Hrvatska ljekarka Lidija Gajski govori o modernoj farmaceutskoj industriji:
PavleS: komentar modifikovan dana: 5/11/2013, 11:17; prepravljeno ukupno 2 puta
Sigurno je neko od ljudi koji posjecuju ovaj forum imalo iskustva sa nezeljenim efektima nekog lijeka. Ljekar ce reci, da je to normalno, da se desava, jer skoro nijedno oboljenje se ne lijeci uzrocno vec simtomatski. Neke vakcine se okrivljuju za odredjene pozitivne markere u dijagnostici teskih oboljenja. Izgubiti ravnotezu, znaci oboljeti. Balans je jako bitan, i mislim da ga ne treba traziti u vjestackim stvarima, vec u prirodnim. Ne znam zasto je povrce i voce stvoreno sem ako ne upravo za sklad u rastu, razvoju covjeka,kao i dopunjivanju svih potrebnih sastojaka u organizmu.PavleS (citat):Hrvatska ljekarka Lidija Gajski govori o modernoj farmaceutskoj industriji:
Ne rade linkovi za ova dva videa.PavleS (citat):Hrvatska ljekarka Lidija Gajski govori o modernoj farmaceutskoj industriji:
http://www.vimeo.com/groups/77851/videos/19045379 (1. dio)
http://www.vimeo.com/groups/77851/videos/19121626 (2. dio)
Eto gore novi link, a evo i KNJIGA.Tako-je (citat):Ne rade linkovi za ova dva videa.PavleS (citat):Hrvatska ljekarka Lidija Gajski govori o modernoj farmaceutskoj industriji:
http://www.vimeo.com/groups/77851/videos/19045379 (1. dio)
http://www.vimeo.com/groups/77851/videos/19121626 (2. dio)
Matija Runje (citat):Na savjet Zdravka Vučinića sam prestao piti tablete za šizofreniji ,majka i doktor su mi rekli da nakon 10 godina ne smijem prestati sa tim ,ja sam prestao ,rekli su mi da će mi se vratiti bolest i nije se vratila ,čak sam bolje,jer tablete su mi 10 godina blokirale serotonin ,dopamin i adrenalin i osjećao sam se kao zombi .
Dali su mi dijagnozu šizofrenija sa 15 godina jer sam tada vidio ukazanje bića koje je imalo glavu kao Sunce koje je doletjelo s neba i uslo kroz zatvorenu zgradu u moju sobu ,gledao sam ga otvorenih ociju ,a prije toga godinu dana postio i citao Bibliju ,majka me odvela u doktora i on mi je dao tablete koje su me ubijale 10 godina ,sve protiv moje volje ,patio sam za Krista 10 godina i napokon sam oslobođen od tih groznih tretmana ,osjecam se 10 puta bolje i bolesti ni traga,jer je nisam ni imao ,nego sam bio u šoku od ukazanja i demoni su me strašili jer sam bio dijete i prevaren od katolicke crkve koja me je zavela ...
mogu reci da zbog savjeta dr Zdravka Vučinića sam napokon zdrav i bez kemijalija,na biljnoj sam prehrani i moje zdravlje se rapidno oporavlja i ljudi me više ne smatraju bolesnikom ,nego žele da uče od mene o zdravlju i Bibliji .
Hvala Zdravko ,najbolji si doktor ,Bog će te nagradit ,spasio si mi mozak savjetom i a Isus me oslobodio od psihijatara i bolesti .
pitanje za Pavla,zasto ne otvorite na Facebooku stranicu svoju o zdravlju i religiji??
Matija Runje (citat):Na savjet Zdravka Vučinića sam prestao piti tablete za šizofreniji ,majka i doktor su mi rekli da nakon 10 godina ne smijem prestati sa tim ,ja sam prestao ,rekli su mi da će mi se vratiti bolest i nije se vratila ,čak sam bolje,jer tablete su mi 10 godina blokirale serotonin ,dopamin i adrenalin i osjećao sam se kao zombi .
