BIBLIJSKI FORUM

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
BIBLIJSKI FORUM

POZNAVANJE BOGA - NAJVAŽNIJE ZNANJE

Latest topics

April 2021

SunMonTueWedThuFriSat
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Calendar Calendar


  LGBTIQ AGENDA

  avatar
  PavleS
  Admin

  Broj komentara : 3679
  Registration date : 2008-11-01

  LGBTIQ AGENDA - Page 3 Empty Re: LGBTIQ AGENDA

  Komentar  PavleS 10/6/2013, 20:43

  Homoseksualizam i okultno 1. deo

  Masovna propaganda homoseksualizma širom sveta, uz donošenje odgovarajućih zakona ima svoje okultnu pozadinu.

  Religijski izvori sodomizma
  U većini drevnih mnogobožačkih društava nije postojala moralna zabrana pederastije. Ona je bila opšteprihvaćena i često je značila ne samo polno zadovoljenje, već je imala karakter kulta. To je bilo karakteristično kako za Stari Istok, tako i za Staru Grčku, Stari Rim, kelte i dr.

  Homoseksualni odnosi su bili ili deo svete prostitucije u hramovima, ili su značili deo rituala inicijacije, u kome su dečaci postajali podčinjeni objekat odraslog homoseksualca. Uz pomoć takve inicijacije kod njih je gušena sloboda volje, i oni su se slepo potčinjavali plemenskim vođama-sveštenicima. Sličan mistični ritual je postojao i u Staroj Grčkoj, u Atini, gde je homoseksualnost bila institucionalizovana koja je odraslijim dečacima iz bogatih porodica obezbeđivala dobijanje položaja u upravljanju državom. Inicijaciju je, po pravilu, izvodio budući tast. Mladi muškarac je dobijao ulogu žene, a kada je odrastao, za ženu mu je davana ćerka učitelja.[1] Primer takve socijalne organizacije homoseksualnosti bio je i srednje ili sodomiti, pisao: „Oni su se bavili takvim kultovima, da su njihove nastranosti smatrane za najskandaloznije moguće. Komodus, koji je osvojio presto 180. godine, javno se pojavljivao u ženskoj odeći, a bio je udavljen od strane svog homoseksualnog favorita; Adrian je obožavao svog homoseksualnog ljubavnika Antonija. Ali niko nije mogao da se uporedi sa Heliohabalom koji je počeo da vlada sa 14 godina - 218. godine, a bio je vaspitavan u Siriji kao sveštenik Vaala. On je u Rim ušao u pratnji sirijskih sveštenika i evnuha, obučen u svilu, sa narumenjenim obrazima i našminkanim očima. Različiti istoričari tvrde da je on okupljao rimske homoseksualce i obraćao im se kao dečak-prostitutka; stavljao je periku i kucao na vrata bordela; pokušavao da natera doktore da ga pretvore u ženu; bavio se sodomijom, u pantomimi je igrao ulogu Venere, javno je ljubio genitalije svojih favorita i, kao Neon, formalno se oženio jednim od njih. „Heliohabal je u Rimu ustanovio gigantski ašrim (falusni štap) od koga su jevrejski carevi pokušavali da očiste svoje zemlje“.[3]

  Kako pokazuje istorija, izvori sodomskog greha nisu u grubim osećanjima drevnih ljudi, već u potpunom pomračenju njihove religiozne svesti, u okultno-panteističkom, demonskom karakteru paganskog pogleda na svet. Na primer, zna se kakvu su ulogu u razvoju homoseksualizma u Staroj Grčkoj odigrali odgovarajući rituali Orfičkih misterija koji su došli sa Istoka, sa kultom Dionisija, u kojima su dobijali grube, nastrane oblike.[4] U Rimu su oni bili poznati pod nazivom „bahanalije“.

  Upravo se to demonsko, okultno značenje sodomizma i raskriva u Knjizi Postanja, u kojoj se navedeni greh, jedini od svih, definiše kao „gadost“, što predstavlja ruski prevod jevrejske reči toevah, koja u autentičnom tekstu znači kultsku „prljavštinu“.[5] „I reče Gospod Mojsiju: Ko bi muškarca obležao kao ženu, učiniše gadnu stvar obojica, da se pogube – krv njihova na njih“. (3.knj.Moj. 20-13).

  Stvarno, čitava biblijska istorija sa gradom Sodomom svedoči da je on u stvari bio satanistička zajednica, koja je predstavljala oličenje sodomokratije, u kojoj se odgovarajućim postupcima daje karakter kulta (osim Sodome postojala su još 4 takva grada, što znači da taj grad nije predstavljao izuzetak). Kada je Bog, pošto je saznao za bezbožničko ponašanje stanovnika Sodome i Gomore, tamo poslao dva anđela, i Lot ih pozvao da prenoće kod njega, svi stanovnici „od mladog do starog“ su opkolili njegovu kuću. Sodomljani su od Lota zahtevali: „Izvedi ih da ih poznamo“, odnosno – silovaćemo ih. Jasno je da oni nisu tražili čulno zadovoljstvo, njima je trebalo da sa došljacima izvedu ritualni akt, te da ih bace na oltar svom božanstvu, odnosno satani. Baš zbog toga je Gospod spalio Sodomu i slične gradove.[6]

  Sodomizam ne predstavlja jednostavno ritualni akt, već religiju koja je na sebe preuzimala odgovornost za bogohulno iskrivljavanje Božjeg lika, prikazujući đavola kao Boga. To je najpotpunije prikazano u kabali, tajnom jevrejskom učenju koje je počelo da se stvara u periodu boravka Judeja u Vavilonu, gde su oni bili u tesnim vezama sa haldejskim žrecima, tako što su od njih uzeli panteistički pogled na svet koji je sjedinjavao božanstvo sa prirodom i koji je na božanstvo prenosio sve zakone prirode.

