BIBLIJSKI FORUM

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
BIBLIJSKI FORUM

POZNAVANJE BOGA - NAJVAŽNIJE ZNANJE

Latest topics

May 2022

SunMonTueWedThuFriSat
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

Calendar Calendar


4 posters

  HAARP SISTEM

  avatar
  PavleS
  Admin


  Broj komentara : 3723
  Registration date : 2008-11-01

  HAARP SISTEM Empty HAARP SISTEM

  Komentar  PavleS 16/11/2011, 20:48

  HAAR sistem jedna je od zagonetki modernog doba. Evo informacija, a svako za sebe može procijeniti koliko su osnovane.


  SERGEJ ŠATOHIN - KLIMATSKO ORUŽJE OPASNIJE OD NUKLEARNOG  Radarski kompleks HAARP na Aljasci radi punim kapacitetom

  Prema mišljenju niza stručnjaka ispitivanja američkog sistema PRO nove generacije, pored geostrateških posledica prete čovečanstvu kosmičkom ekološkom katastrofom. Za utemeljivača oružja treće generacije smatra se Nikola Tesla, čiji su eksperimenti u oblasti električnih polja i visokih energija šokirali savremenike.
  Još početkom prošlog veka rekao je da bi tačno proračunatim energetskim udarom mogao „raspolutiti“ Zemljinu kuglu. Mnogi ugledni naučnici propratili su to sa osmehom, a on je neočekivano prekinuo opasne eksperimente i, kako se pretpostavlja, lično uništio svoju laboratoriju, dok su njegovi proračuni tajanstveno nestali.
  Prošle su decenije i 1992. godine Pentagon počinje da gradi radarski kompleks HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program) na Aljasci. Kompleks je formalno bio namenjen za proučavanje jonosfere, a kako tvrde stručnjaci, faktički je postao osnova PRO nove generacije.
  Objekat na Aljasci predstavlja ogromno antensko polje koje se sastoji od 360 emitera postavljenih na 180 antena, visine 20 metara, i pet generatora ukupne snage 16 megavata. Objekat se može uporediti sa ogromnom mikrotalasnom pećnicom koja trenutno može zagrevati jonosferu iznad bilo koje tačke Zemljine lopte i stvarati veštačku plazmu. U suštini, sve je mnogo komplikovanije i, nažalost, opasnije. Dovoljno je reći da antene kompleksa mogu da generišu talase ultraniske frekvencije (ELF) koje ne samo da znatno proširuju mogućnosti vojne veze nego i direktno utiču na organizam, pre svega na funkcije mozga.
  Ruski vojni stručnjaci su još sredinom devedesetih fiksirali rad HAARP-a po Moskvi i nekim oblastima Severnog Kavkaza upravo talasima u dijapazonu ELF. Kompleks HAARP vremenom je objedinjen sa najmoćnijim radarom PRO na bazi SAD, na Grenlandu, i raketnom stanicom „Globus 2“ u Severnoj Norveškoj, čime je obrazovan svojevrsni trougao koji praktično kontroliše čitav Arktik i susedne teritorije.
  Dosta dugo Pentagonu nije polazilo za rukom da počne sa ispitivanjima HAARP-a zbog talasa protesta u SAD, Kanadi, zatim i Severnoj Evropi, protiv te „vojno-naučne stanice“, čiji eksperimenti mogu dovesti do globalne katastrofe zbog sporednih efekata nepredvidljivog delovanja na atmosferu, seizmičku aktivnost, a prema tada izrečenim pretpostavkama i na ozonski omotač Zemlje. Ipak, kompleks je pušten u rad, sredinom devedesetih počela su probna ispitivanja, a 2004. godine počeo je sa radom čitav trougao: Aljaska – Grenland – Norveška.
  Zračenje HAARP-a direktno utiče na zemljinu atmosferu, njenu ekologiju i seizmičku aktivnost. Pri tom taj uticaj se za sada ne može prognozirati. Ovaj kompleks najaktivnije je radio 2008. godine, koja je bila rekordna po snežnim padavinama. Sneg je pao čak i u Africi, gde ga oduvek nije bilo, a SAD su bile zavejane.
  Naučnici u Kini i Indiji registrovali su aktivno otopljavanje leda na Himalajima. Prognozirane su do sada neviđene poplave i najrazorniji zemljotresi posle kojih će otpočeti tehnološke katastrofe…
  Sergej Antonoviču, 10. aprila na televiziji „NTV“ prikazana je emisija „Otvoreno priznanje“ posvećena problematici takozvanog „klimatskog oružja“ u kojoj ste i Vi učestvovali. Treba pozdraviti sam fakt osvetljavanja ove teme na jednom od centralnih televizijskih kanala, ali, kako se ispostavilo, prilično ozbiljan deo od onoga što ste govorili novinarima nije ušao u emisiju. Ili su vaše mišljenje smatrali suviše kategoričnim ili okvir samog programa nije omogućio da se ono šire predstavi. Dakle, da pokušamo da kompenzujemo tu nedorečenost… Hvala vam što mogu da iznesem svoje mišljenje o ovoj aktuelnoj temi. Još u aprilu 2010. godine bio sam učesnik konferencije „Klima i politika“ posvećene globalnim promenama klime, koja je održana u Moskvi pod okriljem Saveta Federacije. Učesnici te konferencije su se podelili: jedni su priznavali postojanje i razvoj klimatskog oružja, drugi – potpuno negirali. Očigledno da su autori televizijske emisije koju ste pomenuli nastojali da održe ravnotežu između ova dva oprečna gledišta.