Dali su mi dijagnozu šizofrenija sa 15 godina jer sam tada vidio ukazanje bića koje je imalo glavu kao Sunce koje je doletjelo s neba i uslo kroz zatvorenu zgradu u moju sobu ,gledao sam ga otvorenih ociju ,a prije toga godinu dana postio i citao Bibliju ,majka me odvela u doktora i on mi je dao tablete koje su me ubijale 10 godina ,sve protiv moje volje ,patio sam za Krista 10 godina i napokon sam oslobođen od tih groznih tretmana ,osjecam se 10 puta bolje i bolesti ni traga,jer je nisam ni imao ,nego sam bio u šoku od ukazanja i demoni su me strašili jer sam bio dijete i prevaren od katolicke crkve koja me je zavela ...
mogu reci da zbog savjeta dr Zdravka Vučinića sam napokon zdrav i bez kemijalija,na biljnoj sam prehrani i moje zdravlje se rapidno oporavlja i ljudi me više ne smatraju bolesnikom ,nego žele da uče od mene o zdravlju i Bibliji .
Hvala Zdravko ,najbolji si doktor ,Bog će te nagradit ,spasio si mi mozak savjetom i a Isus me oslobodio od psihijatara i bolesti .
Meishakh (citat):Ja sam nakon cijelog života jake astme i korištenja steroida za astmu-salbutamol (Ventolin) našao prirodni lijek za astmu.Prvo sam prije par godina prešao na biljnu hranu ,sa malo masti ,jer to poboljšava kisik u tijelu i poboljšava opće zdravlje .Zatim sam nakon 7 godina na biljnoj hrani ,potpuno biljnoj ,našao pepermintovo ulje ,ulje paprene metvice(ista stvar drugi nazivi ) . Ono jako pomaže sa samo 1-2 kapi u vodi i popijem ,otvara moje slabe bronhije ,koji se doslovno skoro svaki dan zatvore pred spavanje ,makar jeo najbolju hranu i gušim se po noći .Tako već cijeli život dakle preko 25 godina ,dobro nije svaki dan bilo tako ,ali jako često sam imao jake napade astme.Sa biljnom hranom i uljem paprene metvice sa rješio čak 80 % problema ,'ko rukom' .Lijekovi za astmu ne samo da su skupi ,nego i jaako štetni ,srčani ritam mi se bio ubrzao sa 60 -85 otkucaja u periodu od 14te do 25 te godine života ,samo radi lijekova za astmu .Pitao sam farmaceuta u ljekarni kako rade ljekovi za astmu ,on je rekao da rade tako što ubrzavaju srčani ritam .Ja se prestravio ,jer mi je srce nešto najvažnije .Iskreno ovi prirodni lijekovi ,dakle biljna hrana ,ili biljna hrana + ulje paprene metvice ,su jednako jaki kao i lijekovi iz laboratorija .
Druga stvar u kojoj vjerujem ljekarnama su vitamin b12 i antibiotici .VItamin b12 uzimam jer sam na biljnoj hrani i studije su pokazale da je jaako bitan .Nema ga čak ni u mesu ,osim u malim količinama ,a jako je bitan za sve procese u tijelu
.Antibiotici su ok ,ali NE svake godine ni svaki mjesec itd .Svako par godina ako me uhvati velika bolest,uzmem samo da preživim .Srećom otkad sam na biljnoj hrani ,ne hvata me ni gripa ni prehlada često kao kad sam živio nezdravo .
