzeli u prilog nedeljnoga odmora – prenosi KTA (Katolička novinska agenicija biskupske konferencije BiH).
Zastupnici Marie Panayotopoulos-Cassiotou, Thomas Mann i Hubert Pirker predložili su dva amandmana o uvođenju nedelje kao nedeljnog dana za odmor. Amandmane je potpisalo više od 40 zastupnika svih političkih usmerenja, a podržali su ih crkveni predstavnici, udruženja za zaštitu nedelje i sindikati više zemalja članica. Mazurkiewicz izražava žaljenje što se zbog proceduralnih razloga nisu mogli izjasniti o amandmanima te je tako popuštena prilika za raspravu o tom za evropske građane važnom pitanju. „S obzirom na snage koje su se zauzele za pitanje slobodne nedelje u izglasavanju evropske direktive o radnom vremenu, važno je da Crkve, nevladine organizacije i sindikati ostanu budni i nastave se u svojim zemljama zajednički i složno zauzimati naročito kada su u pitanju temeljna socijalna prava“, poručio je Mazurkiewicz – dodaje agencija.
Početkom novembra u Bruxellesu je predsedavajući odbor Evropskoga parlamenta za zapošljavanje i socijalna pitanja odbio da u glasanje uvrsti amandmane grupe zastupnika o uključivanju neradne nedelje u buduću evropsku direktivu o radnom vremenu. Generalni sekretar COMECE-a tada je pozvao zastupnike da iskoriste mogućnost da do rasprave dođe na plenumu sredinom decembra u Strasbourgu, istaknuvši kako je neradna nedelja ključna za izgradnju evropskoga socijalnog modela te ima centralno značenje za mnoštvo evropskih radnika i njihove porodice – donosi KTA.
Vatikan zahteva da se donese zakon o praznovanju Nedelje
U pronalazenju razloga sadasnje globalne ekonomske krize, Vatikan je izjavio da je jedan od uzroka nepostovanje Nedelje.
Konferencija biskupa podnela je zahtev Evropskom parlamentu da ulozi napore u „zastiti Nedelje“ i ovaj zakljucak treba da podnese Parlamentu na glasanje.
Zvanican dokument na engleskom jeziku mozete preuzeti sa sledeceg linka: http://www.catholic-ew.org.uk/ccb/content/pdf/4049
„Nedeljni zakon“ na snazi u Hrvatskoj
(Associated Press) Hrvatski parlament doneo je odluku o stupanju na snagu tzv. Nedeljnog zakona – javljaju svetski mediji. Na redovnom sastanku parlamenta zakonodavci, uz dopustenje Rimokatolicke crkve, izglasali su zakon kojim se zabranjuje rad nedeljom.
Katolicka crkva u Hrvatskoj godinama je vodila borbu kako bi nedeljni dan posvetili Misi i porodici koja u 90 odsto slucajeva pripada ovoj verskoj zajednici. Hrvati su do sada vikend uglavnom provodili kupujuci po trgovackim centrima koji su preplavili zemlju sa otvorenim vratima u svih sedam dana.
Medjutim novi zakon, koji je usvojen drugom polovinom jula, stupa na snagu vec 1. januara iduce godine i nece tolerisati prekrsioce. Izuzetci pravila bice trgovci u vreme letnje turisticke sezone i bozicnih praznika – pisu mediji.
Nedeljni rad dopustice se onima koji drze standove i klupe za prodaju cveca i sveca te kioska za prodaju stampe kao i pekarama. „Na ovakve se odredbe dugo cekalo jer“, kako je rekao premijer Hrvatske Ivo Sanader, „trebalo je usaglasiti stavove svih socijalnih partnera“.
Ovi podaci su inace stari par godina...