  Šta je to klimatsko oružje? Otkud ono?

  Govoreći o početku nastajanja klimatskog oružja treba pomenuti genijalnog naučnika Nikolu Teslu. To je bio svestran, sveobuhvatan, temeljan naučnik koji je svoje vreme prevazišao za čitav vek. On je izneo ideje o novim fizičkim principima delovanja na jonosferu koju čini zona oko Zemlje, u prostoru 50 kilometara iznad njene površine. Tesla je skrenuo pažnju da ako se veštačkim putem deluje na jonosferu, onda se može uticati i na klimu, to jest na niže slojeve atmosfere. To je teorijski postulat. Njegova je takođe i ideja o bežičnom prenošenju energije. Međutim, Nikola Tesla nije bio samo teoretičar, nego i praktičar. On je realizovao mnogo „čuda“: dobijanje postojane veštačke loptaste munje, osvetljavanje neba noću iznad okeana na hiljadu kilometara, kao i mnoga druga. Kao što je poznato, jedna od verzija Tunguske eksplozije 1908. godine – rezultat je neopreznog Teslinog eksperimenta. Nedugo pred smrt on je izjavio da može da zapali nebo. Na bazi svojih proučavanja
  govorio je o mogućnosti stvaranja nevidljive kupole iznad bilo koje zemlje ili teritorije, nepropustljive za prodiranje bilo kakvih letećih uređaja, i o laserskom oružju i o „elektronskom“ topu i o mnogim drugim vrstama oružja.
  On je početkom XX veka na ostrvu Long Ajlend, nedaleko od Njujorka sagradio 50-metarsku konstrukciju kule sa ogromnim bakarnim tanjirom na vrhu. Pojačivački predajnik nalazio se u oknu ispod kule, na dubini od 40 metara. Tim objektom on je stvarao veštačke munje i izvodio druge eksperimente sa atmosferom. Novi fizički princip delovanja na klimu nazvao je „rezonantni efekat“.
  A u naše vreme na njegovim idejama zasniva se proučavanje principijelno novog superoružja „Harfa“ – „auroralna rezonantna fazirana antena“. Na određenom zatvorenom prostoru izgrađuje se nekoliko desetina ili stotina antena, a kao rezultat njihovog sinhronizovanog rada odvija se dodatna jonizacija određenog segmenta atmosfere.
  Da li je on delovao u interesu vojnoindustrijskog kompleksa SAD onog vremena? Drugačije bih to rekao. On je radio za nauku, na proučavanju novih fizičkih principa – upravljanja klimom. Rukovodio se logikom naučnog istraživanja i realizacije svojih ideja. Nikola Tesla pripada tipu naučnika – objektivista slobodnih u pogledu ideološke motivacije. A vojno rukovodstvo SAD bilo je, naravno, zainteresovano za praktične rezultate njegove delatnosti. Njegovi dnevnici i rukopisi nestali su pod nerazjašnjenim okolnostima. Ali, u svakom slučaju, realizujući programe stvaranja i primene klimatskog oružja Amerikanci koriste Tesline ideje i dostignuća. Godine 1985. Amerikanac Bernard Istlund dobio je patent za pronalaske koji razvijaju Tesline ideje. Mnogi naučnici smatraju da se upravo na tom patentu bazira američki vojni program „HAARP“. Ova skraćenica u prevodu na ruski glasi – program za proučavanje visokofrekventne jonosfere. Ali, koliko znam, takva proučavanja američka strana predstavlja kao naučnoistraživačku delatnost u proučavanju klime i polarne svetlosti. Naravno, Amerikanci zvanično maskiraju svoja proučavanja kao istraživanje atmosfere u miroljubive svrhe i na sve načine opovrgavaju vojnu namenu programa. Ali da bi se razumeo pravi smisao i razmere današnje primene Teslinih ideja od strane Sjedinjenih Američkih Država treba pomenuti veoma zanimljivu knjigu poznatog naučnika Nikolasa Begića i novinarke Džini Mening „Nikola Tesla i njegovo đavolje oružje – glavna vojna tajna SAD“. Naziv knjige govori sam za sebe. Knjiga je napisana u jeku „hladnog rata“, sada je prevedena na ruski jezik i nalazi se u slobodnoj prodaji.
  A u sovjetsko vreme i pored pristupa specijalizovanim bibliotekama nisam uspeo da je dobijem na slobodan uvid.
  Kasnije je Nikolas Begić izjavio da je upoređujući opise rada Nikole Tesle i karakteristike patenta B. Istlunda shvatio da je„HAARP“ od samog početka bio objekat kopnenog sistema oružja „rata zvezda“ za vreme „Hladnog rata“. Prema tome, američko protivsatelitsko oružje stvoreno je u okviru ovog projekta. Na vojnu namenu programa ukazuje i činjenica da su sam projekat pokrenule Ratno vazduhoplovstvo i Ratna mornarica SAD. Predsednik akademije za geopolitička pitanja, general – pukovnik Leonid Georgijevič Ivašov obratio je pažnju da je u strukturi Pentagona najviše čuvan u tajnosti „Sektor budućeg naoružanja“, koji se sastoji od dva departmana: klimatskog „S“ i političkog „R“. Samo to je dovoljno da bi se razumela isključiva vojna namena „HAARP-a“.