Zdravko Vučinić (citat):Meishakh (citat):Ja sam nakon cijelog života jake astme i korištenja steroida za astmu-salbutamol (Ventolin) našao prirodni lijek za astmu.Prvo sam prije par godina prešao na biljnu hranu ,sa malo masti ,jer to poboljšava kisik u tijelu i poboljšava opće zdravlje .Zatim sam nakon 7 godina na biljnoj hrani ,potpuno biljnoj ,našao pepermintovo ulje ,ulje paprene metvice(ista stvar drugi nazivi ) . Ono jako pomaže sa samo 1-2 kapi u vodi i popijem ,otvara moje slabe bronhije ,koji se doslovno skoro svaki dan zatvore pred spavanje ,makar jeo najbolju hranu i gušim se po noći .Tako već cijeli život dakle preko 25 godina ,dobro nije svaki dan bilo tako ,ali jako često sam imao jake napade astme.Sa biljnom hranom i uljem paprene metvice sa rješio čak 80 % problema ,'ko rukom' .Lijekovi za astmu ne samo da su skupi ,nego i jaako štetni ,srčani ritam mi se bio ubrzao sa 60 -85 otkucaja u periodu od 14te do 25 te godine života ,samo radi lijekova za astmu .Pitao sam farmaceuta u ljekarni kako rade ljekovi za astmu ,on je rekao da rade tako što ubrzavaju srčani ritam .Ja se prestravio ,jer mi je srce nešto najvažnije .Iskreno ovi prirodni lijekovi ,dakle biljna hrana ,ili biljna hrana + ulje paprene metvice ,su jednako jaki kao i lijekovi iz laboratorija .
Da bi dodatno poboljšao zdravlje po pitanju pluća treba da piješ tinkture ili čajeve od biljaka koje pročišćavaju i obnavljaju pluća i šire bronhije. To su sljedeće biljke:
sjeme i list lobelije (za pročišćavanje, širenje bronhija u plućima i izbacivanje sluzi i sekreta)
list plućnjaka, korjen omana, list podbelja, list i cvijet divizme, list i cvijet macine trave, korjen sladića, kola orasi, kora trešnje, list timjana (za iskašljavanje i izbacivanje sluzi i sekreta, protiv upala i infekcija, za olakšano disanje, za jačanje pluća)
ulje od nane, ulje od eukaliptusa (za širenje bronhija u plućima i dezinfekciju)
Imena ovih biljaka na hrvatskom jeziku možeš naći na Internetu tako što prethodno vidiš njihova latinska imena. Da bi ti sve to djelovalo treba ti da praviš tinkture ili čajeve ili da nabaviš od nekoga ko provjereno pravi kvalitetno.
I dodatno, treba da se inhaliraš sa uljem od nane (pepermint) ili eukaliptusa.
Osim toga, ukoliko je potrebno, svako veče prije stavljanja treba da stavljaš na pluća oblogu od blago zagrijanog ricinisovog ulja i da je ostaviš preko cijele noći. Takođe, kad se tuširaš treba da razmjenjuješ vruću i hladnu vodu na predio pluća, a ponekad insistiraj na baš hladnoj vodi jer poboljšava i pojačava disanje.
Druga stvar u kojoj vjerujem ljekarnama su vitamin b12 i antibiotici .VItamin b12 uzimam jer sam na biljnoj hrani i studije su pokazale da je jaako bitan .Nema ga čak ni u mesu ,osim u malim količinama ,a jako je bitan za sve procese u tijelu
Sintetički B12 je mnogo štetan. Inače, organizmu je potreban u veoma malim količinama. Ja i moja porodica koji smo vegetarijanci uzimamo ga tako što promiješamo alge spirulina i hlorela u prahu, zajedno sa ječmenom i pčeničnom travom u prahu i inaktivisanim kvascem. To se pije sa vodom ili sokom kao dodatak ishrani, po jedna do tri čajne kašičice dnevno (može i više po potrebi). Spirulina je najbogatiji izvor vitamina B12 u prirodi. Ima ga i u hloreli, ali i kvascu. U kombinaciji sa ječmenom i pčeničnom travom dobijaš snažan "izgrađivač" krvi i opskrbiš organizam svime što je potrebno, a naročito sa vitaminom B12. Sve sastojke možeš poručiti preko Interneta i to organske.
Tako da ta priča o vitaminu B12 iz pilula ne pije vode ako malo bolje poznaješ prirodnu medicinu.
.Antibiotici su ok ,ali NE svake godine ni svaki mjesec itd .Svako par godina ako me uhvati velika bolest,uzmem samo da preživim .Srećom otkad sam na biljnoj hrani ,ne hvata me ni gripa ni prehlada često kao kad sam živio nezdravo .