  Bog (En-Sof), po učenju kabale, predstavlja beskonačno ništa, koje u sebi sadrži duh i materiju, odnosno i ženski i muški princip. Muški princip proizilazi iz njegove desne strane, a ženski – iz leve. Prvi čovek, Adam, takođe je bio duhovno dvopolno biće – androgin. Ali, budući da je bio sablažnjen zemnim stvarima, dobio je puteno telo i, pošto je iz sebe izdvojio ženski princip, podelio se na polove. Zajedno sa Adamom stvoren je veliki broj duša, koje su na nebu takođe bile androgini, ali se pri rođenju njihova celina cepa i oni gube savršenstvo i harmoniju. Tako kabala interpretira padanje u greh, a obzirom da je cilj života oslobođenje od putenog tela i povratak u nekadašnje celovito stanje i slivanje sa božanstvom, onda se i podela na polove razmatra kao privremena pojava disharmonije koja vodi u kosmički haos.

  Tako je sodomski bunt protiv Tvorca stekao iskonsko religiozno obrazloženje, pošto je istupio protiv biblijskog „I stvori Bog čoveka po obličju svom, po obličju Božjem stvori ga; muško i žensko - stvori ih“. (1.Moj 1 27).
  Sa priznanjem i prihvatanjem hrišćanstva u Rimskoj imperiji sve do 19. veka pederastija je na Zapadu posmatrana kao nastranost koja predstavlja rezultat svesnog čovekovog izbora. Takav odnos je bio uslovljen jasnom pozicijom Hrišćanske Crkve, koja je tu pojavu ocenjivala kao smrtni greh koji u potpunosti menja ličnost, kao protivprirodni blud („blud, koji se čini protiv prirode“), kao strast koja je prešla u naviku, odnosno: kao bolest duše. U skladu sa tim, i građansko pravo je pederastiju kvalifikovalo kao prestup protiv društvenog morala i podvrgavalo je krivičnom kažnjavanju.

  Vremenom ta praksa nije nestala, ona se sačuvala u tajnim okultnim društvima i sektama, gde joj se daje onaj isti sakralni smisao. Antihrišćanske sekte gnostika i manihejaca, koje su povezane sa kabalizmom, polazeći od dualističkog pogleda na svet (duh = dobro, materija = zlo) i smatrajući vidljivi svet i čulnost delom zla, a one koji nose „gnosis“ za „izabrane“, osećali su se potpuno oslobođeni od normi opšteprihvaćenog morala. Kako je pisao istraživač Pieš „još mnogo više nego kritika i neslaganje, ovde se radi o pobuni… protiv čovečje sudbine, protiv samog postojanja, sveta, pa čak i boga. I ta pobuna može da dovede… do nihilizma „gnostika – libertanaca“ koji krše sve prirodne i moralne zakone, zloupotrebljavaju svoje telo i sve na svetu kako bi sve ponizili, istopili, odbacili i razrušili“.[7] Odbacujući ljubav, gnostici i manihejci su odbacivali i brak, bračnu vezu su smatrali da je samo za najprimitivnije. Gnostik Markion, na primer, izjavljivao je da uzdržavanjem od braka, odbijanjem da produži ljudski rod, on ljuti Tvorca. Gnostici su tvrdili da će oduzimanje ljudima svete tajne braka i njeno zamenjivanje pederastijom izbaviti čoveka od individualizma para, od egoizma ljubavi i porodice.

  [1]L'homosexualité au moyen age http://moyen-age74.e-monsite.com/pages/l-hommosexualite-au-moyen-age.html
  [2] http://gayglobe.us/blog/?p=988
  [3] Cit. po: Abrams K. Gomo-okkulьtizm http://www.anarhvrn.ru/anarh/xaoc/gomooccult.html
  [4] Šuster G.: Istorija tajnih saveza, društava i redova, M. Vakler, 1996. Knj. 1. S. 13.
  [5] Surovjagin S.P.: Duhovno značenje braka osoba istog pola // Sibirskaja pravoslavnaja gazeta, No 1-2, 2006. http://www.ihtus.ru/012006/st7.shtml
  [6] Isto.
  [7] Cit. Po Eliada M.: Istorija vere i religioznih ideja u 3 knjige; M, Kriterion, 2002. K. 1. S. 315 - 316.
  Izvor: http://srb.fondsk.ru/news/2013/06/07/novi-svet-nastranih-kao-svetska-sodomska-anticrkva-prvi-deo.html


  PavleS: komentar modifikovan dana: 10/6/2013, 20:52; prepravljeno ukupno 1 puta
  avatar
  PavleS
  Admin

  Broj komentara : 3679
  Registration date : 2008-11-01

  LGBTIQ AGENDA - Page 3 Empty Re: LGBTIQ AGENDA

  Komentar  PavleS 10/6/2013, 20:52

  Homoseksualizam i okultno (2. deo)

  Jačanjem pozicija masonstva i razvojem idejnog pokreta Prosvetiteljstva, koji su masoni i stvorili, u zapadnoj eliti je počeo da se menja odnos prema pederastiji.

  Greh sodomije bio je proširen i među vitezovima iz reda templara. Posle tajnog posvećenja za njih je zakletva na neporočnost, siromaštvo i poslušnost gubila svaki značaj, i umesto smirenja kod njih su cvetali razvrat, raskalašnost i religiozna ravnodušnost. Naslednici i čuvari učenja templara su postali škotski frankmasoni, koji su odigrali glavnu ulogu u formiranju najviših zvanja u pokretu slobodnih zidara.