  Šta je, zapravo, „HAARP“? Gigantski objekat zračenja ultravisokih frekvencija površine 13 hektara, koji se sastoji od nekoliko stotina fazno podešenih antena „Harfa“, kao i lokatora, radara i moćnog kompjutera. Objekat se nalazi u mestu Gakon na Aljasci. Kompleks deluje na atmosferu navođenjem snopa elektromagnetnih talasa u potrebnom pravcu. Energija emitovanih radiotalasa pruža mogućnost za koncentraciju energije u granicama koje su ranije bile nedostižne za sva energetska postrojenja. Snaga sistema iznosi oko milijardu vati. Energijom koju objekat zrači mogu da se stvore sočiva i spektri u atmosferi prečnika desetine i stotine kilometara iznad određene teritorije Zemljine kugle.
  Da li je objekat na Aljasci jedini ili Amerikanci imaju čitavu mrežu antena „Harfa“? Poligon „Gakon“ na Aljasci nije jedini. Još jedan objekat se nalazi na teritoriji Norveške, blizu grada Tromsa. Treća komponenta koja zatvara taj krug, nalazi se na Grenlandu. Sa ta tri objekta obrazovano je zatvoreno kolo neograničenog delovanja na prostor oko zemlje. Postoje podaci da departman „S“ ima meteorološke laboratorije, a takođe i kompleks na Bermudskim ostrvima. Njemu je na raspolaganje stavljen brod-krstarica „Virdžinija“ prepun elektronske i druge tajne opreme. Da li je sav taj sistem razvojni sistem upravo klimatskog oružja? Nisu li objekti koje ste pomenuli dostignuća uže usmerenosti? Kao što ste rekli, mnogi ne veruju u samo postojanje klimatskog oružja. Analiza opštih podataka dostupnih za otvoreni uvid u karakteristike i funkcionalne mogućnosti antene „Harfa“, kao i u karakter „naučnih“ istraživanja na navedenim poligonima dopušta da se izvede siguran zaključak o postojanju klimatskog oružja.
  Publikacije u inostranoj štampi, posebno u američkim i engleskim izdanjima, potvrđuju postojanje ove vrste oružja. Desilo se da su i među naučnicima nehotično procurele informacije o ispitivanjima klimatskog oružja, pošto u nauci nije moguće sve apsolutno držati u tajnosti. Dozvoliću sebi da skepticima koji ne priznaju postojanje klimatskog oružja postavim neretoričko pitanje: s kojim ciljem Sjedinjene Američke Države troše stotine milijardi dolara za te programe? Za proučavanje polarne svetlosti? To je ozbiljna stvar. Uzgred, još 1974. godine Generalna Skupština OUN zabranila je korišćenje ekološkog oružja. Ekološko oružje je – to isto klimatsko oružje. Prema tome, na svetskom nivou je potvrđen fakt razvoja klimatskog oružja.
  Kakve su mogućnosti i oblast primene „HAARP-a“? Tim sistemom se može ostvariti efekat zagrevanja i hlađenja određenih područja zemljine površine, a takođe se mogu inicirati provale oblaka ili, obrnuto, odsustvo padavina.