Sintetički antibiotici su takođe štetni i prave štetu organizmu. U nekim slučajevima neki ljudi ih moraju uzimati jer ne znaju za bolje a i doveli su sebe u tu situaciju.
Prirodni antibiotik je sljedeći: u blender promiješaš 4 do 7 češnjaka bijelog luka, parče crnog luka, parče đumbira, kašičicu ljute paprike u prahu, jedan do tri cijeđena limuna i čaša do dvije vode. Pij to i nema gripe. Može da se pije i nekoliko puta dnevno. Naročito preventivno, na početku zime. Provjereno. Ostavi se vještačkih ljekova i vitamina.
Zdravko Vučinić (citat):Nedavno sam razgovarao sa jednim prijateljem koji je hrišćanin, pripada adventistima iako nije možda tvrdo vezan za njih za sada, a koji je po mom mišljenju dobar momak, dobar hrišćanin, veliki potencijal i istovremeno dobar poznavalac prirodnog liječenja. Dugo je živio u Americi i tamo se obučavao o prirodnom liječenju. Takođe, on je dugo vegetarijanac, kao i njegova žena i djeca, i živi zdravim načinom života.
Ono što je značajno jeste da mi je saopštio da mu je otkriven rak oka, što je veoma veoma rijetka bolest. Kako i zašto je dobio tu bolest samo smo nagađali jer je skoro nezamislivo da neko sa takvim stilom života dobije tu bolest...
Ali ono što je značajno za ovu priču jeste da je on jedan period bio u dilemi šta da radi, jer je bolest tako specifična, odnosno mali tumor se nalazi iza oka u nekom čudnom položaju. Dilema je bila da li da koristi metode savremene medicine. Dakle, on je bio na dijagnostiku itd, i to je u redu, ali da li da prihvati metodu savremene medicine koja mu je sugerisana kao nešto neophodno, odnosno jednu vrstu radijacije, ali nije u pitanju bila radijacija koja se koristi kod klasičnih tumora, već neka vrsta laserske radijacije koja ne ostavlja ni približno štetne posljedice kao klasnična radijacija. On je naravno konsultovao mnoge ljude, ljekare, a naročito ove u Americi kod kojih je učio itd, tražio je od Boga pomoć... Na kraju je odlučio da ide i obavio taj tretman od nekoliko sedmica. To se sve završilo kako treba, on se dobro osjeća, nastavlja da živi zdravo, ali je tumor i dalje tu. Nadamo se da će sve biti u redu.
U mom razgovoru sa njim on je iznio tu dilemu vezano za tretmane savremene medicine i to je ono što je poenta moje priče. On se na kraju ipak za to odlučio jer je tako procijenio. On mi je tada rekao da je pronašao spise da je Elen Vajt imala nekih zdravstvenih problema i da je išla na tretmane medicine. Raspitaću se detaljnije o tome čim budem imao priliku opet da razgovaram sa njim.
I moj je stav da savremenu medicinu ne trebamo odbaciti u potpunosti jer postoje situacije kad je ona zaista potrebna. Ne treba biti isključiv jer je savremena tehnologija toliko napredovala da može biti u jednom domenu od koristi.
Lično sam imao situaciju kada je jedna meni bliska osoba imala problem sa benignim tumorom na mozgu koji je pričinjavao veliku štetu hipofizi, štitnoj žlijezdi itd, što je prouzrokovalo poremećaj hormona, stres itd i bile su neophodne tablete kao zamjena hormona. Moja procjena je bila da treba iskoristiti savremenu hirurgiju i odstraniti taj benigni tumor i uključiti prirodne metode liječenja za jačanje imuniteta i regulaciju hormona. To je sve bilo prije par godina, a ta osoba je sada nikad zdravija.
Ja mislim da me Bog tada osvjedočio da ne smijem odbaciti savremenu medicinu u potpunosti. Zato pokušavam da veoma oprezno govorim o medicini. Uglavnom se fokusiram na štetu koju proizvodi farmako-industrija sa svojim biznisom, na vakcine, na bespotrebne ljekove i terapije koji prave štetu pacijentima, dok na primjer dijagnostika, hirurgija i neke slične stvari nijesu predmet moje kritike, čak smatram da su u pitanju stvari koje spašavaju živote. Naravno, postoje hirurški zahvati koji nijesu potrebni, ali ima situacija kada su po mom mišljenju potrebni.