Sajt organizacije koja se zalaze za uvodjenje nedelje kao globalnog zakonski obaveznog verskog praznika: www.europeansundayalliance.eu
https://www.youtube.com/watch?v=hrXgK7C10m8
U duhu umerenosti, kako se dalje navodi u medijima, biskupi su zatražili od EU da uvede poštovanje nedelje za dan od odmora kao jednog od temelja evropskog socijalnog modela pa i balansa između radnog i porodičnog vremena. U kontekstu prisutne ekonomske krize, konferencija biskupa tražila je od članova evropskog parlamenta da se prihvate odgovornosti i uključe zaštitu nedelje na proteklom decembarskom zasedanju evropske skupštine.
Međutim do prihvatanja ovog predloga od strane EU parlamenta ipak nije došlo. Generalni sekretar konferencije biskupskih zemalja Europske unije (COMECE) prof. Piotr Mazurkiewicz saopštio je juče, da neradna nedelja neće biti uključena u buduću evropsku direktivu o radnom vremenu, premda je usklađivanje rada i porodičnog života jedan od glavnih ciljeva te direktive. Odluku EU parlamenta prof. Mazurkiewicz je ocenio nedoslednom i “propuštenom prilikom” kad se uzme u obzir šta danas evropski građani očekuju u socijalnoj Evropi koja štiti radnike i njihove porodice. Zahvalio je svima koji su se zauzeli u prilog nedeljnoga odmora – prenosi KTA (Katolička novinska agenicija biskupske konferencije BiH).
Zastupnici Marie Panayotopoulos-Cassiotou, Thomas Mann i Hubert Pirker predložili su dva amandmana o uvođenju nedelje kao nedeljnog dana za odmor. Amandmane je potpisalo više od 40 zastupnika svih političkih usmerenja, a podržali su ih crkveni predstavnici, udruženja za zaštitu nedelje i sindikati više zemalja članica. Mazurkiewicz izražava žaljenje što se zbog proceduralnih razloga nisu mogli izjasniti o amandmanima te je tako popuštena prilika za raspravu o tom za evropske građane važnom pitanju. „S obzirom na snage koje su se zauzele za pitanje slobodne nedelje u izglasavanju evropske direktive o radnom vremenu, važno je da Crkve, nevladine organizacije i sindikati ostanu budni i nastave se u svojim zemljama zajednički i složno zauzimati naročito kada su u pitanju temeljna socijalna prava“, poručio je Mazurkiewicz – dodaje agencija.
Početkom novembra u Bruxellesu je predsedavajući odbor Evropskoga parlamenta za zapošljavanje i socijalna pitanja odbio da u glasanje uvrsti amandmane grupe zastupnika o uključivanju neradne nedelje u buduću evropsku direktivu o radnom vremenu. Generalni sekretar COMECE-a tada je pozvao zastupnike da iskoriste mogućnost da do rasprave dođe na plenumu sredinom decembra u Strasbourgu, istaknuvši kako je neradna nedelja ključna za izgradnju evropskoga socijalnog modela te ima centralno značenje za mnoštvo evropskih radnika i njihove porodice – donosi KTA.
Vatikan zahteva da se donese zakon o praznovanju Nedelje
U pronalazenju razloga sadasnje globalne ekonomske krize, Vatikan je izjavio da je jedan od uzroka nepostovanje Nedelje.
Konferencija biskupa podnela je zahtev Evropskom parlamentu da ulozi napore u „zastiti Nedelje“ i ovaj zakljucak treba da podnese Parlamentu na glasanje.
Zvanican dokument na engleskom jeziku mozete preuzeti sa sledeceg linka: http://www.catholic-ew.org.uk/ccb/content/pdf/4049
„Nedeljni zakon“ na snazi u Hrvatskoj
(Associated Press) Hrvatski parlament doneo je odluku o stupanju na snagu tzv. Nedeljnog zakona – javljaju svetski mediji. Na redovnom sastanku parlamenta zakonodavci, uz dopustenje Rimokatolicke crkve, izglasali su zakon kojim se zabranjuje rad nedeljom.
Katolicka crkva u Hrvatskoj godinama je vodila borbu kako bi nedeljni dan posvetili Misi i porodici koja u 90 odsto slucajeva pripada ovoj verskoj zajednici. Hrvati su do sada vikend uglavnom provodili kupujuci po trgovackim centrima koji su preplavili zemlju sa otvorenim vratima u svih sedam dana.