  Jačanjem pozicija masonstva i razvojem idejnog pokreta Prosvetiteljstva, koji su masoni i stvorili, u zapadnoj eliti je počeo da se menja odnos prema pederastiji. Prvi traktat u njenu zaštitu, koji se borio za njenu dekriminalizaciju, bio je «Esej o pederastiji» koji je 1785. godine napisao poznati engleski «prosvetitelj» Jeremija Bentam, autor teorije utilitarizma, koja polazi od tvrdnje da smisao ljudskog života predstavlja težnja za uživanjem. Bentam je pozivao da se ukinu sankcije zbog pederastije i sodomije, koje je nazivao «rezultat iracionalnih religioznih strahova, stvorenim starozavetnim «rušenjem Sodome» i pojačanim «iracionalnom antipatijom» društva prema uživanju u bilo kom obliku. Bantam je pisao: «Očigledno je da ona (pederastija) ni kod koga ne izaziva nikakvu patnju. Naprotiv, ona donosi zadovoljstvo… ona ne izaziva nikakvu ozbiljnu opasnost, jer šta ima u tome takvo, da bi se bojali? Time se bave samo oni koji su sami odlučili da budu takvi, i koji u tome nalaze zadovoljstvo». (1)

  Na taj način je Bantam potvrđivao da sodomizam ne predstavlja bolest, već dobrovoljan, svestan izbor čoveka, jedino - on je tu pojavu ocenjivao kao pozitivnu. Značaj njegovog traktata je u tome da je on prvi dao racionalno obrazloženje prava na pederastiju, koje proizilazi iz koncepcije prirodnih prava čoveka, i upravo će ta argumentacija biti prihvaćena za osnovu odgovarajućih pravnih akata u novo vreme.

  Prvo krivično gonjenje sodomita u Francuskoj je bilo 1791.godine ukinuto, a imalo je za posledicu revolucionarni masonski prevrat i donošenje Deklaracije o pravima čoveka i građanina. Zatim, 1810. to je potvrdio i Krivični kodeks Francuske, prema kome su kažnjavani samo nasilni homoseksualni postupci. U 19.veku, pod uticajem francuskog zakonodavstva, dolazi do dekriminalizacije sodomizma i u drugim državama (Holandiji, Bavarskoj, nizu država na prostoru Italije, a zatim i u jedinstvenoj italijanskoj kraljevini), ali u širim slojevima zapadnog društva ona se i dalje smatra za nemoralnu.

  Pretvaranje greha u bolest
  Zbog vrlo velikog naučno-racionalnog prilaza problemima razvoja društva, porodice i čoveka situacija se krajem 19. i početkom 20. veka menja. To se najbolje videlo u pojavljivanju više novih «nauka» – sociologije, psihologije, seksologije, eugenike i dr, koje se poklapalo sa renesansom paganske okultne mistike. Došlo je do formiranja i novog pokreta – feminističkog, koji je u centar pažnje stavio odnose među polovima. Odlučujuću ulogu u njegovom nastanku su odigrali oni isti, već pominjani masonski krugovi, koji su sebi postavili zadatak da žene ubede u antihrišćanska libertarijanska shvatanja i da ih odvedu iz krila Crkve. Kako se govorilo u jednom od dokumenata Konventa «Velikog Istoka» 1929. godine u Francuskoj: «Jedino protestujući protiv zakona i hrišćanskog morala mi ćemo raščistiti mesto za novi moral, koji je neophodno po svaku cenu kodifikovati». (2)

  Pošto se pojavio kao pokret za jednaka politička prava (sifražizam), feminizam se vrlo brzo skoncentrisao na zahtevanje da se promeni položaj žene u porodici i da se njena socijalna misija u tom svetu preispita. Pošto je prvo istaknut zahtev da se ženama da pravo na korišćenje kontraceptivnih sredstava, pa zatim i na abortus, odnosno – čedomorstvo, radikalni feminizam je prešao na propagandu slobodne ljubavi i negiranje braka, vremenom stičući jasno izražen maltuzijanski karakter. Neomaltuzijanstvo koje propagira eugenika je u to vreme jačalo, i radi njegove podrške osnovano je mnogo odlično finansiranih feminističkih grupa i asocijacija. Najtipičniji u tom pogledu je bio rad američke feministkinje Margaret Sanger koja je 1914. osnovala žurnal «Ženska pobuna» (uz parolu: «Ni bogove, ni gazde»), u kome je prvi put korišćen termin «kontrola rađanja». Taj termin je nešto docnije postao deo naziva «Američke lige za kontrolu rađanja» koju je takođe osnovala ova dama. Docnije je «Američka liga za kontrolu rađanja» nastavila da postoji kao «Međunarodna asocijacija za planiranje porodice».

  Sve to vreme su okultno-masonski krugovi, ostajući u senci, kontrolisali pokret, usmeravajući ga onako, kako je to odgovaralo njima. S vremena na vreme bi «bljesnuli», tek da bi lidere revolucionarnog društva koje se upravo formiralo podsete o njegovoj glavnoj ulozi. Jedan od takvih svetionika je bila poznata predstavnica teozofije, masonka 33. nivoa Ani Bezant, koja je na kongresu slobodnih mislilaca u Briselu 1880.godine izgovorila: «Prvo treba pobediti Rim i njegove proroke, izboriti se protiv hrišćanstva i da sa nebesa oterati Boga». (3)

  Teozofija, kao najpopularnije mističko učenje tog perioda, je u širenju libertarijanskih ideja odigrala važnu ulogu. To učenje je osmislila poznata okultistkinja E.Blavacka, i ono je predstavljalo smesu i generalizaciju nasleđa kabale, gnosticizma, hermetize, manihejstva, budizma i hinduizma. Na bazi svega pobrajanog formulisani su dogmati savremenog okultizma.

  Uz svu strpljivost za druge religije i filosofije - teozofija se hranila mržnjom prema monoteističkim religijama, a najviše prema Pravoslavlju. Glavna «zasluga» Blavacke je bila u formulisanju ideje o šestoj rasi, koja se po njoj upravo stvara. A ta rasa će započeti «pripremu» za sedmu rasu koju će predstavljati potpuno čiste duše i čijom će pojavom čovečanstvo da završi ciklus svog zemaljskog razvoja, kada će se preseliti na drugu planetu kako bi na zemlji počeo novi ciklus. Teozofija se na kraju pretvorila u ogroman «levak» u oblasti kulture, kroz koji su se znanja starine i Istoka prenosili savremenoj zapadnoj civilizaciji i koja je omogućila stvaranje mnogo okultnih pokreta i sekti, koje su omogućile masovnu eksploziju okultizma u drugoj polovini 20.veka.