Prije 6 godina moja strina je dobila rak dojke. Ja sam u tom trenutku bio u SAD na obučavanju kod jedne gospođe koja je poznavale metode prirodnog liječenja. Strini sam saugerisao da krene na post na sokovima i slično da bi nakon mjesec dana analizom utvrdila da se tumor smanjio. Međutim, ona je bila pod strašnim pritiskom okoline da treba operisati taj tumor, odnosno odstraniti ga. Ja sam onda pitao Denija Vijeru šta misli o tome. On mi je rekao da je vjerovatno bolje da ona ide na operaciju jer će se psihički rasteriti i ona i njeno okruženje, ali da onda mora da nastavi sa prirodnim metodama liječenja. Ona se operisala, jedno kratko vrijeme je koristila neke prirodne metode i bila je zdrava, ali je onda nastavila sa starim pogrešnim načinom života i nakon 5 godina je umrla. Samo je jedan kratak period koristila prirodne metode i živjela je još 5 godina. Da je kojim slučajem promijenila način života i koristila prirodne metode liječenja duži period i danas bi bila živa, to je moje mišljenje.
Kao što vidite Deni Vijera nije kazao "nemoj da ide na operaciju", nego je rekao da je možda bolje da ide. To je bila njegova procjena vezano za taj slučaj koji sam mu ja opisao.
Zato smatram da kad ovi "doktori" prirodne medicine govore da treba bježati od savremene medicice, da se sve bolesti prirodno liječe, da je sve to jednostavno i lako, da se rak liječi lako itd, oni ustvari pokazuju neozbiljnost i površno znanje. To je karakteristika Miroljuba i njegovih "doktora". Rak se liječi veoma teško. Čak smatram da se u kućnim uslovima ne može izliječiti neki teži oblik raka, osim u nekom prirodnom ambijentu, ali i to je neizvjesno. To je iskustvo svih ozbiljnih ljudi koji se bave prirodnim liječenjem, uključujući i Denija Vijeru.
Miroljub Petrović je čak mijenjao djelove Šulcove knjige "Liječenje neizlečivih bolesti" gdje je on govorio kako su mu pacijenti umirali itd. Ne mogu se samoreklamom, propagandom i pojednostavljivanjem stvari liječiti sve bolesti.
Ovo su neki od razloga zašto smatram da Miroljub i ovi njegovi doktori nijesu adekvatni zastupnici prirodnog liječenja, niti bih savjetovao nekim težim bolesnicima da sa njima imaju posla. Drugo su neke bolesti koje mogu da se riječe promjenom životnih navika, ali kada su u pitanju ozbiljnije bolesti treba bježati od njih.
Možda ćemo jednog dana objaviti naša iskustva sa prirodnim liječenjem sa nekim jedinstvenim detaljima, o tome još razmišljamo, jer ne želimo bilo kakvu reklamu te vrste.
Evo uzeću slobodu i biću na trenutak neskroman da kažem da kada bi smo objavili video ili knjigu sa iskustvima ljudi koje smo do sada tretirali sa uspješnim ishodom njihov broj bi bio mnogo puta veći nego sva slična iskustva koja su objavljena na youtube u regionu (tu prije svega mislim na ono što radi Miroljub, Nikola Marković i drugi slični njima koji trube na sva zvona). Takođe, u posljednjih godinu dana mjesec avgust je bio mjesec kada nam se najviše ljudi javilo ya pomoć, i to iz razloga što su mnogi ljudi iz dijaspore došli u CG, a naročito je puno onih koji su iz SAD. Toliko o tome, i izvinjavam se ako je bilo neskromnosti, nije mi namjera da se reklamiramo jer nam to nije potrebno.