  U oblast primene ovog sistema spada i delovanje na kanale veze mogućeg protivnika, radio lociranje izvan horizonta, uspostavljanje radio veze sa podmornicama, uništavanje svih letećih objekata, izazivanje kvara elektronske opreme kosmičkih aparata i objekata na zemlji, provociranje havarija u električnim mrežama i još mnogo toga. Postoji pretpostavka da je „HAARP“ sem toga i psihotrono oružje, sposobno da deluje na psihičko i moralno stanje ljudi određenog regiona planete. Eto, takva je sada dominacija gigantskog sistema jedine supersile. A reakcije na taj sistem u svetu praktično nema. Amerikanci smatraju da su sa svoja tri poligona već dostigli kapacitete koji im omogućavaju da utiču na klimu polovine planete. A šta je sa iniciranjem zemljotresa? Jer, još su bolni i sveži utisci od zemljotresa blizu obale Japana u martu ove godine i cunamija koji je za njim usledio. Na nivou pretpostavki neki analitičari iznose mišljenje da su SAD veštački stvorile zemljotres u cilju uklanjanja ekonomskog konkurenta. Nije isključeno da su cunami u jugoistočnoj Aziji 2004. godine i cunami ove godine u Japanu, koji je izazvao katastrofu na nuklearnoj elektrani „Fukušima“, isprovocirani. Neki naučnici tvrde da „HAARP“ može izazvati i zemljotrese. Ako su poznate tačke nestabilnosti na spojevima tektonskih ploča, onda se, teoretski, pomoću visokofrekventnih talasa može inicirati oslobađanje tog intenziteta. Mada, zemljotres se može izazvati na određenom mestu i u određeno vreme i drugim više „klasičnim“ metodama, naprimer, ubacivanjem nuklearnog naboja male snage u zonu seizmičke nestabilnosti. Veštačka eksplozija izaziva vibracije zemljine kore.
  Zanimljivo je pogledati period suparništva dve supersile u vreme „hladnog rata“. Postojala su sovjetska tajna proučavanja koja su kao odgovor na slična dejstva Amerikanaca podrazumevala postavljanje podzemnih eksplozija određenog kapaciteta, naprimer, u Tihom okeanu, radi stvaranja talasa cunamija koji su pokrivali priobalnu teritoriju potencijalnog protivnika. Ako je velika verovatnoća da su Sjedinjene Države delovale na Japan, onda nešto slično može da očekuje i Rusija. Moguće je da su anomalije žege, a zatim suša i požari koje je ona prouzrokovala u Rusiji 2010. godine bili uslovljeni primenom klimatskog oružja protiv naše zemlje. U svakom slučaju tu verovatnost ne treba isključiti. Satelit može da obavlja funkcije prijemnika i predajnika energije koju zrače antene „HAARP“ i da prenoseći signal na usmerenu zonu stvara jonsko sočivo na znatnom delu teritorije Rusije. U razgovorima sa visoko kvalifikovanim stručnjacima i naučnicima više puta sam imao prilike da čujem da ako se sa tri poligona antena „HAARP“ impulsi usmere u jednu tačku jonosfere, u tačku, naprimer, iznad Moskve, može se dobiti „efekat“ koji smo imali u leto 2010. godine u Rusiji. U ovoj verziji za stručnjake nema ničeg fantastičnog. Pri tom, naša zemlja sada nije u stanju da fiksira slična delovanja zbog degradacije ukupnog nivoa tehničkih i vojnih potencijala, a koja se desila u poslednjih 20 godina. Nažalost, mi sada možemo samo da nagađamo i pravimo verzije. Ne možemo da dokažemo. Međutim, kada bi naša zemlja posedovala tehnička sredstva za otkrivanje primene klimatskog oružja, onda potencijalni protivnik ne bi smeo čak ni da pomisli o mogućnosti primene klimatskog oružja. To je cena „liberalnih“ reformi i ignorisanja nacionalnih interesa za ljubav „opšteljudskih“ vrednosti.