  U takvim uslovima je došlo do formiranja novog definisanja pederastije, na koje su uticali pokušaji da se ona predstavi kao «prirodno stanje». Mada zaštitnici nastranih nisu uspeli da se izbore za ono, što su želeli, opšti odnos prema pederastiji je postao blaži: ako su je ranije smatrali za moralni porok, koji je kažnjavan, sada je ona prešla u psihičke bolesti koje treba da se leče. 1869.godine je zato smišljen novi termin – «homoseksualnost», i pederastija je 1886. godine od strane psihijatra Riharda Krafta - Ebinga okarakterisana kao «degenerativna bolest», što je prihvaćeno i sve do sredine 20.veka bilo preovlađujuće. Novi status homoseksualnosti je dozvolio njegovim predstavnicima da sebe prikažu kao žrtve i da se ograde od agresije društva (bolesni se ne smeju osuđivati, sa njima mora da se saoseća).

  Međutim, stalno širenje homoseksualnosti u najvišim slojevima zapadnog društva, posebno među intelektualnom i kulturnom elitom, doprinelo je da su među seksolozima i psiholozima koji su se bavili proučavanjem seksualnih anomalija počeli da se preduzimaju pokušaji rehabilitacije onih koji su imali taj porok. Značajan doprinos je dao Sigmund Šlomo Frojd, član jevrejske masonske lože «Bnaj Brit», zahvaljujući kojoj je njegova teorija psihoanalize počela da se širi i populariše u čitavom svetu. Poznato je da Frojd nije samo bio zainteresovan za praktičnu magiju i okultizam, on je u stvari napravio sopstveni tajni masonski red sa tajnim sastancima i sopstvenim jezikom. (4) Na njegove poglede su jako uticali takvi poznati ljudi, kao što je bio «najveći judejski prorok», kabalista Adolf Želinek, i doktor Vilhelm Flis koji je razvio ideju i koncepciju biseksualnosti, koju je proglašavao za «vladarku nad svim živim». (5) Kako su pisali istraživači frojdizma, on je predstavljao ne naučni, već religiozni sistem, «utelovljenja judejske mistike», «psihološko istraživanje Starog zaveta» tako da nisu tek tako Frojda nazivali «svetskim rabinom».

  Frojd je aktivno kritikovao gledište na homoseksualnost kao na rezultat degeneracije. On ga je predstavljao kao oblik psihoseksualne orijentacije koja zavisi od «izbora objekta», koji se vrši prema sopstvenom liku. Vrlo je važan za docniju dekriminalizaciju homoseksualnosti gde su postojali njegovi zaključci da su «svi ljudi sposobni da biraju objekat istog pola i da taj izbor vrše u svom nesvesnom delu bića» i da psihoanaliza dozvoljava da se kod svakoga ispolji «element homoseksualnog izbora objekta». (6)

  Drugi zaštitnik nastranih je bio član Fabijanskog društva, veliki poštovalac Bernarda Šoa, rukovodilac evgenijskog Galtonovog instituta i predsednik Svetske lige za seksualne reforme, engleski naučnik Hevlok Elis, oženjen sifražistkinjom i lezbejkom Edit Lis. U svojim radovima («Seksualna inverzija», «Istraživanja psihologije polova») i on je odbacivao predstavu o homoseksualcima kao nastranim, prikazujući ih kao normalne ljude koji se od drugih razlikuju po onome, što im se u seksu čini kao najvažnije. Radikalnost njegovih pogleda je predvidela buduću «seksualnu revoluciju».

  Uputnice:
  (1) http://www.columbia.edu/cu/lweb/eresources/exhibitions/sw25/bentham/index.html#02
  (2) Cit. po: Toulza A. Le meilleur des mondes sexuels. Le nouvel ordre mondial de la sexualité. Tom 1. Paris, 2008. P. 27.
  (3) Ibid. P.30.
  (4) Ratier E. Mystères et secrets du B’nai B’rïth. Pris, FACTA. P.141.
  (5) https://sites.google.com/site/psychoanalysisbiography/Home/f/fliess
  (6) http://vocabulary.ru/dictionary/881/word/gomoseksualnost

  Izvor: http://srb.fondsk.ru/pview/2013/06/08/novi-svet-nastranih-kao-svetska-sodomska-anticrkva-drugi-deo.html
  avatar
  PavleS
  Admin

  Broj komentara : 3679
  Registration date : 2008-11-01

  LGBTIQ AGENDA - Page 3 Empty Re: LGBTIQ AGENDA

  Komentar  PavleS 27/6/2013, 20:15

  Drugi svoju decu ne moraju da štite od gej propagande, a Rusija svoju hoće!

  Moskva – Ruski predsednik Vladimir Putin pozvao je evropske zemlje da se ne mešaju u unutrašnje stvari Rusije, naročito kad je u pitanju pravno regulisanje širenja informacija o seksualnim manjinama, prenosi agencija ITAR-TASS.

  „Molimo vas da se ne mešate u naše unutrašnje stvari“, bio je jasan predsednik RF.

  Jednoj finskoj novinarki – odgovarajući na njeno pitanje – Putin je strpljivo objasnio da se ne radi ni o kakvim zabranama ili progonima seksualnih manjina u Rusiji.

  „Ne radi se o uvođenju sankcija za homoseksualizam ili za… mislim da razumete za šta“, rekao je Putin.

  „Radi se o tome da se deca zaštite od takvih informacija“, pojasnio je šef ruske države.

  „U nekim zemljama smatraju da decu ne treba štititi od takvih informacija. Nemojte da ih štitite! Mi se nećemo mešati!“ – istakao je Putin.

  „Mi u Rusiji ćemo zaštititi svoju decu od takvih informacija. Tako su odlučili poslanici naše Državne Dume. Zato vas molimo da se ne mešate u naše unutrašnje stvari“, dodao je on.