Nikola Šavija (citat):Iskustvo koje sam imao pre nekoliko dana me je podstaklo da napišem nekoliko rečenica o tome kako farmako mafija zarađuje na bolesti, na ljudima i lekarima bez savesti ili jako malo savesti koji su izgubili osećaj empatije prema ljudima i samo misle kako da zadrže svoj posao.
Javila mi se jedna žena kojoj je ćerka dobila sistemski lupus (autoimuno oboljenje u kojoj imuni sistem postaje hiperaktivan i napada zdrava tkiva). Prvi simptomi bolesti su zapaljenje, otok, oštećenja, zglobova, kože, bubrega, krvi, srca i pluća.
Ovo što je bilo čudno je da je devojčica dobila lupus sa 14 godina što nije baš tako čest slučaj. Inače njena ćerka sada ima 17,5 godina. Pitao sam da li je vaša ćerka dobila lupus pre ili posle vakcinacije. Na šta mi je žena odgovorila da je dobila nakon vakcinacije (znam da se deca vakcinišu u tom nekom periodu u školi). Što su joj potvrdili i neki lekari da je lupus izazvan vakcinacijom.
Da se tu ne završava sav genocid farmako mafije i njenih obmanutih članova saznajem kada mi majka obolelog deteta saopštava da joj ćerka ima povećan proteurin u mokraći. Na moje pitanje šta sve pije od lekova njena ćerka ona mi šalje mejlom sve "lekove" čitaj OTROVE pije. Među tim "lekovim" se nalaze:
Neoral - koji se koristi pre transplantacije organa kako bi usporio imuni sistem kako bi se uspešno izvršila transplantacija.
Calcort - kortikosteroid koji prouzrikuje upalne procese (povećan broj belih krvnih zrnaca), izostanak ciklusa. Ovaj "lek" ne treba da uzimaju osobe koje imaju probleme sa bubrezima, jetrom, srcem, povišenim pritiskom.
Controloc - koristi se za smanjenje lučenja želudačne kiseline koja dovodi do gorušice. Inače ovaj lek se ne reporučije kod osoba koje imaju problema sa lošim varenjem ili gorušicu, ne smeju ga koristiti osobe mlađe od 18 godina.
Ranisan dobro poznat otrov za osobe koje imaju problema sa slabim varenjem ili čirom. Na kraju želudac toliko oslabi da bez uzimanja ovog čudesnog leka ne može bez bolova da se svari hrana.
Enalaprin služi sa povećan pritisak (hipertenziju). Kod ovog leka piše da nije utvrđena sigurnost i efikasnost za ovaj "lek". Da li treba dalje da komentarišem ovaj "lek". Kod kontraindikacija ovog leka stoji da se izričito zabranjuje korišćenje ovog leka kod osoba sa teškim oštećenjima bubrega i jetre.
Lekovi koji su preporučeni ko koje devojčica pije na kraju dovode to ili tumora organa, ili transplantacije bubrega, jetre... U njenom slučaju bubrezi su više stradali. Isti oni koji prave vakcine prave i "lekove" koji posle dovode do još većih patnji... Ja tvrdim da ovakav plan za postepeno ubijanje ljudi može samo da osmisli Sotona i da sprovodi preko svojih ljudi koji su duboko upleteni u okultizam najčešće u neki vid prizivanja Sotone. Najčešće je to kabala. Najveći naučnici danas su jevreji a judejizam je skrivena magiska religija (kabala). Ono što je zanimljivo je da se kontraindikacije lekova uošte ne kriju (bar neke) tako da možete na nekim lekovima (najviše inostranim) pročitati da ti lekovi zapravo ublažavaju simptome bolesti. Simptomi su mehanizam kako da čovek razumno sazna da je bolestan. Sotona kao neko ko odlično zna mehanizme i anatomiju čoveka koristi "lekove" (otrove) kako bi doslovno drogirao čoveka tako da više ne oseća simptome bolesti i da misli da je ozdravio, a ustvari svakog dana mu je sve gore i gore... Istu šemu Sotona koristi i kod religije kada ljude navede na pogrešno obožavanje Boga. Tako ovi ljudi misleći da leče svoju bolest ustvari umiruju simptome bolesti (kao što svaka sekta ili crkva umiruje savest svojih članova).