  Da li se u Rusiji radi na proučavanju analognom američkom?

  U sovjetsko vreme na 150 kilometara od Nižnjeg Novgoroda bio je opremljen jedinstven kompleks „Sura“, mada su njegove mogućnosti bile znatno niže od „HAARP-a“ Prema informaciji kojom raspolažem taj kompleks i sada postoji, ali već dugo se ne razvija, zastareva.
  Radarska stanica koja se u sovjetsko vreme gradila u Krasnojarsku mogla bi se po karakteristikama uporediti sa „HAARP-om“, ali u vreme Gorbačova, zatim Jeljcina ta stanica je uništena. Svi projekti sovjetskih naučnika u toj oblasti u vreme Jeljcina izvezeni su u inostranstvo, što je zapravo zločin.
  Mi sada nemamo programe koji bi suzdržavali američki razvoj, a sa gledišta razvoja naoružanja XXI vek biće drugačiji. U vreme predsednika Obame Amerikanci demonstriraju sumnjivu miroljubivost u pitanjima smanjenja nuklearnog naoružanja. Povodeći se za tim Rusija nastavlja da smanjuje svoj nuklearni arsenal. Međutim, Amerikancima možda neće biti potrebno nuklearno oružje jer imaju znatno moćnije koje za sada ne podleže klasifikaciji. Kako ga nazvati? Kao nuklearno, hemijsko i bakteriološko – oružje za masovno uništenje? Ja bih klimatsko oružje definisao ovako: oružje za globalno uništenje.