  Putin je naglasio da su seksualne manjine u RF „punopravni članovi društva i da ne trpe nikakav vid diskriminacije“.
  Izvor: http://www.vaseljenska.com/vesti/drugi-svoju-decu-ne-moraju-da-stite-od-gej-propagande-a-rusija-svoju-hoce/
  avatar
  PavleS
  Admin

  Broj komentara : 3679
  Registration date : 2008-11-01

  LGBTIQ AGENDA - Page 3 Empty Re: LGBTIQ AGENDA

  Komentar  PavleS 29/7/2013, 22:40

  avatar
  beka26

  Broj komentara : 205
  Registration date : 2012-01-24

  LGBTIQ AGENDA - Page 3 Empty Re: LGBTIQ AGENDA

  Komentar  beka26 29/7/2013, 23:58

  Još je uspio nadodati da ne postoji sud, te da će Bog svima oprostiti sve. Ako ne postoji sud ne postoji niti grijeh za koji bi trebali biti osudjeni, a ovo takodjer inplicira da  nema niti Božijeg zakona prema kojem bi se sud morao se ravnati.
  Uskoro će navjerovatnije javno objaviti da Isus nije jedini spasitelj pa prema tome nije ni bitno koje je ko vjere samo da je dobar čovjek i da uvažava ljudske zakone, makar se oni direktno suprostaljali Božijem moralnom zakonu.

  Matej 23,9 I ocem svojim ne zovite nikoga na zemlji, jer je jedan otac vaš, koji je na nebesima! /U duhovnom smislu/
  Ako je ovo Isus rekao  čiji je onda ovaj  "otac".
  avatar
  PavleS
  Admin

  Broj komentara : 3679
  Registration date : 2008-11-01

  LGBTIQ AGENDA - Page 3 Empty Re: LGBTIQ AGENDA

  Komentar  PavleS 30/7/2013, 09:32

  Matej 23,9 I ocem svojim ne zovite nikoga na zemlji, jer je jedan otac vaš, koji je na nebesima! /U duhovnom smislu/
  Ako je ovo Isus rekao čiji je onda ovaj "otac".
  Jednom prilikom dok sam prodavao knjige na otvorenom štandu u razgovoru sa pravoslavnim teologom dotakao sam ovo pitanje, i kaže on da se ove Isusove riječi ne odnose na duhovnike.
  avatar
  PavleS
  Admin

  Broj komentara : 3679
  Registration date : 2008-11-01

  LGBTIQ AGENDA - Page 3 Empty Re: LGBTIQ AGENDA

  Komentar  PavleS 30/7/2013, 09:35

  Još je uspio nadodati da ne postoji sud, te da će Bog svima oprostiti sve. Ako ne postoji sud ne postoji niti grijeh za koji bi trebali biti osudjeni, a ovo takodjer implicira da nema niti Božijeg zakona prema kojem bi se sud morao se ravnati.
  U osnovi svih ovih borbi za "ljudska prava" upravo leži obaranje Božjeg Zakona, a niko to vještije ne može odraditi kao crkva.
  avatar
  PavleS
  Admin

  Broj komentara : 3679
  Registration date : 2008-11-01

  LGBTIQ AGENDA - Page 3 Empty Re: LGBTIQ AGENDA

  Komentar  PavleS 7/1/2014, 11:54


  Odličan video klip, iako ima nekih sitnih grešaka i nepotrebno je politički obojen.
  avatar
  PavleS
  Admin

  Broj komentara : 3679
  Registration date : 2008-11-01

  LGBTIQ AGENDA - Page 3 Empty Re: LGBTIQ AGENDA

  Komentar  PavleS 24/9/2014, 11:18  Dokumentarni film ruskog reditelja Arkadija Viktoroviča Mamontova iz 2014. godine pod nazivom „SODOM“, pre svega razjašnjava različite pristupe, ali i manipulaciju terminom porodica, majka, otac, roditelj: od zapada do istoka, od religije do države.
  Da li nakon više milenijuma tradicionalnog poimanja porodice, utemeljenog na vrednostima svetskih religija, pre svega Hrišćanstva, čovečanstvo, pod diktaturom zapadnih centara moći, ulazi u fazu novog poimanja drušveno prihvatljivih odnosa?
  Da li se ponavljaju periodi iz istorije čovečanstva kada su slični društveni tokovi bili i uzroci propasti čitavih civilizacija? Da li će čovečanstvo smoći snage da se usprotivi teroru LGBT lobija koji sprovodi svetski policajac br.1, administracija SAD?
  Hoće li Rusija biti kadra da odbrani civilizacijske tekovine Hrišćanstva i odloži nadolazeću Apokalipsu?
  Sve o LGBT lobiju, njegovim mehanizmima i uticaju na duhovni i svakodnevni život ljudi, pogledajte u filmu „SODOM“ u trajanju od 58 minuta.
  avatar
  Kika

  Broj komentara : 30
  Registration date : 2014-04-01

  LGBTIQ AGENDA - Page 3 Empty Re: LGBTIQ AGENDA

  Komentar  Kika 24/9/2014, 11:43

  Steta sto nema prijevoda na latinici. Sad
  avatar
  PavleS
  Admin

  Broj komentara : 3679
  Registration date : 2008-11-01

  LGBTIQ AGENDA - Page 3 Empty Re: LGBTIQ AGENDA

  Komentar  PavleS 24/9/2014, 13:08

  Kika (citat):Steta sto nema prijevoda na latinici. Sad
  Šta će ti latinica kad su Hrvati najveći čuvari ćirilice? Đe si još viđela da policija čuva dvojezične table Very Happy

  LGBTIQ AGENDA - Page 3 Vukova10
  avatar
  Kika

  Broj komentara : 30
  Registration date : 2014-04-01

  LGBTIQ AGENDA - Page 3 Empty Re: LGBTIQ AGENDA

  Komentar  Kika 24/9/2014, 14:32

  Hahaha, da, zalosno ali istinito. Klasicno skretanje paznje s bitnih problema na nesto sto niti nije problem vec po meni normalna stvar.
  avatar
  PavleS
  Admin

  Broj komentara : 3679
  Registration date : 2008-11-01

  LGBTIQ AGENDA - Page 3 Empty Re: LGBTIQ AGENDA

  Komentar  PavleS 28/9/2014, 16:48

  Beograd, 28/09/2014 ...