Medjutim novi zakon, koji je usvojen drugom polovinom jula, stupa na snagu vec 1. januara iduce godine i nece tolerisati prekrsioce. Izuzetci pravila bice trgovci u vreme letnje turisticke sezone i bozicnih praznika – pisu mediji.
Nedeljni rad dopustice se onima koji drze standove i klupe za prodaju cveca i sveca te kioska za prodaju stampe kao i pekarama. „Na ovakve se odredbe dugo cekalo jer“, kako je rekao premijer Hrvatske Ivo Sanader, „trebalo je usaglasiti stavove svih socijalnih partnera“.
Ovi podaci su inace stari par godina...
Sajt organizacije koja se zalaze za uvodjenje nedelje kao globalnog zakonski obaveznog verskog praznika: www.europeansundayalliance.eu
https://www.youtube.com/watch?v=hrXgK7C10m8
PavleS- Admin
- Post n°63
Subotari u crkvama nemaju čega se plaše, njima je država garantovala vjerska prava, a i primljeni su u veliku hrišćansku zajednicu...
- Post n°64
Subotari u crkvama nemaju čega se plaše, njima je država garantovala vjerska prava, a i primljeni su u veliku hrišćansku zajednicu...
Zig zveri je zapravo ovo sto kaze Goran Nikolic: Odbijanje Hristovog jevandjelja - krivo pogresno verovanje, verovanje u svakakve lazi i paganstine. Sto znaci, da i oni koji drze Subotu mogu primiti zig. A kad drzava nesto garantuje odma se zna koliko ima sati... Jer drzava skoro sve izopacuje i radi sve ono sto nije u skladu sa Svetim Pismom i samim Bozjim zapovestima.
- Post n°65
.... Šubi Dubi
Isus i jeste Mihajlo, a ti svojom izjavom i ponasanjem ides protiv Bozje Reci. Nema ovde ni priblizno istih verovanja sa Jehovinim svedocima, cak sta vise, i oni su ovde raskrinkani.
Gresnik- Broj komentara : 17
Локација : Bijeljina
Registration date : 2014-11-13
- Post n°66
Pavle imam za vas jednostavno pitanje...da se ne bi pretvorili u fariseje i da napravimo jasnu razliku izmedju Subote koja je teret i Subote koja je milina...(zbog drugih clanova foruma koji su u dilemi da li i kako to treba da izgleda)
Opsite nam kako vi svetujete Sabat odnosno Subotu 7 dan? Kakav je vas odnos sa Bogom posebno tog dana?
Opsite nam kako vi svetujete Sabat odnosno Subotu 7 dan? Kakav je vas odnos sa Bogom posebno tog dana?
PavleS- Admin
- Post n°67
Nema potrebe da se pretvaramo, to je najzaludnjija rabota koju ljudi rade inačeGresnik (citat):Pavle imam za vas jednostavno pitanje...da se ne bi pretvorili u fariseje i da napravimo jasnu razliku izmedju Subote koja je teret i Subote koja je milina...(zbog drugih clanova foruma koji su u dilemi da li i kako to treba da izgleda)
Isto tako, Subota nije nikakav teret, ako mi sami od nje ne pokušavamo naparaviti nekakav posebni trip, kao što je to recimo uobičajeno među adventistima. Naša vjera ne treba da zavisi od osjećanja i trenutnog raspoloženja, koje može biti promjenljivo i subotom kao ostalim danima. Osnova zdravog odnosa sa Bogom su vjera i poslušnost. Što se mene tiče, skoro sam isti u svim danima, bez nekih oscilacija, osim što naravno Subotom ne radim biznis nikakav. Da sad ne bi ispalo da sam ostalim danima "biznismen", to naravno ne ide uz moj karakter, jer novac i uopšte materijalna blaga doživljavam skroz neopterećeno, nikad me to nije privlačilo, niti sam u tome vidio vrijednost. Sve što je najbitnije za čovjeka ne kupuje se ni prodaje.