  Koje se mere u takvim uslovima mogu preduzeti?

  Nabrojaću samo nekoliko. Na državnom nivou neophodno je da se pristupi otkrivanju uzroka prirodnih anomalija i katastrofa. Na međunarodnom nivou – pokrenuti pitanje o planovima za razvoj i primenu klimatskog oružja SAD, koji predstavljaju opasnost za čitavo čovečanstvo.
  Što se tiče civilne oblasti današnje Ministarstvo za prirodne resurse ne ostvaruje funkcije sveobuhvatne ekološke analize. Neophodno je formiranje ministarstva za ekologiju Rusije koje bi imalo laboratorije i sektore za naučnoistraživački rad, na suprotstavljanju vojnim ciljevima potencijalnih protivnika. A pošto se mogući ratovi već nazivaju ekološkim, onda je takvo ministarstvo apsolutno neophodno i aktuelno.
  U cilju zaštite državnih interesa Rusije potrebno je u potpunosti reanimirati vojni program za razvoj klimatskog oružja, kao i sredstava za otkrivanje i zaštitu od njega, koji je ostvarivan u sovjetsko vreme. Takođe treba odustati od daljeg smanjenja nuklearnog oružja, kao jedinog danas suzdržavajućeg faktora primene klimatskog oružja protiv naše zemlje.
  avatar
  PavleS
  Admin


  Broj komentara : 3723
  Registration date : 2008-11-01

  HAARP SISTEM Empty Re: HAARP SISTEM

  Komentar  PavleS 16/11/2011, 21:06  avatar
  PavleS
  Admin


  Broj komentara : 3723
  Registration date : 2008-11-01

  HAARP SISTEM Empty Re: HAARP SISTEM

  Komentar  PavleS 16/11/2011, 21:09  avatar
  PavleS
  Admin


  Broj komentara : 3723
  Registration date : 2008-11-01

  HAARP SISTEM Empty Re: HAARP SISTEM

  Komentar  PavleS 16/11/2011, 21:14  avatar
  PavleS
  Admin


  Broj komentara : 3723
  Registration date : 2008-11-01

  HAARP SISTEM Empty Re: HAARP SISTEM

  Komentar  PavleS 16/11/2011, 21:19


  Pod imenom HAARP (High frequenci Active Auroral Research Program), što bi u prevodu značilo "visokofrekventno istraživanje aurore", krije se zapravo američki projekt kontrole jonosfere sa Zemlje koji je, po svemu sudeći, još jedno korišćenje Teslinih projekata u ovladavanju novim tehnologijama.

  Pet godina pošto je projekat počeo da se realizuje, u Srpskoj akademlji nauka je dr Rastko Maglić, naš čuveni fizičar, održao predvanje na ovu temu, objašnjavajući da je upravo dr Istlund (Eastlunde), koji je 1990. registrovao patent o mogućnostima kontrole gustine i visine jonosfere, pomenuo Teslu kao prvog istraživača u ovoj oblasti. Vojna primena kontrole jonosfere bila je razlog što su Istlundovi patenti izvesno vreme, do 1997. godine bili tajni. On je u svom prvom patentu (od ukupno tri), izričito pomenuo Nikolu Teslu kao jedinog prethodnika na koga se naslanja njegov rad. Teslin rad na bežičnom prenosu energije, izučavanje polarne svetlosti (aurora borealis) i spekulacije o oružju sa naelektrisanim česticama, su doprineli ovom Istlundovom priznanju.

  Zemaljski rat zvezda
  Najveća novina u tom poduhvatu, za koji je veoma zainteresovana američka vojska i mornarica (te ga i finansira), je mogućnost zemaljskog "rata zvezda"; naime, do projekta HAARP se veoma malo znalo o fizičkim zakonima koji vladaju kada je u pitanju plazma jona i elektrona koji čine jonosferu.