  LGBTIQ AGENDA - Page 3 Bg-par10

  LGBTIQ AGENDA - Page 3 Bg-par11
  avatar
  PavleS
  Admin

  Broj komentara : 3679
  Registration date : 2008-11-01

  LGBTIQ AGENDA - Page 3 Empty Re: LGBTIQ AGENDA

  Komentar  PavleS 28/9/2014, 17:47

  avatar
  PavleS
  Admin

  Broj komentara : 3679
  Registration date : 2008-11-01

  LGBTIQ AGENDA - Page 3 Empty Re: LGBTIQ AGENDA

  Komentar  PavleS 3/11/2014, 13:37

  Podgorica, 2. novembar 2014.
  Poručuju da su "tek počeli"...

  LGBTIQ AGENDA - Page 3 Lgbt-c10
  avatar
  Nathanael

  Broj komentara : 169
  Registration date : 2014-10-31

  LGBTIQ AGENDA - Page 3 Empty Re: LGBTIQ AGENDA

  Komentar  Nathanael 4/11/2014, 06:30

  PavleS (citat):Podgorica, 2. novembar 2014.
  Poručuju da su "tek počeli"...

  LGBTIQ AGENDA - Page 3 Lgbt-c10

  Koliko ovdje demona ima kraj ovih ljudi ,to su legije . .jel moguće da je cijeli svijet uhvaćen u zamku Sad(
  avatar
  beka26

  Broj komentara : 205
  Registration date : 2012-01-24

  LGBTIQ AGENDA - Page 3 Empty Re: LGBTIQ AGENDA

  Komentar  beka26 12/11/2014, 22:19

  avatar
  PavleS
  Admin

  Broj komentara : 3679
  Registration date : 2008-11-01

  LGBTIQ AGENDA - Page 3 Empty Re: LGBTIQ AGENDA

  Komentar  PavleS 12/11/2014, 22:40

  Ako malo pratimo medije, uočićemo da se gotovo svaki dan otkrivaju neki skandali istaknutih ličnosti na mjestima od odlučivanja, poznatih, tzv. "ikona" iz svijeta mode, muzike, kinematografije koji priznaju ili "ponosno" objavljaju da su pederi i sl...
  Ista ta praksa prisutna je u crkvama, onoj najvećoj katoličkoj pa redom. Prije neki dan je papa smijenio čovjeka koji se borio za kakav takav konzervativizam u toj crkvi i kritikovao Franćeskove liberalne akcije.
  U Adventističko crkvi nije ništa bolje, postoje gay odjeljenja i snažan gay lobi, vjernici se uče "ljudskim pravima" i toleranciji, u Americi su čak potpisali neku pravnu obavezu (zakon) da ne smiju napadati vjerovanja drugih...
  Imali smo slučaj kod nas u CG da se jedan momak koji je bio ušao u te sodomske vode skoro obratio i sve shvatio, jer je vrlo inteligentan, ali onda su ga "preuzeli" adventistički propovjednici i praktično ohrabrili u grijehu tako da je posle prekinuo svaki kontakt s nama koji smo "konzervativni" i "previše strogi", jer eto mi ne možemo bolje znati od crkve.
  Stopa moralnog sunovrata raste neviđenom brzinom.
  avatar
  Nathanael

  Broj komentara : 169
  Registration date : 2014-10-31

  LGBTIQ AGENDA - Page 3 Empty Re: LGBTIQ AGENDA

  Komentar  Nathanael 12/6/2015, 21:16

  Ima dosta diskriminacije u društvu danas.Na primjer mladići koji radi kršćanskih načela ne žele spavati prije braka sa ženom ,njih se često proglasi homoseksualcima ,luđacima i na svakakve načine ih se gazi u društvu .Još ako su samo malo prirodno feminizirani ,što je dokazano u znanosti sa mnogo studija,da postoje feminizirani muškarci ,koji imaju jače emocije i razne sposobnosti od prosjeka u muškoj populaciji ,e onda su nadrapali ,jer takvi neće da piju ,da puše,ponašaju se pristojno ,čitaju knjige i sl. Nisu to rijetki slučajevi ,takvu genetiku imaju preko 30 % muškaraca i nema to veze sa homoseksualnošću ,nego sa genetikom ,dakle Božji dizajn raznih tipova ljudi .Prenatalni utjecaj hormona nekim muškarcima oblikuje mozak da ima jaču memoriju ,verbalne sposobnosti ,jači vid i percepciju boja,jači njuh i razne druge sposobnosti koje rjeđe muškarci imaju .Isto tako postoji oko 45 % tzv. 'muškobanjastih' žena ,koje su superiorne u sportu i sl . I sada zamislimo da takva neće seks prije braka i da odbija muškarce koji joj prilaze suptilno radi seksa i zabave ,odmah je proglase lezbejkom ,to sam vidio stotinu puta u životu .

  avatar
  PavleS
  Admin

  Broj komentara : 3679
  Registration date : 2008-11-01

  LGBTIQ AGENDA - Page 3 Empty Re: LGBTIQ AGENDA

  Komentar  PavleS 31/7/2015, 09:04

  Šestoro izbodeno na gej paradi u Jerusalimu

  Opasni ovi zulufari.

  LGBTIQ AGENDA - Page 3 CLLSz83UEAAIsvg

  Jerusalimska gej parada je manja i uzdržanija od one u Tel Avivu, kojoj je prošlog meseca prisustvovalo oko 100.000 ljudi. Tel Aviv je odnedavno postao jedno od svetski najprijateljskijih mesta prema gej populaciji, što je u oštrom kontrastu, ocenjuje agencija Asošiejted pres (AP), od ostatka Bliskog istoka, gde pripadnici gej populacije često bivaju suđeni a ponekad i ubijani.
  avatar
  Noemi

  Broj komentara : 129
  Registration date : 2015-03-19

  LGBTIQ AGENDA - Page 3 Empty Re: LGBTIQ AGENDA

  Komentar  Noemi 31/8/2015, 11:10

  PROCURILO: Američka administracija legalizirat će još 12 perverzija
  Nakon odluke američkog vrhovnog suda o istospolnom braku, ministarstvo pravosuđa sprema se legalizirati 12 novih perverzija – tvrdi kongresnik Tom DeLay (bivši vođa republikanske većine u američkom kongresu, 2003): postoji tajni memo iz ministarstva pravosuđa koji postavlja za cilj legalizaciju još 12 perverzija; uključujući bestijaliju i pedofiliju.