Neverovatno je koliko je sve ovo lukavo i suptilno osmišljeno da obični ljudi ne mogu čak ni pomisliti da iza svega stoji veliki varalica - predvodnik i pobunjenik tame Sotona. Kojem služe svi carevi zemaljski kao i lažne religije ovoga palog sveta.
Znam da mnogi ljudi sede na dve stolice (veruju i modernoj medicini i prirodnoj) pa kad im šta odgovara. Obično kad ljudi nešto ne znaju oni se obraćaju modernoj medicini. Isto kao kad ljudi nešto ne znaju ili ne razumeju neko religisko pitaje pa se obraćaju svome popu, svešteniku, pastoru. Umesto da u molitvi traže od Boga rešenje... da istražuju detaljnije kako da reše problem prirodnim putem (postoji mnogo prevara i u prirodnoj medicini)... Njima je tada lakše da svoje poverenje predaju drugom. Takav stav uvek ima za posledicu:
a) prebacivanje odgovornosti na drugog
b) umirivanje savesti
c) bežanje od problema
Ne čudi to sve jer su ljudi tako odgajani i vaspitani... Modernu medicinu možemo koristiti samo ukoliko je neka metoda naučno dokazana (eksperimentom uvek daje isti rezultat). A da pritom nema nikakvih neželjenih efekata, to su najčešće upotrebe tehnike: dijagnostika (i ako i ona može omanuti), laboratoriska testiranje, vađenje krvi, urina, itd..., hitne hiruške intervencije, zato kažem hitne, iako i tada oni mogu napraviti probleme. U sva tri slučaja može se desiti neki problem. Sve ostale savete od lekara treba izbegavati, čak i one manje bezazlene. Budite pažljivi kada im i ako govorite da koristite prirodne preparate jer ako nešto krene kako ne treba (ako oni pogreše) ili se desi nešto neželjeno uvek će biti kriv taj prirodni lek... Zato pazite jer je veoma opasno sedeti da dve stolice...
Mnogi mogu veoma postradati zbog toga... Dok će neki drugi zbog toga izgubiti potpuno poverenje u prirodnu medicinu... Sotona želi da mi uvek budemo u dve krajnosti ili fanatici koji po cenu života neće otići kada je hitna potreba kod lekara ili druga krajnost da uvek i za svaku sitnicu idemo kod lekara i pitamo ih za savet. Modernu medicinu treba koristiti samo kada su hitni slučajevi jer oni imaju tehniku koja nam veoma brzo može pomoći. Kada bi ljudi prirodne medicine povećavali svoje znanje veoma malo prostora bi ostalo da ljudi idu kod lekara. Osnovno načelo prirodne medicine je da se treba pronaći uzrok bolesti, a osnovno načelo savremene medicine je da trebamo neutralisati simptome bolesti. Znači jedna medicina poziva na zdrav razum, a druga na odsustvo zdravog razuma. Odlučite kome ili čemu ćete služiti, Bogu koji govori kroz razum ili Sotoni koji hipnotiše ljude svojom magijom odsustva zdravog razuma i ljude bukvalno hipnotiše.
kuzma (citat):Danas je u hrvatskom saboru bila rasprava o imunoloskom zavodu,pa je stranka Zivi zid govorila o prirodnom inteferonu,koji smo mi nekad u Jugoslaviji proizvodili,a navodno je bio vrlo ucinkovit protiv zlocudnih bolesti.
Sto vi znate o tome?
Yesterday at 20:07 by PavleS
» DOKAZI (OT)PADA ADVENTISTIČKE CRKVE
29/10/2024, 17:47 by PavleS
» BIBLIJA - NOVI REVIDIRANI PREVOD
12/8/2024, 21:10 by PavleS
» PITANJA - RELIGIJA
3/6/2024, 13:04 by PavleS
» Biblijski razgovori
14/4/2024, 23:34 by PavleS
» Septuaginta/LXX - doslovni prijevod:
30/10/2023, 13:47 by PavleS