  Uloga jonosfere, kako istiće dr Maglić, je sada veoma dobro poznata pa tako nedostatak jedne vrste neutralnih molekula (kiseonika, "ozonske rupe") ima katastrofalne posledice na vid ljudi u oblastima iznad kojih se pojavljuju "rupe".

  Upravo su molekuli ozona u jonosferi ti koji zaustavljaju prodor kobnih ultravioletnih zraka sa Sunca. Pored toga, jonosfera je brana kosmičkim zracima. U radio komunikacijama ona se koristi kao prepreka za odbijanje kratkih radio talasa jer se zbog velike električne provodljivosti ponaša kao metalni zid. Takođe, stanje jonosfere ima direktne veze sa vrememenskim prilikama na Zemlji, utiče na polamu svetlost i niz drugih pojava.

  Kontrola jonosfere je, zbog nedovoljnog poznavanja fizike plazme, veoma delikatan posao, a posledica gospodarenja tim procesima može da bude katastrofično ovladavanje svetom koje je plastično opisao Orvel u svom delu "1984". Reč je o manlpulaciji ljudskim mozgom, odnosno celim jednim društvom ili ljudskom zajednicom. Na ovo je nedavno ukazao dr Šarl Laverdir (Laverdiere), flzičar sa Instituta koji se nalazi u Sent Etjenu, poznatom predgrađu Pariza, u opsežnom članku za nemački časopis "Gea" (Zemlja). Laverdir je oštro kritikovao Istlundov rad poredeći ga sa delom "varvarina-genija" koji su napravili nuklearno oružje. Ovaj vispreni Francuz ide i dalje, tvrdeći da Amerikanci od 1998. selektivno koriste HAARP kako bi celom svetu nametnuli, prvo, svoju kulturu, političku doktrinu i, na kraju, vlast.

  Kad mozak "prska"
  Evo kako tvorac HAARP-a, dr Bertran Istlund sa Kolumbija univerziteta, daje svoje viđenje kontrolisanja jonosfere. U prvom patentu on opisuje kako se zračenjem mnoštva pravilno raspoređivanih antena na površini Zemlje može fokusirati i zagrevati jedna tačka u jonosferi. Na ovaj način zagrejana jonosfera bi se podigla na veću visinu, slično toplom vazduhu u sobi, ostavljajući rupu iza sebe. Ovako izmenjena jonosfera imala bi, očigledno, dve osobine: poremetila bi radio komunikacije na Zemlji i "podigla" bi se lokalno, oko fokusnih tačaka, do putanje satelita ili projektlla. Drugo, povećalo bi se trenje projektila i izazvalo njihovo skretanje lli čak uništenje. Ako bi se ove osobine objedinile, dejstvovale bi kao štit protiv napada dirigovanih projektila iz vazduha. Reganov projekat "Rat zvezda" tako je zahvaljujući HAARP-u ušao u završnu fazu.

  Da je tako, uverava nas Laverdir skrećući pažnju na sve osionije ponašanje SAD: zverski je bombardovana SRJ i Irak a slična sudbina očekuje Iran, Siriju i Severnu Koreju. Vlada SAD odavno ne ide po mišljenje u Ujedinjene Nacije a sa svojim partnerima iz NATO se konsultuje tek reda radi.

  Francuski naučnik fokusira svoju pažnju na tzv. "bioefekte projekta HAARP", odnosno posledice dugotrajne izloženosti ljudi elektromagnetnom zračenju koje dovode do učestale pojave umora, nervoze, gubitka memorije, nastanka katarakte, leukemije, urođenih deformiteta, raka i promena na mozgu. Ekstremno niske frekvencije (do 10 Hz) mogu se upotrebit za manipulaciju i rušenje mentalnih procesa te kontrolu stanovništva na daljinu. Ljudski mozak proizvodi električne talase čija se frekvencija kreći između 0,5 i 25 herca. Takozvane alfa, beta, delta i teta frekvencije povezane su sa stanjima ljudske svesti. Koncentrisana pulsna energija ovih učestalosti može izuzetno efikasno da promeni ponašanje čoveka.

  autor teksta: Miodrag Milanković
  avatar
  PavleS
  Admin


  Broj komentara : 3723
  Registration date : 2008-11-01

  HAARP SISTEM Empty Re: HAARP SISTEM

  Komentar  PavleS 16/11/2011, 21:28

  Evo i nekoliko fotografija...