  “Imamo tajni memo koji je izašao iz ministarstva pravosuđa. Oni će sada ići s 12 novih perverzija, kao što su bestijalnost, poligamija… seks s dječacima će postati legalan… Imaju cijeli popis strategija s kojima će ići na crkve, svećenike i svaki biznis koji će se pokušati pozivati na vjersku slobodu. To nadire poput plimnog vala”.

  Šokirani TV-voditelj je tražio DeLaya da pojasni to da bi se legalizirala pedofilija – DeLay potvrđuje: “Točno. Dolaze s 12 novih perverzija. LGBT je samo početak. Počet će to proširivati na ostale perverzije.”
  avatar
  Nathanael

  Broj komentara : 169
  Registration date : 2014-10-31

  LGBTIQ AGENDA - Page 3 Empty Re: LGBTIQ AGENDA

  Komentar  Nathanael 1/9/2015, 19:40

  Noemi1 (citat):PROCURILO: Američka administracija legalizirat će još 12 perverzija
  Nakon odluke američkog vrhovnog suda o istospolnom braku, ministarstvo pravosuđa sprema se legalizirati 12 novih perverzija – tvrdi kongresnik Tom DeLay (bivši vođa republikanske većine u američkom kongresu, 2003): postoji tajni memo iz ministarstva pravosuđa koji postavlja za cilj legalizaciju još 12 perverzija; uključujući bestijaliju i pedofiliju.

  “Imamo tajni memo koji je izašao iz ministarstva pravosuđa. Oni će sada ići s 12 novih perverzija, kao što su bestijalnost, poligamija… seks s dječacima će postati legalan… Imaju cijeli popis strategija s kojima će ići na crkve, svećenike i svaki biznis koji će se pokušati pozivati na vjersku slobodu. To nadire poput plimnog vala”.

  Šokirani TV-voditelj je tražio DeLaya da pojasni to da bi se legalizirala pedofilija – DeLay potvrđuje: “Točno. Dolaze s 12 novih perverzija. LGBT je samo početak. Počet će to proširivati na ostale perverzije.”

  To i jest bio cilj i pravi motiv .Sotonisti čak i ne cijene homoseksualnost ,do 1900 tih se u sotonizmu i vještičarenju ,nije dopuštala homoseksualnost ,tek kasnije su neki dijelovi to prihvatili ,ali i danas je to njima vjerovatno gadno .Ali zato jako vole sve druge perverzije ,a znamo i poslije svih tih gadosti ide ,da snaga sotonizma leži u krvi ,dakle orgije pa zatim žrtvovanja ljudi ,da dobiju veću silu od Zloga .
  avatar
  Noemi

  Broj komentara : 129
  Registration date : 2015-03-19

  LGBTIQ AGENDA - Page 3 Empty Re: LGBTIQ AGENDA

  Komentar  Noemi 4/9/2015, 17:06

  Martin from Germany (citat):
  Noemi1 (citat):PROCURILO: Američka administracija legalizirat će još 12 perverzija
  Nakon odluke američkog vrhovnog suda o istospolnom braku, ministarstvo pravosuđa sprema se legalizirati 12 novih perverzija – tvrdi kongresnik Tom DeLay (bivši vođa republikanske većine u američkom kongresu, 2003): postoji tajni memo iz ministarstva pravosuđa koji postavlja za cilj legalizaciju još 12 perverzija; uključujući bestijaliju i pedofiliju.

  “Imamo tajni memo koji je izašao iz ministarstva pravosuđa. Oni će sada ići s 12 novih perverzija, kao što su bestijalnost, poligamija… seks s dječacima će postati legalan… Imaju cijeli popis strategija s kojima će ići na crkve, svećenike i svaki biznis koji će se pokušati pozivati na vjersku slobodu. To nadire poput plimnog vala”.

  Šokirani TV-voditelj je tražio DeLaya da pojasni to da bi se legalizirala pedofilija – DeLay potvrđuje: “Točno. Dolaze s 12 novih perverzija. LGBT je samo početak. Počet će to proširivati na ostale perverzije.”

  To  i jest bio cilj i pravi motiv .Sotonisti čak i ne cijene homoseksualnost ,do 1900 tih se u sotonizmu i vještičarenju ,nije dopuštala homoseksualnost ,tek kasnije su neki dijelovi to prihvatili ,ali i danas je to njima vjerovatno gadno .Ali zato jako vole sve druge perverzije ,a znamo i poslije svih tih gadosti ide ,da snaga sotonizma leži u krvi ,dakle orgije pa zatim žrtvovanja ljudi ,da dobiju veću silu od Zloga .

  Smatram homoseksualnost jednakim grijehom kao i ostale navedene perverzije , također smatram da je danas u svijetu biti gej poželjno i popularno, također ljudi koji smatraju takvo ponašanje nenormalnim budu etiketirani kao mrzitelji sa dijagnozom fobije -  homofobije naravno ima svega, a  takvi mrzitelji dobro dođu u igrokazu scenarija LGBT agende koja tada ispada žrtva.

  Ovaj čovjek u video klipu je sasvim korektno odgovorio ucviljenoj djevojci na pitanje

  avatar
  PavleS
  Admin

  Broj komentara : 3679
  Registration date : 2008-11-01

  LGBTIQ AGENDA - Page 3 Empty Re: LGBTIQ AGENDA

  Komentar  PavleS 4/9/2015, 20:23

  Smatram homoseksualnost jednakim grijehom kao i ostale navedene perverzije , također smatram da je danas u svijetu biti gej poželjno i popularno, također ljudi koji smatraju takvo ponašanje nenormalnim budu etiketirani kao mrzitelji sa dijagnozom fobije - homofobije naravno ima svega, a takvi mrzitelji dobro dođu u igrokazu scenarija LGBT agende koja tada ispada žrtva.