Zdravko Vučinić- Broj komentara : 483
Registration date : 2013-10-03
- Post n°68
Koristan video o papinim aktivnostima u 2014. godini koje idu u prilog ispunjavanju Biblijskih proročanstava. Autor videa je Dag Bečeler, adventistički pastor, koji mi je oduvijek bio nešto sumnjiv, ali ovaj video mu je dobar.
NatasaNatasa- Broj komentara : 3
Registration date : 2015-01-22
- Post n°69
Biometrijska dokumenta
Nisam bas najsigurnija da li cu uspeti postaviti ovo pitanje gde treba, ali...da pokusam. Izvinjavam se unapred ako ovaj post nije tamo gde bi trebalo da bude. Zaista se ne snalazim ovde.
Imam veliku dilemu i muku. Treba da uradim licnu kartu ali nema drugog izbora osim biometrijske LK sa ili bez cipa. Citala sam i gledala video snimke u kojima se govori da samom izradom takvog dokumenta, primamo na sebe zig zveri i odricemo se Gospoda Isusa Hrista. To je nesto sto ja necu i ne zelim da uradim. Da li mi mozete pojasniti i uputiti me sta mi je ciniti. Znamo svi da je po zakonu licna karta obavezna. Koju vi licnu kartu posedujete ? Hvala unapred.
Imam veliku dilemu i muku. Treba da uradim licnu kartu ali nema drugog izbora osim biometrijske LK sa ili bez cipa. Citala sam i gledala video snimke u kojima se govori da samom izradom takvog dokumenta, primamo na sebe zig zveri i odricemo se Gospoda Isusa Hrista. To je nesto sto ja necu i ne zelim da uradim. Da li mi mozete pojasniti i uputiti me sta mi je ciniti. Znamo svi da je po zakonu licna karta obavezna. Koju vi licnu kartu posedujete ? Hvala unapred.
- Post n°70
Hvala Vam mnogo na odgovoru i linkovima koje ću odmah da pogledam.
- Post n°71
NatasaNatasa (citat):Nisam bas najsigurnija da li cu uspeti postaviti ovo pitanje gde treba, ali...da pokusam. Izvinjavam se unapred ako ovaj post nije tamo gde bi trebalo da bude. Zaista se ne snalazim ovde.
Ne lovi se za gluposti, ta karta je potreba sistemu da te nekako identificira. Sjeti se Mesije kad ga je Pilat pitao da li je kralj židova, a ovaj mu je odgovorio: "Ti kažeš". Jednostavno trebao ga je nekako identificirati, Mesiji to nije bilo bitno. Žig zvijeri nema veze s načinom identifikacije u fizičkoj dimenziji, nego u duhovnoj. Za to ne postoji "karta" na ovom svijetu.
- Post n°72
Hvala na odgovoru.
beka26- Broj komentara : 204
Registration date : 2012-01-24
- Post n°73
Evo sada sa prevodom...
Zapazite od 51:06 do 51:39
Zapazite od 51:06 do 51:39
PavleS- Admin
- Post n°75
Otkriće BIBLIJSKIH razmera: Identifikovana ZVER koja se krije iza broja 666?
Ovakva im je svaka "nauka" vezano za ključna pitanja ljudske egzistencije i Božje objave. Sve je moguće i prihvatljivo osim istine.
Ovakva im je svaka "nauka" vezano za ključna pitanja ljudske egzistencije i Božje objave. Sve je moguće i prihvatljivo osim istine.
Yesterday at 20:07 by PavleS
» DOKAZI (OT)PADA ADVENTISTIČKE CRKVE
29/10/2024, 17:47 by PavleS
» BIBLIJA - NOVI REVIDIRANI PREVOD
12/8/2024, 21:10 by PavleS
» PITANJA - RELIGIJA
3/6/2024, 13:04 by PavleS
» Biblijski razgovori
14/4/2024, 23:34 by PavleS
» Septuaginta/LXX - doslovni prijevod:
30/10/2023, 13:47 by PavleS
» PAGANIZAM I OKULTNI SIMBOLI I OBIČAJI