  HAARP SISTEM Haarp

  HAARP SISTEM Haarp_sky

  HAARP SISTEM Haarp-created-clouds
  avatar
  Vlatko


  Broj komentara : 462
  Registration date : 2009-07-04

  HAARP SISTEM Empty Re: HAARP SISTEM

  Komentar  Vlatko 17/11/2011, 09:33

  Meni se ovo čini poprilično uvjerljivo
  avatar
  PavleS
  Admin


  Broj komentara : 3723
  Registration date : 2008-11-01

  HAARP SISTEM Empty Re: HAARP SISTEM

  Komentar  PavleS 23/11/2011, 13:36

  Od potpisivanja sporazuma „NATO partnerstvo za mir“ na nebu iznad Srbije pojavljuju se drugačiji tragovi aviona i drugačiji oblasci. Ova pojava, kojom se niko nije bavio, u skorije vreme je postala aktuelna.

  Dok jedni govore da je u pitanju teorija zavere, da gore nema ništa i da avioni lete isto kao i nekad, drugi su uvereni da je sve naučno zasnovano i da nas neko zaista truje iz vazduha.

  Nikola Aleksić, direktor Ekološkog pokreta Srbije, zajedno sa Marinom Samsonovom, Irinom Benet i Anom Perenić prikupili su sve raspoložive dokaze o hemijskim tragovima. Prema rečima Nikole Aleksića, u pitanju je „protivustavno i protivzakonito sprovođenje genocida nad građanima Srbije od 2006“.

  Prikupljene dokaze predate MUP-u Srbije možete pogledati OVDE:
  http://www.dverisrpske.com/pdf/Javni_dokazi.pdf

  Izvor: http://www.dverisrpske.com/sr-CS/vesti/2011/Novembar/dokazi-o-postojanju-hemijskih-tragova.php

  avatar
  PavleS
  Admin


  Broj komentara : 3723
  Registration date : 2008-11-01

  HAARP SISTEM Empty Re: HAARP SISTEM

  Komentar  PavleS 5/1/2012, 15:56

  avatar
  PavleS
  Admin


  Broj komentara : 3723
  Registration date : 2008-11-01

  HAARP SISTEM Empty Re: HAARP SISTEM

  Komentar  PavleS 2/3/2012, 23:37

  avatar
  Vik


  Broj komentara : 34
  Age : 41
  Локација : Srbija
  Registration date : 2012-08-11

  HAARP SISTEM Empty Re: HAARP SISTEM

  Komentar  Vik 12/8/2012, 20:16

  DA citao sam uo tome u casopisu MILENIJUM... veoma poucan tekst... opisuje kako se manipulise sa vremenskim prilikama... klimatski rat
  avatar
  beka26


  Broj komentara : 205
  Registration date : 2012-01-24

  HAARP SISTEM Empty Re: HAARP SISTEM

  Komentar  beka26 10/9/2012, 23:22

  Chemtrails und HAARP - Werner Altnickel - AZK

  avatar
  PavleS
  Admin


  Broj komentara : 3723
  Registration date : 2008-11-01

  HAARP SISTEM Empty Re: HAARP SISTEM

  Komentar  PavleS 8/2/2014, 11:33


  Sponsored content


  HAARP SISTEM Empty Re: HAARP SISTEM

  Komentar  Sponsored content


   Danas je 20/5/2022, 17:02