  Ovaj čovjek u video klipu je sasvim korektno odgovorio ucviljenoj djevojci na pitanje


  Ovo je klasičan primjer "ucvijeljenosti" u grijehu. Tada u pomoć pozivamo bolesnu sentimentalnost.
  Perverzan um je kao tempirana bomba, bez obzira o čemu se radilo i da li se grijeh ispoljava u javnoj destrukciji ili se taji.

  Upravo samo na sajtu IRI postavili članak koji generalno osvjetljava ovu problematiku i pokazuje da se nijedan grijeh ne može unijeti u vječni život.
  avatar
  Breath

  Broj komentara : 29
  Registration date : 2015-08-30

  LGBTIQ AGENDA - Page 3 Empty Re: LGBTIQ AGENDA

  Komentar  Breath 5/9/2015, 10:15

  PavleS (citat):
  Smatram homoseksualnost jednakim grijehom kao i ostale navedene perverzije , također smatram da je danas u svijetu biti gej poželjno i popularno, također ljudi koji smatraju takvo ponašanje nenormalnim budu etiketirani kao mrzitelji sa dijagnozom fobije -  homofobije naravno ima svega, a  takvi mrzitelji dobro dođu u igrokazu scenarija LGBT agende koja tada ispada žrtva.

  Ovaj čovjek u video klipu je sasvim korektno odgovorio ucviljenoj djevojci na pitanje


  Ovo je klasičan primjer "ucvijeljenosti" u grijehu. Tada u pomoć pozivamo bolesnu sentimentalnost.
  Perverzan um je kao tempirana bomba, bez obzira o čemu se radilo i da li se grijeh ispoljava u javnoj destrukciji ili se taji.

  Upravo samo na sajtu IRI postavili članak koji generalno osvjetljava ovu problematiku i pokazuje da se nijedan grijeh ne može unijeti u vječni život.  Gay,što je jedan od velikih ,smrtnih grijeha u Tori, ljudi postaju radi više uzroka ,a najvažniji su genetika i lijenost da se radi na samoizgradnji .Genetika nemora presuditi ,ali ako je npr. muškarac feminiziran ,Sotona će mu to cijeli život sugerirati ,da mora biti iskren prema društvu ,da je gay ili bar biseksualac .Ima jedan broj ljudi koji prirodno ima više estrogena ,a manje testosterona ,takvi muškarci su postojali i u Biblijska vremena i čak bili na Božjoj strani ,zašto ne ,Bog ih stvorio i dizajnirao takve.Ti ljudi su nježniji ,imaju više empatije ,mislim na ljude rođene prirodno sa višim nivoem estrogena .Žene zaista imaju više empatije ,rijetko kada će žena napraviti teško premlaćivanje i ozlijediti nekoga ,makar imala i moć da to učini .Takvi muškarci su dakle prirodno feminizirani bili prema znanosti ,analize su pokazale da je većina gay muškaraca feminizirana rođena ,ali u manjoj mjeri nego što su to kasnije postali .To je ozbiljan problem ,jer njima je dosta samo još malo dodatno povećati estrogen ,smanjiti testosteron i oni potpuno mogu izgubiti interes za suprotnim spolom i Sotona tu uzima prednost i zarobljava ih ,često do kraja života .Dakle njima je potrebna pomoć ,znanje kako da optimiziraju hormone .Pazite da bilo kome od današnjih najjačih muškaraca u tijelu ,duhovnosti snizite nivo testosterona i povisite nivo estrogena ,oni bi se skroz promjenili i postali bi feminizirani .Zato i Biblija i EGW uvijek naglašavaju da je briga o zdravlju najvažnija .S druge strane ,lezbejke imaju dokazano većinom više testosterona ,a manje estrogena od hetero žena .Sa ženama je i ' problem' što one mogu biti biseksualke ,dok muškarac nemože osjećati seksualnu želju za oba spola ,to je dokazano .Žene imaju složeniju seksualnost i mogu lakše glumiti da su hetero .Dok muškarac ako je gay ,on ne osjeća ništa prema ženi i tu je potrebno puno više da se vrati u normalno stanje ,a to je moguće samo preko hormona .Nema nikakve šanse da se povrati u to stanje ,ako se ponaša kao žena ,nitko nemože skrivati ako ima hormonalni problem .Ako imaš nizak testosteron ,bit ćeš feminiziran i čak ako nisi gay ,ne želiš biti ,ponašaš se kršćanski ,opet će te društvo smatrati gayom jer ćeš biti feminiziran .Društvo obično i jest krivo za to .Ako je muškarac u djetinjstvu feminiziran ,društvo će ga izluditi ,dovoljno je djetetu da mu kažu 10 puta da je sumnjiv ,on odmah usadi sebi da jest peder i nema onda lijeka nažalost za mnoge .Društvo je krivo u većini slučajeva ,utjecaj okoline je ogroman na čovjeka .Puno je lakše pobjediti heroin nego se vratiti od gay i lesbian života u normalnu seksualnost ,jer sila koja ih drži u tome je puno veća nego materijalna supstanca .
  Smatram da je Zapad bolji ,tamo gay može lakše da se vrati u hetero život .Na ovim prostorima ti je dovoljno da ne želiš seks prije braka ,znam iz vlastitog iskustva i da si kulturan i odmah si gay .Slična situacija je bila sa Kellogom u zdravstvenoj reformi .Čovjek je bio najbolji doktor na svijetu ,ali njegovi u crkvi su ga ismijali i nisu prihvatili zdravstvenu reformu ,on je nakon toga postao okultist .Viđen je da hoda jednog dana u društvu nekog lijepog visokog mladića ,obučenim skroz u crno .EGW je napisala da joj je Bog rekao da je to bio sam Sotona .Kellog je bio dakle ,najelitniji sotonist ,a EGW je rekla i da je to postao jer su ljudi bili zli prema njemu i odbacili njegove poruke dok je bio pravedan .

  Sponsored content

  LGBTIQ AGENDA - Page 3 Empty Re: LGBTIQ AGENDA

  Komentar  Sponsored content


   Danas je 11/4/2021, 20:22